Jump to content
Naimisiin.info

DuskyLeDoux

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by DuskyLeDoux

  1. Ihanan näköisiä nuo oksat! Itsellä on suunnitteilla väreiksi hopea, pinkki ja musta! Pitää laittaa korvantaakse tämä(kin) vinkki!

    Askartelu osiossa oli ohje kuinka tehdä suodatinpusseista ruusuja, niitä sitten kanssa sprayaa hopeiseksi. Halpaa, helposta en sitten niin tiedä. Pitää testata niitä ja kertoa sitten oliko helppoa :)

  2. Eilen kolahti laatikosta kutsu häihin, jotka ovat jo 24.10. 08. Tänään sitten päädyttiin että olen erään sortin puhenainen juhlissa (kaasoa sanana ei voida käyttää eittei toinen ystävä suutu).

    Ensimmäistä kertaa kaasona! Kamala stressi, kun aikaakin jäi näin vähän. Onneksi olen ollut pikkuisesta asti häähullu, nyt ei tarvi kun selata muistiinpanoja ja varmistaa että onhan morsian tullut ajatelleeksi kaikkia tarpeellisia asioita.

    Tulee varmasti kiireinen yhdeksän päivää ennen hääjuhlaa!

  3. Toiveena olis mahdollisimman pakanalliset häät, sitten joskus kun löytäisi miehen :P

    Ehdoton haave olisi talvinen, pimeä metsä aukio (pyöreä tietty ;) ), jossa olisi kynttilöitä ja jätkän-. Raikas pakkanen asteita joku -5. Siitä sitten siirryttäisi johonkin viinikellari-tyyppiseen paikkaan pitämään pitoja :)

    No mutta minä toistaiseksi etsin vielä miestä. Mukava lukea muiden suunnitelmia aiheesta!

  4. Minusta ne konfetit on hienon näkösiä  :D Ja niitä hän saa varmasti suht vaivatta tehtyä itsekin. Sitä en kyl tiiä miten ne lentää ja sateella niitä tuskin kannattaa käyttää.

    Mutta miten ne vois pakkaa nätisti? pieni kirjekuori? "Kallatötterö"? Miten muuten?

    Minä haaveilen talvihäistä ja lumihiutale olisi oikeen kiva! http://koti.welho.com/crouffia/Konfetti.htm noillla sivuilla on kivan näköisiä.

    -Dusky-

×
×
  • Create New...