katinka_christina

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by katinka_christina


 1. Mietin siis, että kumpi on Suomessa yleisempää; se, että isä saattaa morsiamen alttarille, vai että hääpari tulee yhtaikaa yhtä matkaa? Itse olen ollut vain häissä, joissa hääpari on astellut yhdessä, mutta kaikissa televisio-ohjelmissa näyttää isä aina saattavan..:) Mietin tässä vain, että kumpi olisi meille parempi vaihtoehto. Ehkä isä voisi saattaa, kun olen ollut semmoinen isän tyttö.:)

  Miten teillä muilla?

  Me menemme naimisiin 19.6. 2010 ja minun 18v. poikani saattaa minut alttarille. Isäni on kuollut.


 2. Mua kans ahdisti :hysteric: Katsoin lehdistä, netistä eikä mikään miellyttänyt. En halua kokonaan valkoista pukua. Puvun löysin sitten ja aika kivuttomasti se kävi...siis luulin, etten ikinä löydä just SITÄ pukua. Budjetiksi olin laskenut 300€. Puvun hinta oli 700€, mutta sain 50% alennusta. Aika hyvin kävi. Mä en halua laittaa pukuun hirveitä summia...se on vain hetken päällä. Sormus kyllä sit maksaa 1.600€. Menet vain hääpukuja kokeilemaan...kyllä SE OIKEA puku sieltä vielä löytyy :girl_smile:


 3. Mua vähän pänni, kun kerroin tulevalle kälylleni, että olin ollut pukusuunnittelussa ompelijan kanssa. Hän kysyi minkälainen puvustani tulee ja kerroin, että sellainen Hollywood-glamourmainen iltapuku, ei mitään kermakakku-unelmaa, koska en pidä sellaisista. Siihen tuleva kälyni sanoi, että mie oonkin liian vanha sellaiseen prinsessapukuun, huntuun ja tiaraan. Tuleva käly sanoi, etten mie näytä vanhalta, mutta näin vanhalle eivät prinsessaleikit sovi. Aha, just joo. Täytän 30 juuri muutamaa kuukautta ennen häitä, enkä mielestäni todellakaan ole vanha.

  Mikä vanha sä olet...et todellakaan- Älä välitä mitä muut sanoo. Mä olen 46v. ja en minäkään ole vanha :flirt:

  Aiomme pitää omanlaisemme häät, ja jos siihen olisi kuulunut prinsessapuku, niin on kyllä hemputti kumma, ettei mua pidettäisi siihen sopivana, kun "sellaiset puvut sopii sitten nuoremmille morsiamille, kun onhan se vähän hassua, että vanhempi ihminen on kermakakussa hunnun ja tiaran kans".

  Se sun kälys on varmaan jotenkin kateellinen tms. Meille tulee kans omanlaiset häät, enkä anna muiden kommenttien häiritä!

  Meillä on muutenkin aika paljon mielipide-eroja tulevan kälyn ja tulevien appivanhempien kans, mutta emme todellakaan aio noudattaa heidän mielipiteitään tai halujaan meidän häidemme suhteen. Ärysttää silti sellainen ajattelu, ettei näin vanhojen (pah, me mitään vanhoja olla, virkeitä nuoria ihmisiä parhaassa iässä) sovi juhlia tietyllä tavalla.

  JUURI NÄIN...ärsyttävää porukkaa. Mä tein niin radikaalisti kun alkoivat rutisemaan milloin mistäkin...sanoin ei tarvii tulla ollenkaan!!! 3 jo entistä ystävää...jyvät erottuu akanoista. Mä menen naimisiin ja kenelläkään muulla ei luulis olevan mitään tekemistä sen kanssa. Sanon vain yhdelle TAHDON.

