Jump to content
Naimisiin.info

-Mari-

Morsian
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by -Mari-

  1. En jaksanut lukea koko ketjua läpi, mutta viimesen sivun perusteella heräs ihan samanlaisia ajatuksia. Aika käsittämättömiä toiveita tuntuu hääpareilla nykyään olevan häälahjaksi... Aika yleinen tuntuu olevan tää häälahjarahasto, mikä minusta tuntuu ihan käsittämättömältä. Sitten kyräillää et kun toi anto vaan tuon verran, todellä kiittämätöntä..! Mulle on aivan sama vaikkein saisi yhtään häälahjaa, koska se ei ole sen päivän tärkein asia, enkä pidä hääjuhlia vain sen takia että saisin rahaa/tavaroita. Menee nyt varaan tässä ketjussa OT:ksi, mutta enpä malta nyt olla sanomatta. Erittäin kiittämättömiä ja itsekkäitä kommentteja saa lukea tuolta kamalimmat häälahjat-ketjusta... Kuitenkin toinen on panostanut ja miettinyt lahjaa..! Huoh... :girl_impossible:

  2. Mitä kautta varasitte matkan/lennon Kroatiaan?

    Ollaan nyt mietitty häämatkakohdetta ja vaihtoehtoina olis Kroatia tai Italia. Pikkuveli oli Pulassa vasta, oli ollu tosi mahtava paikka! Kauhee matkakuume päällänsä, tekis mieli lähteä nyt heti!! Mut jos oottas häämatkaa... :girl_haha:

  3. Häät heinäkuussa 2010. Tähän mennessä on varattu kirkko ja juhlapaikka, toivottu pappi, pitopalvelu tulee juhlapaikasta, häihin varattu kuvaaja (veljen kaveri), avustajat valittu, vieraslista tehty, teemavärejä mietitty... Kovasti pähkäilen että pitäisikö varata kuvaamosta aika hääkuville..? Hääpukua himottas lähtee kattelee, mutta eheki se vielä kannata! :girl_haha: Vielä kuitenkin vuosi aikaa...

  4. Emme ajatelleet esittää juurikaan toiveita häälahjaksi. Ei ole pakko tuoda mitään, tärkeintä meille on vieraiden läsnäolo. Jos haluaa saa tuoda mitä haluaa. Etenkin rahan pyytäminen on minusta tökeröä... Jos joku vieraista erikseen kysyy toiveita, voi tuoda Arabian Teema-sarjaa tai Pentikin viinilaseja.

    Minusta on kiva että tulee yllätyksiä, enkä ota vakavasti jos jotakin lahjaa tulee useampia. Kuitenkin itse juhla on tärkeämpi! :flirt:

  5. Just kaasojen kanssa juteltiin, että kaikki polttareihin kutsuttavat eivät tule saamaan kutsua häihin... Hiukan tää itsellä mietityttää, mutta heille ilmoitetaan kyllä etteivät häihin valitettavasti kutsua saa. Enkä myöskään loukkaannu siitä jos he eivät sitten polttareihin halua osallistua! Polttariseurueeseen kuuluisi paljon sellaisia joiden kanssa ollaan tekemisissä, mutta joita ei ole varaa rahallisesti kutsua itse häihin...

    Kaasot kyllä lohdutteli et tytöt kyllä ymmärtää, mutta silti itsellä mietityttää kovasti...

×
×
  • Create New...