Jump to content
Naimisiin.info

Toukokuu-08

Rouva
  • Viestit

    83
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Toukokuu-08

  1. Hei,

    Arubalta ollaan palattu! Oltiin siis Bucutissa 20.-28.5.08.

    Meidän mielestä täydellinen kohde häämatkalle. Saarella todella näki mitä tarkoittaa valkoinen hiekka ja turkoosi meri. Lämpöä riitti, lukemista ei tietoa, tultiin saarelle n. klo 21 silloin oli +28 ja lähdettiin klo 21.30, silloin oli +27. Eli ainoat lämpötilalukemat mitkä me kuultiin oli lentokoneessa :P

    Aruballa todellakin tuuli koko ajan, tuuli ei ollut kylmä. Yhtenäkään iltana ei tarvittu pitkähihaisia. Tuuli oli aivan ihana, miehelläni olisi muuten ollut todella tukalaa. Hiukset piti olla koko ajan kiinni, välillä iltaisin pystyin pitämään hiuksia auki.

    Tykättiin siitä, että saarella oli turvallista. Käveltiin pääkaupungissa muutamana iltana, välillä todella hiljaisilla kujilla, kertaakaan ei silti tarvinnut pelätä. Myös rannalla jätettiin kaikki kamat aurinkotuolin viereen ja mentiin kahdestaan uimaan. Niin teki kaikki muutkin, eikä kenenkään tavaroihin kukaan koskenut.

    Aikaerosta johtuen me ei jaksettu kovin myöhään valvoa, joten saaren yöelämästä ei ole tietoa. Eagle Beach (jossa Bucuti sijaitsee) oli hiljaisen tuntuista seutua, myöskään pääkaupungissa ei kovin paljon menoa ollut (ainakaan siihen aikaan kun me siellä oltiin). Palm Beach (siellä on suurimmat hotellit) oli enemmän menopaikan tuntuinen. Siellä oli todella paljon porukkaa liikkeellä iltaisin.

    Saarella kaikki olivat todella ystävällisiä ja puhuivat hyvää englantia. Palvelu oli loistavaa, tosin karibialaiseen tapaan kiire ei ollut kellään ;) . Ei kyllä meilläkään, oli mukavan leppoisaa kaiken häätohinan jälkeen.

    Me tykättiin Bucutista, oli meille sopivan pieni hotelli. Rannalta sai aina aurinkotuolit ja aamiaisella ei juuri tarvinnut jonotella. Me otettiin ainoastaan aamupala, koska tykätään käydä syömässä eri paikoissa. Ruoka saarella olikin todella hyvää ja annokset valtavia! Johtunee siitä , että Aruba on amerikkalaisten suosiossa - heihin kyllä ruokaa näytti uppoavan :D Minä en varmaan kertaakaan jaksanut kaikkea syödä - ja se aiheutti ihmetystä. Oltiin kyselemässä, onko ruuassa jotain vikaa.

    Me otettiin Bucutin honeymoon -paketti. Siihen sisältynyt 5 ruokalajin illallinen oli hyvä, tosin jäätelö jälkkärinä oli mielestämme liian arkinen. Huoneessamme oli myös kuohuviini, suklaata, suolakeksiä ja juustoa odottamassa meitä.

    Suosittelemme siis lämpimästi. Bucutissa oli muutama muukin suomalainen pari yhtäaikaa meidän kanssa, muualla saarella emme suomalaisiin törmänneet.

  2. Meillä on vihkiminen klo 16.

    Juhlat jatkuvat aamuun saakka - meillä on samanlaisia kavereita kuin miumiu :lla :D

    Juhlapaikka valittiin sen mukaan että saamme juhlia aamuun asti. Viime kesänä oltiin samassa paikassa juhlimassa kavereiden häitä, me lähdettiin klo 4 ja muutamat jäi vielä paikalle :)

  3. Mekin sitten, kauhistus sentään, aloitetaan avioliitto sillä tavalla että otettiin lainaa häihin.

    Myös minä ihmettelen mitä kenenkään lainan ottamiset muille kuuluvat? Itse ainakin käyn täällä lukemassa & kommentoimassa niitä ketjuja jotka itseäni kiinnostavat. Ei mulla ole pokkaa eikä halua arvostella muiden valintoja.

    Jos tosiaan tämän {morsian} mies tienaa niin paljon että saa yksin koko häät kustannettua, niin antaa palaa vaan! Voisit kuitenkin ajatella, että kaikki ihmiset eivät ole samanlaisia kuin te.

  4. Mä näin aivan ihme unen toissayönä; eli 2 viikkoa ennen häitä.

    Astelimme miehen kanssa kirkon käytävällä. Mulla oli käsilaukku :blink: ja aivan tajuttoman ruma ja mielettömän suuri kukkakimppu. Kukkakimppu oli lisäksi sellaisessa sanomalehtitötterössä. Yritin sitten jotenkin pitää miehestä kiinni kun oli kädet täynnä.

    Sitten käveltiin ulos kirkosta ja ulkona ei ollut ketään. Minä sitten nykimään miestä takaisin kirkkoon, että tultiin liian nopeasti. No, kun tullaan uudestaan ulos, mies ryntää hirveetä vauhtia portaita ja minä huudan, että oota, ei noi ehdi heittää niitä ruusunlehtiä jos me juostaan. :rolleyes:

    Sitten hoksasin, että meiän kuvaajaa ei näy missään ja me ei olla käyty valokuvassa. Katsoin kelloa (mistähän sekin siihen hätään löytyi <_< ). Kello oli 20 yli kolme ja meidän vihkiminen piti olla klo neljä.

