Jump to content
Naimisiin.info

soffala

Morsian
  • Viestit

    42
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by soffala

  1. Minäkin luulin ensin että korsetti ei käy jos on korsettiyläosa hääpuvussa. Mutta kyllä se vaan kuitenkin oli ainut joka tuntui hyvältä mekon alla. Ostin olkaimettomat liivit ja sellaiset itsekiinnittyvät liivit mutta ne vaan ei tuntunu hyvältä, tuntu että tissit aina vaan vilahtaa esiin sieltä mekon alta. Viimeisenä ostin korsetin ja kas kummaa, tuki hyvin yläosaa ja nyörittäminenkin onnistui paljon helpommin. Oman kokemuksen perusteella siis korsetti käy kyllä olkaimettoman, korsettipuvun alle. Varsinkin jos itse puvussa ei niin paljon niitä luita ole.

  2. Minun äitini ei tee mitään, ei edes ole kysynyt tarvitsenko apua. Lapsenvahdiksi olen pakottanut sen että päästään hääjärjestelyjä tekemään. Mutta hiukkasen alkaa vituttaan tun tädit ja serkut soittelee ja kyselee tarvitsenko apua jossain jne. mutta oma äiti ei mitään?? Olen siis vihjaillut että voisi auttaa esim. tekemällä kasvispiirakkaa niille jotka ei syö lihaa, pitopalvelusta tulee muut ruuat. Ei se tee, sano vaan että eikös karjalanpiirakat ole kasvisruokaa, laita niitä... Miten äidit yleensä käyttäytyy kun tytär menee naimisiin? Auttaako ja missä asioissa?

  3. Entä mitä mieltä olette, jos pöydissä on tällaisia tomaatteja, täytetty chevrejuustolla:

    http://www.santamaria.fi/servlet/se.daddy....r8b&id=5523

    Sopiiko niiden kanssa sitten se kuivattu liha vai leipätikut paremmin? Ajattelin kokeilla huomenna tuota reseptiä. Vieraita tulee meille vain 35 joten alkupalat teen itse, pitopalvelu pääruuan. Muutama päivä aikaa vielä miettiä :P

  4. Varokaa ettei lapset villiinny ja riko noita lasipurkkeja :) Lapsilla on tapana villiintyä jos on paljon muita lapsia ja paljon karkkia. Meille tulee myös karkkibuffet ja laitan vain paksuimmat hillopurkit. Kauniisiin peltipurkkeihin voisi varmaan myös laittaa? Katsokaas tässä kuvassa, aivan ihanaa kun on noita tikkareitakin siellä :P

    gallery_25942_590_34879.jpg

    gallery_25942_590_20719.jpg

  5. Hei, löysin neliskulmaisia astioita! Jess! Ne on muovisia joten ei ihan niin hepposia kuin paperilautaset. Mutta nämä on niin nätit lautaset että katan kyllä pöydätkin valmiiksi! Olen niin tyytväinen, tosi kauan sain etsiä että nuo löysin. Tässä linkki mitä tilasin:

    http://www.partykiosk.co.uk/black-square-d...f-10-5091-p.asp

    Paketti tuli viikossa suoraan kotiovelle :) Meidän teemavärit siis punainen, musta ja kulta tehosteena. Vaikka meillä pienet häät onkin niin haluan että on kaunista ja tunnelmallista.

  6. Meillä on tuollainen. Hiilihappojuomat pitää lisätä viimeisenä jotta neste lähtee kiertämään kunnolla. Hiilihappo kyllä myös häviää pikku hiljaa mutta oman kokemukseni mukaan se tekee niin myös tavallisessa boolimaljassa. Ei haittaa mitään, boolin maku se on tärkein ja on kaunis laite!

    eBaysta tilattiin mutta sellainen kämmi kävi että tilasin englannista ja siellähän onkin ihan eri pistokkeet kuin miellä! Sain kuitenkin halvalla sellaisen muuntajan joten ei hätää. Tajusin vain katsoa että jännite on siellä sama kuin suomessa... Usa:sta tai kiinasta en uskaltanut tilata koska niillä taitaa olla ihan eri jännite sähköverkossa joten laite voi olla sellainen ettei toimi täällä ollenkaan. Olkaa siis tarkkana kun/jos tilaatte netistä! Tuli maksamaan yhteensä 29€ (eBay hinta postikuluineen 23€ + muuntaja suomesta 6€)

  7. Nostetaanpa tätä.

    Mekin aiotan pyytää lahjaksi häämatkaa varten rahaa, ja nyt ongelmana on se, että miten vois ilmoittaa kutsussa, että rahaa voi laittaa sekä tilille, että voi antaa myös kuoressa jos haluaa? Itse oon maailman huonoin runoilemaan tälläisiä, joten tietäiskö joku jotakin valmista hyvää värssyä. :flirt:

    Aika moni on sitä mieltä, että lahjaksi pitäisi saada sen arvonen lahja, kun hääpari on vierasta kohden tuhlannut, mitäs kun meillä maksaa suurin osa mun isä, niin pitääkö meidän antaa kaikki rahat sille. :girl_haha:

    Häätutkimuksen mukaan keskimäärinen häiden hinta on noin 4900 ja vieraita kutsutaan keskimäärin 82. Jokaisen vieraan tulisi siis antaa noin 60€. En voisi kuvitellakaan että kukaan noin paljoa antaisi. Plus että pariskunnan pitäisi ilmeisesti antaa tuplana se raha?? Joten ei häistä taida kyllä omiaan takasin saada :)

  8. Meille tuli lisätiedot nettiin. Salasanan taakse tehdyt nettisivut joiden osoite oli kutsussa. Jos joku vanha ei osaa sieltä katsoa niin pyytää nuorempaa sitten avuksi. Siellä on ajo-ohjeet, ilmoittautuminen jne. Lahjaksi toivoimme rahaa häämatkaa varten mutta pakko oli myös jotain tavaraakin laitta listaan koska jostain syystä kaikki ihmiset ei vaan tykkää antaa rahaa.

