Jump to content
Naimisiin.info

Salka

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Viestit posted by Salka

  1. Huh, pelkäsin, että olette jo ehtineet tavata, kun olen taas ollut poissa netin äärestä. Olisin edelleen siis halukas tulemaan mukaan, ja mulla peruslöysäilijällä ei mitään aikaan sidottua tekemistä juuri ole ;D, joten sopikaa mitä vaan, luultavasti pääsen paikalle (tällä viikolla siis). En ole kyllä ikinä käynyt Ompussa, mutta tuleepahan sekin sitten tehtyä ja maailmankuvaa avarrettua ;D.

    Mulla ei muuten vieläkään ole hääkenkiä, ja puvun viimeinen sovitus ennen helman lyhentämistä pitäisi periaatteessa hoitaa tällä viikolla.  Vähän alkaa ahdistaa ???.

  2. Heippa Sari ja muut! Onhan mulla se pöytäkartta... Eikä muutenkaan muuta ongelmaa kuin tämä suunnaton laiskuuteni ::) Pitäisi vihdoinkin saada kutsut värkätyksi loppuun, eilen ei pystynyt kun kädet tärisi juhannuksen jäljiltä (tuli varmaan juotua pilaantunutta olutta tai jotain ;)). Huolestuttavasti näyttää kyllä siltä, että sää rupeaa paranemaan... sittenhän meikäläinen varmaan saakin tosi paljon aikaan.

  3. Jee, tosi hienoa :) että saatiin tällainen ketju

    Oonkin miettinyt, että onko tässä nyt järkeä toisten päiväkirjoissa vaan loisia... kun ei omaakaan enää jaksa perustaa.

    Odotan innolla, että te ratkasette kaikki pöytäongelmat ja muut, niin mä voin sitten plagioida... ja siis mitenkään laiskahan mä en suinkaan oo.

×
×
  • Create New...