    Kaasot tuli vastaan pihalla, eivät olleet ehtineet vihkimiseen.

    Minä sitten miehelle, että miten meidät on näin aikaisin vihitty. Mies vaan tuumii, mulle soitettiin että on peruutusaika kolmelta ja lupasin että tullaan silloin :lol:

    Minä sitten parkumaan että kaasotkaan ei ehtineet meidän vihkimiseen ja omaan itkuuni heräsin :rolleyes:

    Että tälläista, saa nähdä montako unta vielä ehtii nähdä ennen häitä :P

  5. Musta on erikoista että tämä aihe aiheuttaa niin paljon ärtymystä toisten valintoja kohtaan.

    Meidät vihitään kirkossa. Olen tosin itsekin välillä miettinyt miksi. Olen ollut kaasona maistraattivihkimisessä ja se oli minun mielestäni aika koruton ja liian lyhyt tilaisuus. Lisäksi maistraattiin ei mahdu vieraat, joten vieraat eivät nähneet itse vihkimistä.

    Eli, minun mielestäni kirkkovihkiminen on juhlallisempi myös mieheni haluaa vihkimisen kirkossa.

    Kuitenkin mielestäni jokainen saa ja jokaisen täytyy itse miettiä haluaako kirkko- vai siviilivihkimisen.

  6. Meillä tanssitaan Metallican Nothing Else Matters. Aiheuttaa sydämentykytyksiä taatusti ainakin anopille :D .

    Ja koska erityisesti minä en halua tanssia valssia tms. niin häähitaan jälkeen tanssittaan meidän poikien, anoppien, appiukkojen & meidän sisarusten & lapsiensa kanssa letkajenkka :) .

    Mun pukukaan ei ole ihan perinteinen, vaan edestä n. polvipituinen.

    Muuten varmaan aika perinteiset häät. Biletykseen keskitytään :D

  7. Mä meinaan laittaa sukkanauhaan pienen salmiakkikossupullon. Idea löytyi tästä ketjusta. Se on musta kiva ylläri sulholle - ja myöskin hääväelle ihmettelyn aihetta :D

    Lisäksi uskon että yllättyy iloisesti huomenlahjastaan. (Golfkurssi, on haaveillut pääsevänsä pelaamaan golfia)

  8. Mulla on myös mahtavat kaasot. Toisen olen tuntenut kouluajoista... eli kauan. Toisen olen tuntenut n. 7 vuotta.

    Toivoin molemmilta henkistä tukea. Ovat olleet myös askarteluapuna, ja hääpuvun sovituksessa. Sekä todellakin henkisenä tukena, kun mä olen hötkyillyt ja häsännyt :-X .

    En olisi voinut saada parempia kaasoja :D

  9. Meillä ei kanttori anna laulaa muita kuin virsiä tai hengellisiä lauluja :angry:

    Erityisesti harmittaa siksi, ettemme tienneet sen olevan kanttorista kiinni. Viime kesänä kavereiden häissä (samassa kirkossa) oli eri kanttori ja siellä laulettiin Finlandersin Oikeesti.

    Otin asiasta yhteyttä jopa kirkkoherraan (joka vihki viime kesänä kaverit), mutta ylin päätäntävalta on kanttorilla :o Mieheni pitkäaikainen ystävä oli ajatellut harjoitella meitä varten: When a man loves a womanin. Kirkkoherra vielä kommentoi, että ystävämme voi laulaa meille hääjuhlassa - ei kait :D

    Jos olisimme tienneet, olisi kirkkoon mennyt myös kanttoritoive.

  10. Luin muutaman näistä, aloittajalla ei tunnu olevan helppoa.

    Mulla on onneksi niin mahtava tilanne, että en todellakaan joudu tekemään kaikkea yksin. Mulla on aivan mahtavat kaasot - on olleet mun tukena koko ajan. Mies on yllättänyt - hoitanut hääauton, hääyön majoituksen, opastekyltit ja häiden videoinnin hyvissä ajoin.

    Viime viikonloppuna meillä oli kutsujen askartelu"talkoot". Molemmat kaasoni, kälyni sekä hyvä ystäväni askartelivat mielellään. Toisen BM:n vaimo oli myös kutsuttu ja tuli paikalle. Kiukutteli koko ajan; en halua liimata mitään, pitääkö mun yms. No, en pyydä toista kertaa "apuun".

    Toinen BM ja toinen kaaso ovat ottaneet lomapäivän ennen häitä - tarjoutuivat koristeluavuksi hääpaikalle.

    Meillä on siis valittu rakkaat ystävät kaasoiksi ja BM:ksi, haluavat olla tukena ja apuna.

  11. Meinataan heittää kimppu (ja sukkanauha). Mulle ei oo koskaan tullut mieleen, että se olisi jotenkin inhottava tilanne. Eli niissä häissä joissa olen ollut, ei ole ketään pakotettu mukaan. Laskin juuri, että rippikoulun käyneitä "naimattomia" naisia & miehiä on kumpiakin meidän häävieraissa n. 10 henkilöä.

×
×
  • Create New...