Jump to content
Naimisiin.info

vaahtera

Rouva
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by vaahtera

  1. Sama juttu, en viihdy keskipisteenä, eikä viihdy sulhanenkaan, meille on kyllä tulossa kirkkoon paljon ihmisiä, mutta itse hääjuhla on kahdessa osassa. Sukulaisille kahvitus ja ystäville pippalot. Tuo järjestely jonkin verran helpottaa jännitystä. Me emme aio istua erikseen missään hääparille tarkoitetussa pöydässä, emmekä halua mitään kättelyjonoja tms.

    Kirkko osuus jännittää eniten :wacko: , häihin vajaa kuusi viikkoa ja pelkkä ajatuskin jo hermostuttaa. Vaikka ne hetket ennen kirkko osuuden alkua ovat varmasti aivan kamalat jännityksen takia, niin uskon, että se on hieno kokemus ja siksi sen haluamme. Kai siitä jotenkin selviää :unsure::rolleyes:

  2. Meillä vietetään ihan edeltävä yö yhdessä kotona ja luultavasti sulhanen on se joka auttaa minua pukeutumaankin ;) . Mies oli mukana pukua hankkimassa, joten on nähnyt puvun jo. Eli ei noudateta tätä perinnettä, eikä kyllä montaa muutakaan :) .

    Uskon kyllä, että niillä ketkä tätä perinnettä noudattavat ja viettävät edeltävän yön esim kaason/bestmanin luona, on varmasti ihan mukavaa! Siis se, että voi kavereiden seurassa ottaa vaikkapa lasin viiniä, saunoa ja purkaa jännitystä juttelemalla, kuulostaa kyllä ihan mukavalta!

  3. Minä en myöskään halua polttareita. Meillä häistä tietää vain harva tällä hetkellä, eli yllätyshäät olisi tulossa, joten senkään puolesta ei ole polttareita. Ja yksi syy yllätyshäiden järjestämiseenkin on juuri se, että en tahdo polttareita. Suurin osa ystävistäni tämän kyllä tietää, mutta kuten Arbykin mainitsi, niin toiset eivät ehkä sitä voi käsittää.

    Jos kaverini järjestävät jonkunlaiset jälkipolttarit, niin ainoastaan joku mukava ilta tyttöjenkesken on käypä. En myöskään pysty lähtemään suunnittelematta mihinkään, joten minun pitää tietää päivä etukäteen. Mutta mitään pukeutumista, myymistä tai muuta en suostu tekemään. Ja minusta kyllä morsiammen toivetta täytyy kunnioittaa :) .

  4. Meilläkin mies osallistuu oikein kiitettävästi järjestelyihin :curtsey: . Hänen vastuullaan on erityisesti bändi ja juomapuoli. Oli mukana myös valitsemassa minulle pukua. Suunnittelee hääpäivän aikatauluja ja pohtii miten mikäkin asia olisi parasta hoitaa. Miehen ehdotuksesta myös vieraslista kasvoi huomattavasti alkuperäisestä suunnitelmasta :rolleyes: , joten syytäkin olla hyvin valmisteluissa mukana :girl_haha: .

    Kutsukortit olen minä kyllä askarrellut yksin ja koristelun hoidan serkkuni kanssa, mutta täysillä ollaan siis molemmat mukana!

  5. Meilläkin tulossa kahvitteluhäät :) . Kirkolta siis suoraan lähtevät sukulaiset kahvittelemaan ja tarjolla on suolaista ja makeaa naposteltavaa. Kutsussa on mainittu, että kahvittelusta on kyse. Illalla sitten on lähimpien kavereiden tarkoitus tulla juhlimaan. Heille on tarjolla jotakin ruokaa, mutta ei mitään perinteisen hääjuhlan tapaan.

    Kahvitteluun oli alunperin tarkoitus kutsua vain perheet, mutta nyt se koko homma sitten paisui niin, että sukua tulee enemmänkin, mutta kahvitetaan nyt sitten sukulaiset kerralla kunnolla, kun muuten ollaan niin huonoja mitään juhlia järkkäilemään :girl_haha: .

  6. Ehdotelkaas jotain tekstiä/runoa ystäväkirjatyyliseen vieraskirjaan alkusivulle! Elikkäs sellaisia riimityksiä mistä kävisi ilmi ystäväkirjan idea. Vieraskirjassa on siis muutamia kysymyksiä, mihin vieraat voivat vastailla (tyyliin mistä tunnet hääparin? Ennusta mitä hääparin elämään kuuluu tinahääpäivänä? Mitä omaan elämääsi kuuluu 10-vuoden kulutta? jne). Oma runosuoni ei nyt kyllä syki :wacko:

  7. Tikin vihkisormus on kyllä tosi kaunis :girl_smile: . Meillä tänään uusi vierailu kultaliikkeessä ja nyt se sitten löytyi minullekin mieleinen (ja kohtuuhintainen) sormus :tender: . Kuvaa en löydä netistä, joten en voi esitellä omaa ihanuuttani, kun vasta syyskuun puolella saan sen kotiin... Vihkisormuksen lisäksi ostettiin minulle uusi kihla ja mieskin halusi uuden kihlasormuksen. Kaikkien kolmen sormuksen yhteishinnaksi tuli 732e. Olemme tyytyväisiä :curtsey:

  8. Kävin juuri ostamassa Koiramäen vieraskirjan, halusin ystävänkirjatyylistä vieraskirjaa ja ajattelinkin nyt sitten itse keksiä kysymyksiä ja tulostaa ja liimata niitä tuonne valmiiseen kirjaan.

