Littis

Naikkari
 • Content count

  1073
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Littis


 1. Voin omalta osaltani todellakin suositella Ninaa! Hän otti meistä mielettömän upeat kihlakuvat tammikuussa studiollaan, ja olemme varanneet hänet myös kuvaamaan häämme toukokuussa 2016. En voisi jo tässä vaiheessa olla tyytyväisempi valintaani. Huomenlahjakuvauksiinkin ajattelin mennä Ninalle, mitä sitä hyvää vaihtamaan. :D Ihmisenäkin Nina on mukava ja rento. Ohjaa ja neuvoo kuvatessa. Jopa mieheni, joka ei voi sietää kuvattavana olemista, tykkäsi kuvaussessiosta Ninan luona. Suosittelen siis!


 2. Itse en vieraana pitäisi thaimaalaisesta buffetista, mutta mä oonkin vähän erilainen tässä tapauksessa. :D En siis itse välitä yhtään thaimaalaisesta/vietnamilaisesta ruoasta, jo niiden mausteiden tuoksu saa mulle välillä huonon olon. Mutta kuten sanoin, olen todellakin poikkeustapaus, yleisesti ottaen ihmiset olisivat varmasti mielissään. Eli siinä mielessä hieno idea, te tunnette vieraanne. :)


 3. Me käytiin ottamassa kihlakuvat samalla valokuvaajalla joka tulee kuvaamaan myös häämme. Teetimme muutamasta kuvasta taulut kotiin, saavat mulle kyllä joka päivä hymyn huulille. :)


 4. Mun vakkarikampaaja ja -kosmetologi sanoi, että syksyllä olisi hyvä aika alkaa sopimaan aikoja toukokuun häitä ajatellen. Eli silloin sitten! :) En usko, että monetkaan paikat ottavat varauksia vielä vuotta etukäteen.

  Meillä hommat ovat melko hyvällä mallilla. Hankittuna/varattuna on juhlapaikka, puku, catering, kuvaaja, standup, somisteet lähes kaikki ja osa asusteista. Kirkkoa pääsemme varaamaan ensi kuusta, ou jee! Kesällä voisi alkaa miettimään kutsuja. Jostain syystä mua ei noi paperilliset tuotokset nappaa nyt yhtään. Blaah. Ehkäpä se ei ole sitten mulle niin tärkeä osa että niihin hirveästi panostan ainakaan ajallisesti. Saa nähdä. :)

  Ja superlightbeer, onnea puvusta! Se on mahtava fiilis kun sen oman löytää. :)


 5. Oih, itsekin olisin ehdottomasti valinnut Tenaljiin häidemme juhlapaikaksi mikäli olisi yhtään suuremmat kekkerit tiedossa. Noin 45 hengen porukalle taitaa olla turhan avara. :D Joten päädyttiin itse Ruutikellariin, mieletön paikka sekin. :)

  Mutta noiden perjantaihäiden aikataulutuksesta. Uskoisin, että jos laitatte kutsut vieraille hyvissä ajoin, niin monet kyllä pystyvät nipistämään työpäiviensä pituutta/vaihtamaan työvuoronsa toiselle päivälle kunhan vain etukäteen osaavat työpaikalla tästä ilmoittaa. Eli en näkisi sitä esteeksi perjantaihäille. :) Toki tuskin vihkimistä kannattaa ihan klo 12 pitää, mutta myöhäisestä iltapäivästä on jo varmaankin oikein hyvä. Tyyliin klo 16 aikaan. Ja tuossa perjantaissa on se hyvä puoli, että mitä todennäköisimmin pääsette laittamaan tiloja juhlakuntoon jo edellisenä päivänä. Sehän onnistuu, mikäli edellisenä päivänä ei tilaa ole vuokrattu. :)


 6. ^ Katsoitteko, että kaikilla päivillä oli ns lukko lukittuna kalenterissa? Jos lukko on hieman auki, niin se on silloin alustavassa varauksessa, jonka joku voi olla hyvin vain unohtunut. Se varaaminen kun on niin helppoa netin kautta, nii uskon, että porukka varailee niitä vähän kevyemmin perustein. Sinuna siis soittaisin sinne varauspalveluun ja tsekkaisin asian. :) ainakin pikaisella silmäyksellä jossain niissä oli alustava. Tosin en katsonut tarkkaan.


 7. Meille on Sun Marine varattu kesäksi. Hieno paikka, mutta kyllä juomien ja jatkoajan hinnat vähän kirpaisevat. Vinkkinä, että kannattaa laskea ne mukaan budjettiin ennen kuin varaa.

  Tämä! Sun Marine oli myös meidän top-listalla hääpäiväksi toukokuulle 2016, mutta luovuimme siitä, sillä: a) minimilaskutus on 60 henkeä, meidän juhliin tulee noin 40 (tämä oli suurin syy) B) laskin, että hinta olisi kokonaisuudessaan kipunut helposti noin/yli 150e/hlö juomineen, illallisineen ja yöpaloineen.

  Toki jos haluaa tarjota vain esim. viinikaadot ruoan kanssa niin pääsee huomattavasti halvemmalla. :) Mutta se paikka on kyllä on aivan ihana!!


