Jump to content
Naimisiin.info

Cherie

Morsian
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Cherie

  1. Minulle tämä on vähän kaksipiippuinen juttu... Olen ammatiltani kosmetologi ja erilaisia meikkejä teen työn puolesta asiakkaille päivittäin, arkimeikeistä aina juhla/häämeikkeihin. Minusta olisi toisaalta todella ihana mennä meikattavaksi, mutta siinä on taas se huono puoli, että huomaan jokaisen mahdollisen virheen, jonka toinen tekee (siis jos tekee). Ts. en tiedä pystynkö luottamaan ja rentoutumaan toisen armoille (vaikka työkavereissa ja ystävissä on ammattitaitoisia meikkareita niin silti) Ja sitten jos tyyli taas eroaa omatekemästäni ja jos lopputulos ei miellytäkään niin sekään ei ole hyvä.. Tiedän, että tulen olemaan asian suhteen todella kriittinen. MUTTA sitten olen taas miettinyt, että kestääkö oma hermo juhla-aamuna tehdä meikkiä. Jos jännitän ja käsi tärisee tms. ja joku menee pieleen niin alan varmaan itkemään.. :girl_impossible: Eli menen siis vihille naturellina :hysteric: Noh, onneksi tässä on aikaa vielä miettiä ja kokeilla ja pyytää jotain ystävää vaikka tekeen koemeikin ihan vaan sen takia, että kelpuutanko toisen tyylin =D Jotenkin tuntuu, että olisi helpompaa kun ei tietäisi aiheesta yhtään mitään :girl_sigh:

    Mulla on ihan sama tilanne, ajattelin että joku ystävä/kollega tekisi meikin tai ainakin osan siitä, sitten saisi oman näköisensä. Kun ei todellakaan tiedä pystyykö itse silloin meikkaamaan...

  2. Mullakin uksi vanha työkaveri luulee saavansa kutsun, vaikka ei edes olla missään tekemisissä, en tiedä mitä sille sanois. Ja jos sen kutsuisi niin pitäisi kutsua heti 6 vanhaa työkaveria lisää.

    Toinen oli anoppi joka kysyi että kai miehen serkkujen tyttö/poikaystävät saa tulla, kyseessä on teinejä joiden kumppanit vaihtuu vielä koko ajan, eli ei saa tulla kun edes tunne niitä...

  3. Rasvaaminen on paras ennaltaehkäisy ja myös hoitona paras, illalla voi vaikka laittaa oikein paksun rasvan jalkoihin ja sitten pussit päällä & antaa muhia 10-20 min.

    Ei raspin käyttökään paha ole jos käyttää kevyesti (1-2 krt/kk) hohkakivi on hellempi ja kuorinta kaikkein hellävaraisin vaihtoehto. Voiteet imeytyvät paremmin kun saa kuollutta ihoa pois päältä, mutta liika raspaaminen taas saattaa lisätä kovettumien/kuivuuden määrää kun iho puolustautuu kasvattamalla uutta tilalle.

  4. Onko kukaan käynyt häämeikissä esim. BodyShopissa? Millaisia kokemuksia on ollut? Mitä eroa "ammattimeikkaajan" tekemässä meikissä on "myymälämeikkiin" verrattuna? Jälkimmäinen kun on selkeästi edullisempi.

    Noissa ei välttämättä ole mitään eroa, koska kummassakin tekijällä on todennäköisesti sama koulutus eli kosmetologi tai maskeeraaja. Kannattaa vaikka kysyä kuka myymälässä meikin tekee ja kysyä hänen kokemustaan/koulutustaan. Esim. Stockalla & Stockan Beautyissa on meikkaajat kosmetologeja.

    Ja ainahan tehdään koemeikki....

×
×
  • Create New...