Hanuli

Rouva
 • Content count

  147
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Hanuli


 1. Vihkiminen klo 15.30, iltapala/yöruoka oli puoliltaöin ja melkein kaikki meni. Oli savuhärkäkiusausta, kinkkupiirasta ja feta-paprikapiirakkaa sekä sitten salaattia ja muuta pientä mikä oli jäänyt yli. Sitten viihdyttiinkin juhlapaikalla noin kolmeen saakka :)


 2. Nyt mulla on mietinnän alla tässä tuo valokuvaus... Epätoivoisena istun tässä koneen ääressä puhelinluettelo kourassa, että jos sieltä vaikka löytyisi vielä lisää vaihtoehtoja. Tuntuu, että netistä löytyy vain parin porvoolaisen valokuvaajan sivut... Olisin mielelläni katsonut sivuilta, että millaisia kuvia kullakin valokuvaajalla on noin yleisesti ottaen, että jos joku vaikka tuntuisi tosi omalta ja kivalta. Onko teillä vinkkejä hyvästä kuvaajasta?

  Meillä oli Tuukka Ylönen (www.haakuvaaja.com) johon olimme todella tyytyväisiä! Tuli tosin Helsingistä joten matkakorvaukset lisättiin laskuun, mutta oli todellakin sen arvoista! :-X


 3. Hih, jo rouviintuneena seuraan vieläkin tätä ketjua ja on hauska huomata, että Sobylla on sama pappi kun meillä oli, ja sama kampaajakin! Olimme molemmat todella tyytyväisiä pappiin ja minä käyn edelleen tuolla Salon 33:ssa kun tykkäsin kovasti. Kysele ihmeessä jos jokin mietityttää...  ;)


 4. Emme itse yöpyneet Porto Realissa, mutta saman matkanjärjestäjän mukana matkustaneet olivat valinneet sen hotellikseen ja olivat todella tyytyväisiä. Itse näin kyseisen hotellin vaan ulkoapäin kun odottelimme bussissa, mutta voin sanoa, että näytti valtavan hienolta!  :-X


 5. Meille all inclusive sopi mainiosti. Oli ihanaa kun sai liikkua ilman lompakkoa ja oli vähän luksusta kun sai vaan syödä missä halusi "maksamatta". Uima-altaan drinksut oli tosihyviä ja ruoka hotellilla yli kaikkien odotusten. Ruoka oli vaihtelevaa eikä siihen kyllästynyt vaikka söikin ns samassa paikassa 14 kertaa.

  ...ja voihan sitä syödä välillä Playa del Carmenin keskustassakin jos haluaa, vaikka onkin all inclusive-matka....  :)


 6. Riu Playacarissakaan ei ollut kauhean paljon jenkkejä. Ja pitää vielä mainita, että hotelliruoka oli todella hyvää, ja siellä oli seisovassa pöydässä ihan oma "meksiko-nurkkaus" mistä sai hakea ihan paikallistakin ruokaa.  Ja voihan sitä syöda joskus muuallakin, vaikka asuu all inclusive-hotelissa...  ;)


 7. Me menimme Cancuniin runsas viikko sen jälkeen kun heinäkuussa Emily-hurrikaani riepotteli siellä. Täytyy kyllä myöntää, että hienosti olivat saaneet korjattua suurimmat jäljet pois.

  Elikkä meitä hurrikaanin jälkeiset viikot eivät häirinneet. Oli vain mielenkiintoista seurata, kun hotellimme palmuja raivattiin yms. Meille osui kaksi viikkoa täyttä aurinkoa ja paahdetta ;D!

  Aivan kuin olisin itse kirjoittanut tämän! Paitsi että me olimme Playassa ja vajaa viikko Emilyn jälkeen... Toivottavasti "meidän" paratiisimme on vielä tulevaisuudessa paratiisi...


 8. Gran Porto Real ainakin ulkoapäin näytti MAHTAVALTA. Ruotsalaiset olivat erittäin tyytyväisiä hotelliin kun heidän kanssaan juttelin. Huoneet olivat todellista luksusluokkaa, ruoka ihanaa, sijainti hyvä jne...


 9. Meille soitettiin pari tuntia sitten ja selitettiin tilanne ja me ollaan kyllä lähdössä Playaan... Käsittääkseni vahingot eivät olleetkaan niin pahat. Sähköt toimii ainakin hotelleissa ja lentokenttäkin on avattu taas. Toivotaan, että matkasta tulee hieno, kaikesta huolimatta.


 10. Eternal Love,

  olisiko teillä siis ollut Aurinkomatkojen matka? Meilläkin olisi lähtö huomenna, mutta Finnmatkojen matka. Soitin sinne äsken, mutta eivät vielä pystyneet sanomaan, perutaanko se vai ei. Aurinkomatkojen sivuilla sanottiin, että matka perutaan.  ??? ??? ???


 11. Eternal Love,

  soitin tänään Soneralle ja kysyin, kuuluuko kännykät ylipäätään, ja kyllä niiden pitäisi kuulua. Maksaa sitten melkein 2,50 euroa per minuutti. Viestit kuitenkin vain 29 c. Soita ja kysy jos sulla on joku toinen kuin Sonera,


 12. Heips taas!

  Hurmalai, näin sinun kuvasi sitten Itäväylässä, ja kaunis oli!

  Vanni, totta se ystäväsi puhuu...  :D Kuva ei taida olla Lindellin omassa ikkunassa, mutta niillä on joitain kuvia myös torin laidalla (jonkun vakuutusyhtiön ikkunassa?) ja sieltä minä sinut bongasin.