Jump to content
Naimisiin.info

Blondi78

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Blondi78

  1. Niin siis onko teillä tärpännyt jo? Koska jos ei vielä ole niin mikään ei ole niin varmaa että sen voi etukäteen suunnitella ;)

    Jos oisin jäänyt oottamaan että jompikumpi ensin niin edelleen odotettais, lasta on yritetty yli vuosi eikä vieläkään ole tulossa, hoidot ovat alkaneet.

    Nyt mennään naimisiin ja ensi kesänä on juhlat, en jaksa miettiä enää olenko raskaana silloin vai en, eikä sillä sinänsä enää ole merkitystäkään, tulkoon mihin väliin vaan jälkikasvua, kunhan tulis edes!

    Ei ole tärpännyt vielä, vaikka yritystä on takana puolisentoista vuotta. Kaiken järjen vastaisesti en ole tuosta (ainakaan tällä hetkellä) kauhean huolissani. Yhdyn kyllä täysin tuohon, ettei sillä ole mitään merkitystä olenko häissä raskaana - tai siis mieluummin olen raskaana kuin en ole :)

    Otan mieluummin pömppömahan ja pahoinvoinnin kuin perinteiset häät  ;D

  2. Kuinkas on tänä päivänä, saako Helsingin käräjäoikeuden kautta pyydettävään vihkijään vaikuttaa?

    Olen yrittänyt hieman heikoin tuloksin saada sieltä jotakuta kiinni kysyäkseni asiaa. Haluaisimme juhlapaikalla tapahtuvaan vihkimishetkeen hieman muutakin, kuin kahden minuutin virallisuuden. Maistraatissa ei ainakaan pysty vaikuttamaan kuka vihkimisen suorittaa, ja onko hän myöntyväinen lukemaan näitä muita tarinoita..

    Miten tuolta käräjäoikeudesta saa noita tuomareita pyydystettyä, en netistä ainakaan löytänyt mitään viitettä... Oletteko vaan rohkeasti soittaneet vaihteeseen ja pyytäneet vihkituomaria?

×
×
  • Create New...