Jump to content
Naimisiin.info

annira

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by annira

  1. Me taidetaan mennä Martinhoviin jos vaan se saadaan vaikka matkaa Oulusta tuleekin :DOnhan tässä 2 vuotta aikaa... ;DMutta se on kuvien perusteella todella kaunis, kaikki kriteerit täyttävä!

    Suosittelen, että käytte katsomassa paikan päällä ennen lopullista päätöstä... On nimittäin keskellä vanhaa saha-aluetta, joiden tiloissa (ja tilojen ympärillä) on esim. "keräiltynä" jokkis-autoja... :-/ Pihapiiri ja itse talokin on hieman rempallaan, jos nyt ei parin kuukauden sisään ole ihmeitä tapahtunut ja naapurina on taloja, joiden pihat ei nyt ihan vimpan päälle ole......

  2. ^ Totta turiset...

    Allin matala olis omasta mielestäni ollut tosi hyvä paikka sisätiloiltaan, ja meille sopivan kokoinenkin, tilavuokrakin olis ollut ihan ok kun vertaa muihin vastaaviin tiloihin, mutta se ympäristö. Harmittaa ihan vietävästi, että noin ihana paikka on tommoisessa miljöössä, keskellä tehdasaluetta.  :(

    Kerrotko vielä jos vuokran muistat? Kivan näköinen paikka sisäkuvissa ja punaisen pukuni kanssa sopisin sisustukseen... :) Menisköhän se ympäristö talvisaikaan, kun toivottavasti lumi peittää maan...... Onko kukaan juhlinut Virpiniemen ylämajalla, siinähän olis hieno hyppyrimäki "pihassa", sisätilat vaan eivät ikkunasta kurkittuna näytä kovin houkuttelevilta?

  3. Arkkitehtikillan talosta kyselisin sellaista; oliko teillä siellä juhlineilla kuinka pitkät kekkerit, kun vuokra-aikahan loppuu klo 23.00? Onko siinä mahdollisesti jouston varaa, kun mitään remujuhlia emme vietä... :)  Ja saako pihalla ja sisätiloissa polttaa tulia lyhdyissä, kun tarkoitus on juhlia helmikuun alussa?

×
×
  • Create New...