Jump to content
Naimisiin.info

Jane2010

Morsian
  • Viestit

    79
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Jane2010

  1. Sain valkokultaisen sormuksen jossa on yksi timangi, aivan ihana  :wub: Halusin sellaisen vihkiksi mutta miehen mielestä liian tylsä, niin sain sit huomenlahjaks. Ja oikeastaan todella hyvä näin, nimittäin vihkini on kans todella ihana. Sopii paljon paremmin kihlan kanssa kuin tuo toinen olisi sopinu.

  2. Moikka, kyselen teiltä nyt neuvoa juomien määrään. Elikkäs laskettiin että on 60-70 juovaa aikuista ja viinit/oluet/siiderit/lonkerot on ruoan kanssa ja sit kahvin kanssa samaan aikaan tulee booli eli n 18.00.

    Tässä tulee juomat mitä meinasin:

    -6 lavaa siideriä (omena ja päärynä)

    -4 lavaa lonkeroa

    -50l boolia

    -9l punaviiniä

    -9l valkoviiniä

    -17 plo kuohuviiniä

    ja sit pitää ostaa varmaan vanhemmalle väelle konjakkia/viskiä ja likööriä... Hmm Baileystä ehdottomasti, toisen kaason kanssa se kyllä maistuu :girl_haha:

    Elikkäs miltä teistä kuulostaa nuo määrät? Liikaa/liian vähän/sopivasti?

    Lisäys olut puuttuu koska se ostetaan Suomesta niin ei ole laskelmissa nyt mukana.

  3. Mä täällä kovasti pohdiskelen. Minulla on ostettuna merenneitomallinen puku, yritän liittä kuvan mut tää ei oo tykänny mun kuvista enää :D Ja sitten haaveilen tälläisestä puvusta mutta olen ihan eri maata tuon mallin kanssa, se on pitkä ja laiha.. Mä olen lyhyt ja normaali :girl_haha: Elikkäs kävisköhän tuo puku 157cm (lisäks korot 8cm) ja 45kg ihmiselle? Bläääh, mulla alkaa menee hermot tän kanssa :hysteric: Kaikki on muka liian isoja vaikka ennen on hyvin kelvannu. No laitan linkin. http://www.1luckybri...91-p-13174.html Tyhmää ku en saa suoraan kuvaa, olis paljon parempi!

  4. Meille tulee karkkibuffetti ja "hääkarkki" on hyväntekeväisyyslahja. Ohjelmakolmioon kirjoitamme yhdelle sivulle meistä tarinan ja siihen perään sitten että Ps. Hääkarkkina ostimme Unicefin kautta rokotteita kehitysmaiden lapsille. Uskon että valintamme on lapsiin liittyvä, koska meillä itsellä on kaksi pikkuista :)

  5. Meillä onneks serkkuni meni viime viikonloppuna naimisiin ja ei kutsunu meitä serkkuja, mikä ei minua haitannu yhtään :) Mut tämä serkku joka meni nyt naimisiin niin maris pari vuotta sitten baarissa, kun toinen serkkumme meni naimisiin ja ei kutsunut serkuksia et pitäähän kaikki kutsua. Yritimme siskoni kanssa sanoa et hädin tuskin enää tunnetaan et mitä järkeä siinä on :huh: Ehkä se nyt tajus ku omat häänsä vietti ettei meitä kaikkia tarvitse/voi kutsua, emmekä ole edes niin läheisiä keskenämme ja meitä kumminkin riittää.

    Meidän vieraslistalla ei nimittäin ole minun serkut, nytpähän ne ei kehtaa selän takana jauhaa p****a ja marista :girl_haha:

  6. Mun polttarit tulee olemaan tuommoiset, kerroin kaasoille et morsiussaunan haluan muut saattee päättää :) Niinku moni muukin sanonu et pukemiset yms alkaa olemaan jo vähän historiaa, onneks :girl_haha:

    Niin voisin laittaa et päivän ohjelmaa en tiedä mut sit mennään mun miehen porukoiden mökille syömään, juomaan ja saunomaan. Kaikki jotka haluaa saa myös jäädä yöksi :) Et ihana päivä ystävien kanssa :-X

×
×
  • Create New...