Jump to content
Naimisiin.info

bride2010

Jäsen
  • Viestit

    1
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by bride2010

  1. Heips, Porilaiset morsmaikut!

    Ihan ekana Perfect10:lle: Yritin sinne Villa Hellerantaan lähettää sähköpostia ja kysellä tarjousta jne, mutta eivät vielä (neljän kuukauden odottelun jälkeen) ole vastanneet. Eli oletettavasti kannattaa soittaa samantien.

    Noormarkun kerholta eivät suostuneet sanomaan yhtään mitään muuta kuin että varauksia vuodelle 2010 ei vielä oteta vastaan, joten en sitten vaivautunut kyselemään uudestaan. Hieman nihkeää mielestäni, etenkin kun en ollut tekemässä varausta enkä pyytämässä tarjousta, vaan suuntaa-antavaa hinta-arviota.

    Meille on varattuna Leineperin ruukki, ts. tarkemmin tietysti Kankipaja. Perustin paikalle oman ketjunkin tuonne juhlapaikkojen puolelle. Mikäli jollain on hyviä vinkkejä paikan koristeluun tai muuten ko. mestaan liittyen, saa käydä vinkkaamassa! :)

    Porin seudulta on muuten melko vaikea löytää hääpaikkaa, joka ei olisi nimenomaan seuratalo tai urheiluseuran / vpk-talo tms, onneksi saatiin ruukki!

    Heipsis.. uusi morsio kesäkuulle 2010 ilmoittautuu

    Itseä kiinnostaa Reposaaren juhlapaikat.. Vpk-talo etenkin, mutta myös Mäntyluodon hotelli ja Reposaaren kalaravintola.. Kuulin tutun olleen Yyterin koululla juuri häissä eikä sitä paikkaa ainakaan kehunut...Oli pieni ja jotenkin "hassu".. Mielipiteitä? Onko Mäntyluodon hotelli kuinka kallis paikka, siis tarjoiluineen päivineen...? Haluais että vieraiden ei tarvi kuivin suin olla, mutta auton takakontti-linjakaan ei oikein innosta.. Onkohan ne kuin tiukkoja sen suhteen että alueella juo omia juomia, kun sivuilla luki että koko alueella omien juomien juominen kielletty.

×
×
  • Create New...