Jump to content
Naimisiin.info

Maukka26

Morsian
  • Viestit

    2
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Maukka26

  1. Kävimme kyselemässä kultaseppä Jukka Räsäseltä (Oulussa) titaanisormuksia, tai siis niiden teettämistä. Kuulemma on hankala löytää jotakuta (Suomessa), joka tekisi valmiin aihion johon voi myös istuttaa kiviä, mutta hän lupasi selvittää asiaa.

    Hinta-arvionkin antoi, 2 sileää flakkasormusta (olikohan se nyt 6mm ja 4mm), plus puoliallianssi 15 x 0.02ct timanteilla yhteensä 850e. Verrokkina katsoin että Titanringarilla maksaa puoliallianssititaanisormus 12 x 0.02ct timanteilla noin 7500kr, eli 800 euroa... ja noista Räsäsen hinnoista oli jo hyvästikin 200e pelkät nuo flakkasormukset, mutta mitä tätä ketjua katselin, niin sekin on edullista <3

    Nyt pitäkää peukkuja, että löytyy joku joka sorvaa ne aihiot että saadaan meidän hienot sormukset :rolleyes:

    Joko teille Esteria selvisi onnistuuko Räsäsellä teettää titaanisormuksia? Itseäkin kiinnostaisi kovasti ja olisi huippua jos läheltä löytyisi tekijä!

  2. Voisko joku ystävällinen kertoa kokemuksia Haukiputaan Koivuhaasta hääjuhlapaikkana? Vierasmäärä, koristelu, keittiön toimivuus, kaikki tieto on tervetullutta. Meille varattu se ensi kesäksi mutta vierasmäärä paisuu ja paniikin poikanen iskee, ei kuitenkaa tarkkaa tietoa minkälaisen porukkamäärän se vetää.

×
×
  • Create New...