Jump to content
Naimisiin.info

Johanna1

Aktiivijäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Johanna1

  1. Minkäs hintainen paikka tuo Katalook on? Häät on meillä Lapualla, mutta valokuvauksen, kampauksen, meikin ja hääkukat ajattelin hommata Seinäjoelta. En oo kyselly vielä hintoja mistään, kun noita soiteltavia paikkoja olis niin paljon. Olis varmaan helpompi mennä joku lauantai kaupunkikierrokselle noihin liikkeisiin ja kysyä tarjoukset paikan päällä.

    Katalookisssa oli sellainen ns. morsiuspaketti mihin kuuluu meikki ja kampaus koeversioineen ja hinta on 110€

    Johanna1

  2. Heippa Johanna1, itsekin ajattelin varata hääkampauksen ja -meikkauksen Katalookista, yksi työkaveri suositteli sitä - saa kuulemma juuri sitä mitä haluaakin, eikä hintakaan ole paha!  :D

    Valokuvauksen varasimme Studio Mäkisestä, siellä saa otettua myös ulkokuvia (heidän omassa puutarhassaan takapihalla).  :)

    Joo hinta ei munkaan mielestä ollut mikään paha ja onhan se helppoo, kun saa kaikki saman katon alta. Ei tarvitse juoksennella pitkin kylää  ;)

    Johanna1

  3. Moi Aava

    Jipii taasen yksi Seinäjoki morsio  ;)

    Laukeuden ristiin saa todellakin olla väkeä, eikös sinne mahdu jotain 1000 ihmistä? Mutta kaunis kirkko se on  :)

    Vai eivät vuokraa Törnävän kartanoa "tavallisille tallaajille" törkeetä sanon minä  >:( Mikähän siinä on niin kamalaa, ettei "tavalliset tallaajat" saa siellä juhlia. Pelkäävät varmaan sen menevän rikki kulutuksesta  ;D

    Me juhlitaan niinkin kaukana kuin Huissin Urheilutalolla, matkaa sinne tulee n.30 km, joten joudutaan varmaan hankkimaan bussi viemään juhlaväkeä paikasta toiseen ;) Haluttiin sellainen iso paikka, missä kaikki mahtuu samaan tilaan (200 vierasta)  :)

    Nyt sitten Aava ja Ruusu2 kirjoittelemaan päiväkirjaa, hop hop  ;D

    Minä toivottelen myös mukavia suunnitteluhetkiä  :-X

    Niin ja kipin kapin kellariin ilmoittautumaan Pohjanmaa morsioiden naikkaritapaamiseen  8)

  4. Moi Ruusu2

    Varasimme kuvauksen Latvala & Alkulasta. Soittelin kolme paikka läpi ja tuo tuntui hinnaltaan ja palvelultaan mukavimmalta paikalta.

    Kampaajan ja meikkaajankin varasin Katalookista, yksi tuttuni suositteli sitä, eikä hintakaan ollut paha  :D  

    Johanna1

×
×
  • Create New...