 8. ^ Oih, Kulosaaren casino on ihana! Ihan alunperin harkitsimme sieltä sun marinea häidemme juhlapaikaksi, mutta minimi vierasmäärä siellä on 60 henkeä kun meillä on noin 40-45 hengen juhlat. Joten jäi pois listoilta. Myöskään ne a-oikeudet eivät oikein houkutellut. Mutta ihana, ihana paikka! Ja palvelu ensiluokkaista. Hyvä valinta siis! :)


 9. Meille myös mahtuisi vieraita hyvin noin 50-55 juhlatilaan, mutta kutsuttuja tulee olemaan noin 40. Kutsulistalla ovat ainoastaan läheiset ystävät sekä perheemme ja isovanhemmat. Jos sukulaiset tulevat kyselemään kutsun perään (jota en usko), niin vastaus on helppo: Haluamme pienet ja intiimit häät, joten olemme rajanneet kutsutut ainoastaan perheisiin ja isovanhempiin. Kaveripiiri on taas ongelmallisempi. Meillä molemmilla on todella laajat kaveriverkostot, mutta haluamme kutsua häihimme ainoastaan ne ystävät joiden poissaolo häistämme todella harmittaisi. Tällä saimme rajattua ns. läheiset ystävät ja hyvänpäivän kaverit. Tiedän, että mun kaveripiiristä tulee varmasti jotain natinaa kuulumaan tästä, mutta johonkin se raja piti vetää. Näille natisijoille en vielä tiedä mitä sanon, onneksi on aikaa pohtia. :D Meillä ei ole lainkaan varavieraslistaa, sillä oletamme, että osallistumiprosentti kutsutuilta on 100% tai lähelle ainakin (riippuen missä kunnossa isovanhemmat ovat, viime hetken sairastumiset jne). Kaikki, jotka tulevat saamaan kutsun tietävät jo päivämäärän. 


 10. Mä tekstasin miehelle ja sen tulevalle ex-vaimolle, äitille laitoin whatsapp-viestin, samoin kaasolle. Mies taisi soittaa äidilleen, ja muut sai tietää facessa. Meidän perheessä asiat ilmoitetaan yleensä tekstarein, niin päätin jatkaa perinnettä. Veli ja käly ilmoittivat oman kihlauksensa vahingossa facebookissa ennen meille muille kertomista :D

   

  Tarkoitit varmaan, että tekstasit isällesi etkä omalle miehellesi ja hänen tulevalle ex-vaimolleen? :D :D 


 11. ^Siitä se lähtee, hyvä hyvä! :)

   

  Meillä oli myös Frannyn tapaan melko helppoa löytää sopiva juhatila. Itseasiassa siihen oli jopa pari eri vaihtoehtoa. Tähän saattaa vaikuttaa melko pieni vierasmäärä (noin 40 henkeä), niin tiloja tämän kokoiselle jengille löytyy ehkäpä helpommin.

   

  Häävalssia meillä ei tanssita, se oli molempien toivomus. Ja tämö yksinkertaisesti sen takia, ettei kumpikaan osaa oikein tanssia. :D Jos jonkun tanssin vedämme, niin se on sellainen show-henkinen, mutta veikkaan että jää kokonaan väliin. Muuten suunnitelmat on aika hyvällä mallilla: Isot linjaukset ovat vedetty ja osa niistä jo varattu. Myös catering, mutta sitä ehkäpä vielä kilpailutamme uudestaan erinäisistä syistä. Katsotaan. :) Päässä pyörii niin paljon hääasioita ettei mitään rajaa! Siis kaikkia pieniä juttuja hiuskoruista somistuksiin ja kimpuun. Eiköhän ne ajatukset tässä vuoden aikana selviä, ainakin parempi olisi :D

   

  Edit: ja Tipsis, narahdit. :D Repesin.


 12. Me ajateltiin ihan härskisti olla laittamatta mitään mainintaa lauttalippujen hinnoista tai aikatauluista.  :grin: Mä luotan, että ihmiset osaavat tulla ajoissa perille Suokkiin aivan samalla tavalla kuin mihin tahansa muuhunkin tilaisuuteen joka alkaa tiettynä hetkenä. Mutta lauttojen mahdollisesta ruuhkaisuudesta (tosin en usko että toukokuussa niitä ruuhkia vielä ihan hirveästi on) ja mukulakivistä ajattelin laittaa muutaman sanan. Siis ihan sillä, että naiset eivät muljauttelisi nilkkojaan ennen juhlia, ja osaisivat näin varata hyvät kävelykengät juhlakenkien lisäksi.

   

  Ruutkellarissa juhlivat ja Suokin kirkossa vihille aikovat, miten aiotte opastaa vieraat juhlatilaan? Oikaisemalla siitä Tenaljin ja Myllysalin edestä vai sitten kiertämällä sen puiston? Me ehkäpä ajateltiin oikoreittiä, oli kivan rauhallinen tie sinne Ruutikellariin sitä kautta. Ja lyhyempi jonkin verran. :)


 13. No niin, eli alushame olisi tällainen. Mitä luulet Franny (toki muutkin), sopiiko Tigriksen kanssa? Vannetta en viitsinyt vielä laittaa, sillä helpompi säilyttää kun on paketissa. Vanne mitä ilmeisimmin on leveimmillään 230cm (ainakin pussin päällä lukee 230, mitä sitten tarkoittaakaan), mutta on säädettävissä lyhyemmäksi. Toisessa kuvassa on vannehameen pakkaus, josko siitä mallista tms saa jotain irti. :D

   

  Edit: löysin myös vannehameen valmistajan sivuilta, tarkempia tietoja löytyy siis täältä. Vanteen leveys onkin siis tuo 190cm.

   

  Edit2: kuvat poistettu, niin ei tarvitse omaa peppua esitellä. :D