Jump to content
Naimisiin.info

onnellinen kissa

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by onnellinen kissa

  1. Nyt on polttarit olleet ja menneet ja hyvä mieli jäi :) Kaksi kaveria lopulta tuli paikalle baariin johon treffit sovittiin, ja tietenkin myös sulhaseni. Juominen jäi aika minimaaliseksi ja keskityimme lähinnä jutteluun, biljardin peluuseen ja trivial pursuittiakin pelasimme loppuillasta. Sitten illan kruunasi kebabannos läheisessä pitseriassa. Erilaiset polttarit ehkä, mutta sopi meille. Ei polttareissa aina tarvitse tehdä jotain repäisevää, pääasia on että itse viihtyy.

  2. Me värväsimme kaverini dj:ksi bensakuluja vastaan. Eli noin 20 euroa varmaan :D Jos oikein hyvin suoriutuu illasta niin ehkä enemmän. Häntä ei oltu muuten kutsuttu häihin koska muutoin kutsuimme vain läheisimmät ystävät. Tosin läheiseksihän tässä alkaa jo tulemaan kun niin innokkaana suostui meille dj:ksi :D

  3. Meilläkään ei ole minkäänlaista istumajärjestystä häissä. Itseasiassa emme ole edes tietoisia kuinka monta pöytää ja tuolia saamme kasaan häihin jotka ovat reilu viikon päästä. Toivottavasti kaikki kuitenkin löytävät jonkun tuolin missä istua vaikkei pöytää olisikaan jokaiselle eteen :D Ruokailu toimii seisova pöytä periaatteella että jokainen saa hakea kun tulee nälkä. Samaan aikaan saa myös vaikka tanssia jos huvittaa. Tai tehdä jotain aivan muuta mitä keksiikään :P Ei mitkään kauhean viralliset häät siis siinä mielessä, kun mummin pihalla vain pidämme ne.

  4. Minä olen täysin tyytyväinen omaan naamaani ilman mitään meikkejäkin. En aio laittaa edes puuteria, sillä minusta luonnollinen poskien puna on kaikkein kauneinta mitä on, enkä tahdo olla mikään "posliininaama". Luonnollisuus on kauneinta mitä tiedän. Jos hääpäiväksi yrittää joku iso ja punainen finni kasvaa niin sitten voin ehkä turvautua peitepuikkoon mutta muuten aion olla ihan ilman meikkiä :D Meikeillä pilaa vain kauniin ihonsa.

  5. Minä odotin että "ystäväni" olisivat järjestäneet minulle jotkut kivat polttarit (esim. leffailta tai muuten yhteistä ajanviettoa). Mitään ei kuulunut ja kun otin asian puheeksi niin sitten ei enää onnistunutkaan ennen häitä. Sulhaseni "ystävät" eivät myöskään vaivautuneet mitään järjestämään, eivätkä tule edes häihimme. Se siitä ystävyydestä sitten.. Järjestän sitten itse viikkoa ennen häitä polttarit minulle sekä sulhaselleni ja kutsuin ihmisiä joihin en ole ollut niin paljon yhteydessä mutta joiden kanssa tulen hyvin juttuun (kaikki miehiä). Ja jokainen jonka kutsuin lupasi tulla. Tässä sitä taas näkee miten ystävänsäkin voi joskus valikoida väärin. Tai ennemminkin luulla ystäviksi ihmisiä jotka sitten paljastuvatkin vain kavereiksi. Minun mielestäni ainakin ystävän selitykseksi tässä tilanteessa ei riitä että "unohdin".

×
×
  • Create New...