  Meidät vihitään juhlapaikalla tuomarin toimesta, haluan isäni saattavan mut "tuomiolle", haluamme hyvää ruokaa ja juomaa, soitamme meille merkitsevää musiikkia (mp3-soitin raikaa metallia ja romanttisia sulobiisejä), aion pukeutua iltapukuun ja mies hankkii todennäköisesti hienomman tumman puvun, emme halua lapsia häiritsemään ja juoksemaan ympäriinsä, koska juhlat ovat kosteat aikuisten bileet, vältämme hörhellyksiä ja tylliä koristelussa ja keskitymme yksinkertaiseen tyylikkyyteen koristelussa ja järjestelyissä. Toivon mukaan siis omanlaisemme, nykyaikaiset, tyylikkäät aikuisten juhlat, jotka juhlistavat meidän avioliittoa ja avioparina alkavaa yhteistä taivalta.

  ASIAA...ihan samalaiset häät tulee meille, paitsi et sulhanen haluaa kirkkossa naimisiin. Hevi raikaa meilläkin...ikuinen hevari, vaikka olenkin jo 46v.

  Suotakoon muille kateellisuus, jos heille siitä tulee hyvä mieli. Luulisi kaikkien olevan onnelisia toisen puolesta, mutta ei. Häät 19.6.2010 :-X


 4. Kiitos hyvistä vinkeistä. :) itse kaasona tässä suunnittelen morsiammelle saunaa, kun hän sen haluaa ja nämä taijat on vähän hukassa, täältä onneksi saa kivoja vinkkejä. Meillä tosin ongelmana on talvi joten koivuvihtan teko on aika hankalaa, kun ei viitti ihan paljailla koivun risuilla itteään hakata.. B)

  Vihtoja voi ostaa talvella ihan jostain isommasta ruokakaupasta Prisma, Citymarket tms. :girl_smile:


 5. Olemme miehen kanssa tässä miettineet ihan kustannussyistä että emme halua bändiä tai DJ:tä häihin. Tuli mieleen että jos musiikki tulee vain kaiuttimista eikä esim bändi ole innostamassa ihmisiä mukaan niin onko tanssilattia ihan tyhjä?

  Tokihan se riippuu myös paljon vieraista, mutta olisi kiva kuulla kokemuksia ja millaisia ratkaisuita olette jo häitänne viettäneet keksineet?

  Meillä on kans tiukka budjetti. Teen tietokoneelle musiikkilistoja ja meillä sattuu olemaan omasta takaa kunnon kajarit + subbari. Muuta ei tarvitse tehdä, kun laittaa kone päälle ja lista/listat soimaan. Olen ollut sellaisissa häissä joissa ei ole ollut musiikkia ollenkaan, on ollut bändejä jne. Se, että ihmiset saisi tanssimaan vaatii hyvää/monipuolista musiikkia tyyliin jokaiselle jotakin ja himppasen miestä väkevämpää :girl_haha:


 6. Meille tulee raskaampaa musaa, mutta en unohda sitä ettei kaikki välttämättä pidä sellaisesta. Musalistoille tulee Rainbow, Whitesnake, Def Leppard, Kiss, Gary Moore,Deep Purple, Dio, Uriah Heep, Skorpions, Thin Lizzy, Metallica, Stratowarius, Nightwish, Rammstein,Lenny Garviz, yms. Sekalaista: Bryan Adams, Toto, Bon Jovi yms. Itse pidän raskaammasta, mutta olen kyllä aika kaikki ruokainen, joten musalistojen teko ei ole kovinkaan vaikeaa.

  Meille tulee häätanssiksi Nightwishin- Meadows of heaven (instrumentaali versio.) Eva biisinkin saa instrumentaali versiona :girl_wink: Nightwish faneja ku ollaan. Meille ei ole tärkeää se mitä biisissä kerrotaan kunhan nyt ei kuitenkaan kuolemasta. Juu ja en ole unohtanut nuorisoa...heille tulee viimeisimmät tanssihitit ja meille vanhemmille tulee -80-90 luvun vanhoja disco hittejä. :girl_smile:


 7. En nyt ainakaan äkkiseltään löytänyt aiheesta ketjua, siirtäkää jos on jo olemassa.

  Mutta mulle suurin stressin aiheuttaja tuntuu olevan juhlassa soitettavan musiikin kokoaminen.