  9. Niin ja jos joku lapsi siellä kirkossa kuitenkin huutaa täyttä kurkkua niin aion kyllä itse keskeyttää pastorin ja huitoa sille muksun äidille/hoitajalle että vie lapsen ulos. Todennäköisesti se on meidän oma 1v joka siellä huutaa! Mummo on sen kanssa joten voi mennä sitten ulos ja saa katsoa videolta ne parhaat hetket. Pieni kitiniä ei mitään haittaa mutta jos täyttä kurkkua hysteerisenä huudetaan niin se kyllä häiritsee, varsinkin jos on oma lapsi... Huh huh, mitähän tästä tulee...

  10. En tiedä miten sitä voisi sanoa kenelekään nätisti. Jokaisen vanhemman pitäisi itse tajuta viedä lapsi ulos jos alkaa huutaa ja häiritsee tilaisuutta! Minua on vaivannut aina muiden häissä kauheasti jos lapset huutaa tai vinkuu. Omat lapset on viety ulos heti jos ääntä on alanut kuulua. Nyt kun itse olen morsian niin ei haittaa tippaakaan vaikka jonku lapsi siellä huutaisikin! Se ei meidän juhlaa pilaa :) Kyllä minusta sellaistekin häät on ok joihin lapsia ei kutsuta ollenkaan. Sellaisissa häissä voi olla vapautuneesti aikuinen ja vaan nauttia juhlasta, ilman että tarvii muksuja vahtia ja komentaa ja stressata. Ongelmana on sitten se että jos koko suku on kutsuttu häihin niin voi olla vaikeaa saada lapsenvahti. Meillä hoitaja kyllä löytyisi mutta monilla ei asiat ole yhtä hyvin.

    Omiin häihin järjestämme ilmapalloja ja kaikkea kivaa että lapset viihtyy mutta kutsuun kirjoitimme että lapsivieraiden olisi hyvä poistua siinä vaiheessa kun alkoholia aletaan tarjoilla. Eli alkuilta on alkoholitonta juhlaa, lasten ehdoilla. Myöhemmin aletaan tarjota alkoholia ja silloin meidän lapset lähtee hoitoon ja olisi hyvä myös muiden lasten lähteä. Jos ei hoitajaa ole lapsille saanut niin lähtee sitten kotiin tai toki saa jäädä mutta minusta lapset ja alkoholi eivät kyllä sovi yhteen. Mielummin siis lapset pois ja sitten alkoholia vasta.

  11. Minä olen myös miettinyt tätä asiaa, mitä laittaa korsettipuvun alle kun se hääyökin tulee sitten illan päätteeksi. Korsettipukua en ainakaan minä saa yksin pois päältä joiten mies joutuu avaamaan ne narut. Voi olla jo turhautunut siinä vaiheessa kun puku on poissa joten olisi varmaan ihan ok vaikka mekon alla ei mitään alusvaatteita olisikaan. Mitä jos jättäisi sekä rintsikat että pikkuhousut pois ja kertoisi tämän tulevalle miehelle juuri kun lähdetään astelemaan alttarille? :D Ikävä kyllä menemme talvella naimisiin joten en varmaan voi näin tehdä... Tulee pian joku virtsarakon tulehdus. Olkaimettomat rintsikat tuntuu epämukavilta enkä ole mitään hienoja mistään löytänyt. Kaikki on yksivärisiä ja tylsiä... Korsettiin siis varmaan kuitenkin päädyn, ainakin aion kokeilla miltä tuntuu. Ei se korsetin osto turhaa ole, voihan sitä käytää sitten muulloinkin toisin kuin hääpukua :)

  12. Meillä väriteema musta ja punainen ja haluaisin mustat lautaset. Tähän mennessä ei ole selvinnyt mistä saisin mustia posliinilautasia lainaan joten muuta vaihtoehtoa ei taida olla kuin hankkia kertakäyttöiset? Eli meille taitaa myös tulla kertakäyttöiset astiat. Minusta oikeat lautaset pitää olla silloin jos pöydät on katettu valmiiksi, eli kaikki aterimet pöydässä ja jokaisella oma paikka. Meillä näin ei ole, juhlat kotona ja kaikki hakee tarjoilupöydältä mitä siellä nyt sitten on tarjolla (en ole vielä päättänyt). Istumaan mennään mihin halutaan, useassa huoneessa tulee olemaan pöytää ja tuolia. Ei siis varmaan haittaa vaikka kertakäyttöiset astiat tässä tilanteessa käytössä.

×
×
  • Create New...