Jump to content
Naimisiin.info

Jannu

Rouva
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Jannu

  1. Meillekin on tulossa karaoke. Vielä ei olla päätetty, kuin kauan se kestää, mut luultavasti kauan. Vetäjäksi tulee työkaverini, joka sitten laulelee, JOS muka kukaan muu ei. Boolin jälkeen uskon laulajia riittävän.

    Me tehdään aluksi niin, että listataan ihmiset, ja jokainen laulaa jonkun kanssa. Esim anopit laulaa keskenään, apit, sit mun veli ja miehen veli. Hauskaa, toivottavasti :)

  2. Ilmoitin kaasoilleni aika pian että en aio maksaa heidän vaatetustaan :D Meillä tulee häissä olemaan dresscodena mahdollisimman rento pukeutuminen, ja sanoin kaasoille, että sama koskee heitä. Haluavat nyt kuitenkin oma kustanteisesti ostaa mekot, samanlaiset. En laita vastaan :)

    Munkin mielestä maksaminen riippuu siitä, vaatiiko morsiuspari kaasoille tiettyä vaatetusta vai ei.

  3. Mulla on kaasona kaksi parasta ystävääni. Kolmannen olisin ottanut muuten, mutta hän sai kunnian olla lapsemme kummina, joten jätin kolmannen sitten ottamatta :)

    Kaasoni ovat olleet ystäviäni monta vuotta, ja tietävät kaiken minusta; he tietävät mistä pidän ja mistä en. En olisi voinut kuvitella parempia ihmisiä tähän tehtävään.

    Plussaa on, että he ovat tehtävästään enemmän innoissaan mitä uskalsin kuvitella :-X

  4. Mäkin jotenkin kuvittelin, että bändin sais suht halvalla, mut näiden viestien ja muiden juttuja kuunnellessä ne haaveet romuttuu kyllä täysin.

    Pitäskö itekki alkaa soittelemaan, tienais hyvät rahat tällee äippälomalla :D:D

×
×
  • Create New...