  Meille on siis tulossa ystävän mies (itse tarjoutui hommaan) soittamaan kokoamiamme soittolistoja koneelta, ongelmana vaan siis tosiaan on se, että minkälaista musiikkia ja kuinka paljon tarvitaan.

  Tietysti koneelle saa mahtumaan paljon ylimääräistäkin, mutta joku runko olis varmaan hyvä olla mistä lähetään liikenteeseen.

  Ruokailun taustalle varmaan tulee Elvistä soimaan, mutta entäs se kaikki muu??

  Häävalssi/-tanssi (ei oo vielä päätetty kumpi) tulee tietysti ja sen jälkeen 2-3 valssia, entäs sitten..?!?

  Aaargh!

  Antakaa vähän osviittaa te jotka olette tämmöisiä listoja koonneet. :flirt:

  Mä olen entinen dj ja tein itse kaikki soittolistat erikseen. Soittolistoja mulla on yht. 3 ja erikseen häätanssi ja esitysmusat. Nuo 3 soittolistaa soitettaan järjestyksessä 1, 2 ja 3. Ykkösellä on rauhallista taustamusaa sisältäen vanhoja ihku slovareita yms. ja tätä soitettaan ruokailun yhteydessä...ettei sapuska mene väärään kurkkuun :girl_haha: Kakkukahvit juodaan sitten kakkosen rytmikkäässä tahdissa, anten ymmärtää mitä on odotettavissa =) Kolmonen on sitten täynnä disco hittejä vuosien varrelta, unohtamatta rokkia ja heviä. Meidän häät ovat meidän näköiset ja "hieman" ehkä erilaiset kuin teillä.

  Soittolistaa kannattaa miettiä siltä pohjalta, että tanssiiko kaikki ja minkä ikäisiä ihmisiä juhlissa on. Mieti myös minkälaisesta musiikista itse pidätte. Nuorempana mistä tykkäsitte jne. ja kannattaa soittaa sekalaista musiikkia. Kirjastosta löytyy sitten laidasta laitaan musiikkia ja ihan ilmaiseksi

  Toivottavasti tuosta oli jotain hyötyä sulle. :girl_smile:


 8. Mä teen kaiken tämän ihan ite.

  - kutsut

  - kiitoskortit

  - menuu kortit

  - servettirenkaat

  - kukka-asetelmat

  - morsiuskimppu

  - vieheet

  - soittolistat yht. 8h.(ent. Dj)

  - somistukset sisältä sekä ulkoa

  - auton koristeet

  - hääkarkit (teen suklaakonvehteja)

  - ihanat maalatut korit 5kpl. ruusuköynöksin koristeltu

  - juu ja hunajamarinoituja valkosipulinkynsiä ja muita erikoisempia herkkuja...muuten tulee 2 kokkia hoitamaan ruokapuolen.

  - katealuset

  - ohjelmat

  Kirppareilta ja täältä olen haalinut koreja yms. ja tuunannut niitä. Esim. vanhoista koreista saa uusia, kun maalaa ne spraymaalilla. Lisäksi pöytäkoristeiksi tulee valkoiseksi maalattuja känkkyräoksia ja niihin teen vielä pieniä kukkia jotka liimaan kuumaliimalla oksiin. Ihania kuivattuja ruusuja yms. kukkia maalattu ja on ihan oikean näköisiä =) Tiimarista löysin alesta karseen näköisiä sydämiäMökiltä haalin pieniä kiviä jotka maalaan spray maalilla mustaksi. Kesällä kaadettiin koivuja ja niistä moottorisahalla kiekkoja jotka hioin ja lakkasin...niistä tulee katealuset.

  Häät ovat kesäkuussa 2010 :-X ja periaate mulla...minä ite! Hommaa on, mutta mä rakastan juhlien järkkäämistä :girl_smile:


 9. Mä tein hyvin yksinkertaiset lastusatiininauhasta. Ympyrä vaan ja kakspuoleisella vahvalla teipillä kiinni että pysyy ja etupuolelle koristeeksi kultainen sormustarra. Nättejä tuli ja yksinkertaisia!

  Kiitos hyvästä ideasta :girl_smile: