Jump to content
Naimisiin.info

riepukka

Rouva
  • Viestit

    56
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by riepukka

  1. Mulla taisi olla viikkoja häissä 10+4. Hääviikolla pisti vielä jännittämään, kun oksensin muutama aamuna... Mutta luultavasti se johtui osittain myös jännityksestä. Hääpäivästä selvisin ilman pahoinvointia, koko aamun söin kaikkea pientä ja sillä paha olo pysyi poissa. Muutenkin hääpäivä sujui oikein hyvin, paljastettiin raskaus vieraille häävisan yhteydessä... Hääpuku mahtui hyvin päälle, mutta illalla iski turvotuksen mahan kohdille (onneksi oli nyöritys). Ainoa mistä itse jouduin "luopumaan" oli alkoholi... Häiden siirto ei tullut mieleenkään, kun oli kutsutkin jo lähetetty.

  2. Meillä tulee olemaan 4 morsiusneitoa, joille kaason äiti tekee mekot. Kaksi morsiusneidoista on mun siskojen tyttöjä, yksi mun serkku ja yksi sulhon kaverin tyttö, kaikki kummilapsia. Siskojen kanssa ollaan jo sovittu, että lunastavat puvut itselleen, toisten vanhempien kanssa ei ole vielä sovittu asiasta. Yhden mekon hinnaksi tulee n.20€.

  3. Vuoden vaihteessa mies oli oikein tohkeissaan, että nyt alotetaan häiden suunnittelu. Tähän minä sitten totesin, että ihan kiva, mutta minä oon alottanu suunnittelun jo puol vuotta sitten :lol: Tärkeintä, että jossain vaiheessa innostuu mukaan, ja on ollukin melko aktiivinen :wub:

  4. Varattiin Koivumäen kartano, oli just sellainen mitä haluttiin  :-X Ei tosiaankaan tarvitse suunnitella mitään koristeita, kun paikka on jo niin itsessään niin koristeellinen. Omia juomia ei tosin voi viedä, mutta pysyyvätpähän vieraan paremmin aisoissa, kun joutuuvat ite kustantamaan juomisensa  ;D

    Kehvonsaloa käytiin myös kattomassa, mutta sinne olis ite pitäny tehdä koristeluja. Mietittiin sitäkin pitkään, mutta päädyttiin jo matkakin takia Koivumäkeen. Kehvo tuntui tulevan vielä kalliimmaksi kun ruuan hintaan tuli lisänä 22%:n alvi, noin 36€/hlö yhteensä.... tai sitten en vaan osaa laskee oikein  :-/ Mutta kyllä mä mielelläni maksankin Koivumäestä ja sen tunnelmasta!

  5. Kaason äiti on lupautunu ompelemaan hääpuvun. Kaavat oli valmiina jo paljon ennen kuin edes mietittiin naimisiin menoa. Kaavat löysin Suuri käsityö-lehdestä, siinä oli tehty vanhojentanssi puvuksi... Käy mulle oikein hyvin, koska aikoinaan tein itelleni tanssipuvun hääpuvun kaavoista  :D

    Aattelin kyllä käydä kiertelemässä liikkeitä, jos sattuu löytymään kiva ja halpa puku. Pitää käydä ainakin sovittamassa saman tyylistä pukua kuin mitä kaavat on, että tietää käykö sellainen edes mulle.  :) Ite en uskalla ompelemaan, vaikka varmaan osaisinkin.  ::)

    Vuokrausta en oo edes aatellu... Eipähän tarvii pelätä, että puku menee pilalle päivän aikana  :)

×
×
  • Create New...