    Katselin valmiita ystävänkirja vieraskirjojakin, mutta ei ne oikein olleet meidän tyylisiä. Tuo Koiramäen kirja sopii hyvin meille koiraihmisille ja vaikka nyt vähän lisävaivaa tulee kysymyksien keksimisestä ja liimailemisesta, niin eipä sillä väliä :girl_smile: .

    Täältä jo jotain kysymyksiä poiminkin, mutta lisää saa laittaa :curtsey: , erityisesti hääparia koskevia kysymyksiä kaipailen! Ja joku kiva runokin vieraskirjan alkuun olisi mukava!

  9. Meillä juhlia alettiin valmistella toukokuussa, jolloin varattiin kirkko ja juhlapaikka. Häät lokakuussa ja nyt siis aikaa vajaa pari kuukautta. Kesäkuussa ostin hääpuvun ja pikkujuttuja tehty kesän mittaan, mutta oikeastaan vasta tällä viikolla aletaan enemmän valmistella. Juhlapaikalla poikettiin eilen ja suunniteltiin koristeluja, huomenna mm. sormuksia katsastamaan, kirkkoherranvirastoon, kenkiä etsimään, sulhaselle pukua katsomaan jne.

    Juomat pitää vielä hankkia ja kirkkoon miettiä musiikki. Koristeluun pitää haalia kynttilöitä jne. ja pöytäliinat pitää jostain kehitellä. Eniten hommaa on tietenkin sillä häitä edeltävällä vkolla. Meillä tosin ei askarrella mitään hääkarkkisysteemejä tai paikkakortteja, joten niihin ei tarvitse varata aikaa, kun sellasia ei tule. Mutta onhan toki paljon muuta vielä tehtävänä. Mutta hyvin ehtii :girl_dance:

    Ja meillä häistä tietää tällä hetkellä ainoastaan yksi sellainen ihminen, joka pystyy auttamaan, joten muuten järkkäilemme kaiken itse. Ei siis mitään suureellisia juhlia odotettavissa. Yllätys paljastuu muille sitten vasta lähempänä ajankohtaa :girl_haha:

  10. Meille ei ainakaan osattu antaa mitään nimiä, kuka pappi on työvuorossa häidemme aikaan. Ja viimeksi kun asiasta soittelin (muutama viikko sitten) olin katsonut naispappien nimiä valmiiksi, mutta he eivät vielä osanneet sanoa kuka heistä on silloin vuorossa ja joku uusikin oli tulossa, joten meille ihan ehdotettiin, että kirjoittavat ylös, että joku vuorossa olevista naispapeista vihkii.

    Eipä tullut kyllä edes mieleenikään, että sen jotenkin loukkauksena voisi ottaa, varsinkin kun tällaista meille ihan ehdotettiin.

  11. Meillä ehdoton nou nou ovat hääleikit :wacko: , en pidä niistä yhtään, eikä pidä sulhanenkaan. Ei myöskään ole suunnitelmissa mitään kimpun tai sukkanauhan heittoja tai hääparille omaa pöytää. Hääkarkkeja tai nimikoituja servettejäkään ei ole tulossa.

    Aiemmin ajattelin, että huntukin on ehdoton nou nou, mutta nyt olen kyllä jo alkanut sellaista harkita kirkon ajaksi :girl_haha:

  12. Näistä kaikista ihanista jutuista on niin vaikea valita millaisia koristeita sisätiloihin valitsisi... Vaahteranlehtiä varmaankin ainakin jossakin muodossa tulee meille.

    Minäkin tahtoisin hääkimppuun ainakin kallaa ja jotain marjan tyyppistä, esim. kuulemma hypericum on sellainen mitä kimpuissa käytetään, mutta sen tarkemmin en vielä hääkimpun koostumusta tiedä :rolleyes:

  13. Ihana idea tällaiset kuvat :-X ! Olen koko ajan harmitellut, kun en millään saa hääpäivän aikataulua niin, että saisimme koirat kuviin meidän kanssa, mutta tässähän se ratkaisu on :girl_dance: ! Aivan loistava idea, eikä pienet tassunjäljet puvun helmassa sitten haittaa, kun kuvat ottaa häiden jälkeen :girl_haha:

    Heti tuli monta ihanaa ideaa mieleen :girl_smile: ! Tosin pukua en tahdo tuhota, joten melko "hillityissä" kuvissa olisi tarkoitus pysyä. Paljonko olette maksaneet tällaisista kuvauksista?

  14. Pandoliino: Juu, kerron sitten kuinka juhlat sujuivat :D !

    Meillä oli myöskin harkinnassa saunallinen tila aluksi, ja järvi vieressä olisi ollut ihan mukava juttu, mutta luovuimme sitten niistä, kun ei oikein sopivaa löytynyt ja meillä tuo juhla on niin syksyllä, että keli voi olla melko huono. Meillähän ei tuo häiden ajankohtakaan ole ihan perinteinen, lokakuu ei taida olla niitä suosituimpia kuukausia :girl_wink:

    Mutta kyllä mukana pitää tosiaan olla jotain perinteistäkin, eli halusimme kuitenkin kirkkovihkimisen. Tosin vielähän ei oikeastaan kukaan tiedä, että menemme naimisiin... Vieraat siis eivät tiedä tulevansa häihin :girl_hide: .

    Meille ei myöskään näillä näkymin ole tulossa mitään häämatkaa ainakaan ihan lähiaikoina häiden jälkeen, eikä myöskään hääyöksi ole varattu mitään hotellia tms. Ja mitään erityistä kulkuneuvoakaan ei ole hääpäiväksi hommattu, eli siis liikkuisimme omalla autolla kirkolta juhlapaikalle... mutta saas nyt nähdä jos tässä vielä vaikka jotain keksisi... :girl_blum:

×
×
  • Create New...