Jump to content
Naimisiin.info

Caramella

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Caramella kaikki viestit

  1. Löytyy ainakin yksi vielä!!! Meidän häitä vietetään 1.7 2006. Kotkan kirkossa on vihkiminen ja saaripirtillä jatkot!!! :-X
  2. Meinaan tehdä ihan isse!! Oon kerran käyny meikkaajalla ja tunsin oloni niin urpon näköseks, vaik sain päättää kaikki värit ja kaikki ite. Oma ote antaa parhaan tuloksen!!!
  3. Mun ehdoton suosikki on Christian Lacroix:in Bazar!!
  4. Caramella

    Erilainen häämarssi

    Olin viime kesänä kaasona häissä, missä alttarille mennessä soi Nightwishin Walking in the air!! Ja vielä kahden viulun soittamana!! Kyyneliä ei voinut estää...TODELLA kaunista!!
  5. Siis Olos ei todellakaan soita tanssilavamusaa, mutta osa bändin jäsenistä on tehny uuden kokoonpanon, jotka soittaa valssit sun muut. Teemu Seppälä on laulajan nimi. Mielestäni molemmat bändit on tosi jees! Suosittelen siis!!
  6. Me lähdetään häämatkalle ilmeisesti Japaniin. Tai Afrikan safarille!!! Curacaon saaresta haluan sanoa sen verran että suosittelemme lämpimästi Breezes hotellia. Hinta on kallis, mutta se kattaa kaiken mahdollisen! Ruuan, juomat kattaen myös kaiken alkoholin sekä kaiken huvin. Muutoin saari ei ole kovinkaan halpa jenkkiturismin takia. :
×
×
  • Create New...