Jump to content
Naimisiin.info

elletti

Rouva
  • Viestit

    104
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by elletti

  1. Meillä mies itki onnesta saadessaan albumin, johon olin huomenlahjakuvat laittanut. :-X Ei olisi kuulemma ikinä uskonut että tekisin hänen vuoksi jotain sellaista, etenkin kun itse olen niin kriittinen kroppani suhteen.

    Ja on katsellut sitä paljon ja hartaasti.

    Katy Johanilla kävin joo, ihan mukava ja erittäin ammattitaitoinen kuvaaja.

    Merkkari24 Oli yksityiskuvaaja Johan Pensar vaasasta, en tiedä tekeekö se paljonkin noita kuvauksia, itse olin ensimmäinen joka uskaltautui :girl_haha:

  2. Heh, no olipas sattuma! Mua naurattikin kun nähtiin viidet ajo-opasteet eri häihin reitillä keskusta-sepänkylä-maxmo, että kyllä on juhlittu viime viikonloppuna! Käytiin kilpailuttamassa kukkakauppoja reipas viikko takaperin, ja ne alkoi olla helisemäs kun just tälle viikonlopulle oli varauksia niin hirveesti että käskivät tulla takasin myöhemmin :girl_blum:

    Saako udella mistä teidän auto oli hankittu? Meillä saattaa vielä olla auton etsintä edessä, ellei bm nyt saa sitä tuttunsa ameriikanrautaa lainaan mitä suunnitteli. Teidän menopeli oli kyllä aivan mielettömän hieno!

    Autoa voin tiedustella iskältä, hän oli ilmeisesti tutun kautta sen ja kuskin hankkinut! Huomenna lähdetään kahdeksi viikoksi reissuun kohti Thaimaan lämpöä :-X Hääautosta löytyy sitten kuvia somistus- ja askartelupalstoilta ;)

  3. Elletti, onnea rouviintumisesta! Olittekos te Sundomin kirkossa? Olin pyörälenkillä Sundomissa lauantaina ja satuin näkemään kun kirkon pihalta just lähti hieno musta hääauto ja kaunis pari siellä :) Ja myöhemmin illalla mentiin mökille ja sama auto ja porukka näytti olevan Sepiksen nuoriskalla. Hih, oikeesti ei tunneta ja viisoin kovaa sulholle että tuolla on nyt yksi naikkari juhlimassa häitään :girl_haha: Toivottavasti oli ikimuistoinen ja onnistunut päivä!

    Kiitos!! :-X Oltiin sundomin kirkossa ja hääautona oli hieno musta auto! :-X

    Hassua että bongasit, sinä päivänä vihittiin kuulemma joku 30 paria vaasan alueella :girl_haha:

  4. elletti - vautsi mitä kuvia!!! Nyt menen rauhallisin mielin kuvattavaksi, ja tuon ensimmäisen poseerauksen mä varmaan pöllin ihan suoraan, ihan mielettömän hieno kuva!!!!!!

    Nyt voi piilottaa kun kuvaajan seuraava uhri on käynyt vilkaisemassa :girl_haha:

    Jaa, oliko sinulla muuten noita ruusun terälehtiä mukana itse?

    kiitos!! tuli kyllä muutama ihan onnistunut otos :)

    ruusun terälehdet oli mukana! ehkä joku lakana kannattaa ottaa mukaan myös, jos tuontyylisiä kuvia meinaat. :)

    lainie kiitos! tarkoituksena olikin ottaa ajattomia kuvia :)

  5. Ihanaa viimeistä kuukautta neitinä sinulle elletti! :-X Tule sitten kertomaan huomenlahjakuvauksista, niin ehkä en jännitä niin kovaa...

    Meillä kaksi kuukautta jäljellä, juuri soittelin pitopalvelun tyypin kanssa ihan vaan serveteistä puhuakseni - on kyllä niin hyvä tyyppi että! Ollaan todella tyytyväisiä valintaamme! Nyt pitäisi varmaan myös se koemaistelu varata jollekin päivälle :) Kakkuvarauskin on nyt tehty - suklaata, nam nam!

    Huomenna on kuvaus, jännittää kauheasti! Enkä ole vieläkään mallinmitoissa, vaikka näin aikoinani kaavailin :girl_haha:

    Tulen sitten kertomaan miten kävi.

  6. Heips vaan kaikille, nyt saa olla mieltä - onko ihan hölmö ajatus?

    Meillä häät Vaasassa, ja bussikuljetus kirkon ja juhlapaikan välillä. Ne jotka eivät bussia käytä ovat vaasalaisia sukulaisia, jotka osaavat varmasti paikan päälle. Eli meille ei varmaan tule kylttejä Vaasan keskustaan. MUTTA, koska kyltit nyt kerran on sahattu ja maalattu valkoisiksi saimme (mielestämme) kuningasidean: mitä jos pistäismme ne Helsingistä tulevien vieraiden iloksi jo valtatie 3:n varrelle? Tyyliin Tampereella kyltti jossa on meidän logo ja teksti "vain 200 km jäljellä". (ja joo, on suht isot kyltit...)????

    Tiehallinnolle tietty menisi ilmoitus jos/kun päädymme tähän ratkaisuun...

    Mielipiteitä?

    Ihan kiva idea minun mielestäni! Kunhan vain muistatte sitten merkitä karttaan minne kohtaan valtatietä olette kyltit vieneet, ja keräätte ne seuraavana päivänä pois :)

  7. Hei Elletti,

    sori, en ole tässä kummemmin ehtinyt pyöriä... Toi reportaasikuvaus ei maksanut mitään - joku 40 e tunti. Emme ole vielä päättäneet kuinka kauan jne, mutta varmaan joku 6 tuntia.

    Johanhan ei ole valokuvaaja ammatiltaan, vaan tekee näitä keikkoja oman leipätyön ohessa, joten siksi hän on edullisempi kuin monet muut. Oletko muuten ehtinyt jo ne huomenlahjakuvat käydä otattamassa... minuakin jännittää hurjasti - eikä vähiten siksi, etten ole päässyt lenkille kolmeen viikkoon ku muka on ollu niin paljon muuta tekemista...

    Ja hih, kun ollaan samiksia kun kukatkin tulee samasta paikasta :)

    Heippa! Joo, Johanin löysin ihan vain googlettelemalla, ja laitoin rohkeasti hänelle mailia jossa kysyin tekeekö tämmöisiä juttuja :)

    Huomenlahjakuvauksen olen varannut 27.7 eli aivan pian, jännittää!

    Meinattiin kanssa, että reportaasikuvaukseen riittäisi ehkä joku kuutisen tuntia, vihkimisestä lähtien.

    Margit on aivan ihana ihminen, käytiin viime viikolla (vasta) höpöttelemässä hänen kanssaan pöytäkukista, vieheistä, kimpuista jne. Erittäin mukava ja avulias.

    Meillä tosiaan 8.8 häät, jotta viimeisen kuukauden jännät lähtölaskennat alkoivat tänään :-X

  8. tuolit pysyivät, mutta löysimme kuppituoleihin tehdyt päälliset, jotka skatilan nuorisotalo meille vuokraa 60 eurolla :girl_haha:

    nyt ehkä pystyn jo nauttimaan. olisin todennäköisesti stressannut niitä oransseja tuoleja koko hääpäivän, niin turhalta kuin se kuulostaakin :(

    voisin vielä ostaa organzaa ja tehdä päällisiin rusetit... :girl_sigh:

×
×
  • Create New...