SisterRay

Rouva
 • Content count

  2649
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by SisterRay


 1. En ollut pettynyt polttareihin mutta pariin kaveriin kylla. Yksi (joka on viela kaiken lisaksi usherina meidan haissa) lahti jo kello kahdenksan maissa kotiin tekaistulla syylla (selvisi myohemmin, etta valehteli) ja pari muuta liittyivatkin ihan toiseen seurueeseen kesken illan eivatka edes juhlineet meidan kanssamme. Muuten meni kaikki hyvin, oli hauskaa, mutta vahan saa taas punnita naita ystavyysushteitaan...


 2. ^Itseasiassa miulle ja miehelle kavi samoin toissa kesana. Mentiin yhteen pubiin paivakaljalle ja tajuttiin yhtakkia olevamme keskella haaseuruetta. Niilla oli siis kai ollut ruokailu sun muu pubin yksityistilassa aikaisemmin ja viettivat sitten haajuhlaa siella muun pubivaen seassa. Ei kylla jaaty pitkaksi aikaa kun oli vahan vaivaantunut olo :girl_haha:


 3. ^Mie mietin kanssa, etta ihan ihka aito kuokkavieras joka tunkee juhliin ilmaisen viinan/ruuan perassa (tai esim, varastelemaan niita lahjoja...) on hiukan eri asia kun Hesarin toimittaja...

  Juuri keskusteltiin tasta asiasta miehen kanssa ja oltiin yhtamielta siita, etta mahdolliset kuokkavieraat saa kylla kyytia jos yrittaa meidan juhliin tunkea. Meilla (varsinkin miehella)on varsin laaja tuttavapiiri ja nyt kun haihin on vaan pari kuukautta aikaa niin sielta sun taalta on alkanut lennella "missas mun kutsu viipyy?" lausahduksia. Nama siis ihmisia joita ei todellakaan ole tarkoitus kutsua edes iltajuhlaan. Jos ne sinne ilmestyy niin usherit saavat luvan heittaa ulos.


 4. Taa on ehka tyhma kysymys mutta kannattaako noi Ulkomailla tapahtuneen vihkimisen Suomessa rekisteröintiä varten annettavat tiedotja Ulkomailla solmittavaa avioliittoa varten annettavat tiedot-lomakkeet lahettaa maistraattin jo ennen vihkimista? Meinasin, etta laitan ne esteiden tutkimis papereiden kanssa mutta aloin nyt miettimaan, etta pitaako ne laittaakin vasta sen vihkitodistuksen kanssa? Entapa tuo sukunimen muutos lomake?


 5. Tuskin tolla nyt nykypaivana on kenellekaan mitaan valia. En mie ainakaan miettinyt mitaan tommosia kun kutsuja laitoin. Mie luulen, etta ainkaan miun tuttava ja kaveripiirissa kukaan ei edes tieda tommosista etikettisaannoista


 6. Meillä oli ehkä hiukan toisinpäin ukko kyseli et millon mennään naimisiin ja mie vaan katotaa ku saadaan koulu loppuun tai sitten kun kosit.. Mie tiesin ettei toinen tiedä yhtään miten kosis.. Kihloissa ollaan oltu kaheksan vuotta, mutta ei mua ole koskaan kosittu.. No nyt sitten tänä keväänä ukon kans huomattiin että ensi vuonna tulee 10 vuotta kihloissa.. niin sit vihdoin päätettiin hääpäivä 25.8.2012 jolloin ollaan oltu kihloissa 10 vuotta ja 1 päivä.. Olis ollu kiva kyllä et olis tullu tasa vuosiluku, mut 24 päivä oli perjantai joka ei meille tullu kysymykseen.. Koitin kyllä ehdottaa vasta vuotta 2013 jolloin 24 päivä olis ollu lauantai, mutta tuli tiukka vastaus et ens vuonna ja piste.. :girl_smile:

  Anteeksi Ot kysymys mutta miten voi olla kihloissa jos kosintaa ei ole tapahtunut? :huh:


 7. Onpas ihana! Ja tuolla oli muutama muukin ihan kiva. Mietin vaan miltä mahtaa näyttää päällä kun oon todennäköisesti synnytyksen jälkeen vielä melko "isossa" kunnossa tuolloin....

  No miulle on kertynyt muutama extra kilo viime vuosien aikana ja ainakin miun paalle istuu ihan kauniisti :) Riippu vahan vartalotyypista mutta miusta noi kellohelmaiset mekot sopii hyvin vahan pyoreemmallekkin kropalle.


 8. Ja jos miun kumppanini ei uskaltaisi olla rehellinen miulle, niin olisin aika huolissani meidan suheesta...

  Ei ole kysymys uskalluksesta, vaan pikemminkin useasti väärinkäsitysten välttämisestä. Tai hankalan ja pitkäveteisen keskustelun välttelemisessä. :) Mutta toki moni mies on valmis keskustelemaan asiasta, mutta ilman tätä keskustelua suosittelen suhtautumaan miehen vastaukseen pienellä varauksella. Perustelut tuossa tuossa yllä.

  Tama on totta ja sama periaate toimii missa tahansa kahden ihmisen valisessa kanssakaymisessa. Kaikkea ei aina tarvitse tai kannata sanoa aaneen jos tietaa sen loukkaavan toista osapuolta. Tilannetaju on tarkeaa.

  Mutta itse ainakin arvostan enemman rehellisyytta omalta kumppaniltani. Jos nyt siis otetaan esimerkkina tama strippi baari asia niin haluisin mielummin, etta mieheni sanoisi rehellisesti kayneensa ko. paikassa kun valehtelesi asiasta. Ja kuten tuossa joku sanoi aikaisemmin, hyvassa suhteessa ei pitaisi joutua valehtelmaan tammoista asioista. Ymmarrysta ja luottamusta pitaisi loytya molemmin puolin. Tietenkin naihin asioihin liittyy muutakin kun pelkka luottamus kysymys. Kuten itsekkin sanoit, mahdolliset itsetunto ongelmat tms. vaikuttaa aina ihmisten mielipiteisiin ja siihen kuinka naihin asioihin suhtautuu. Mutta jos joku tietaa esim. niihiin strippi paikoihin menemisen hairitsevan omaa kumppania niin miksi sitten menna?

  Enka nyt tarkoita tata mitenkaan hyokkaykseksi siun teksia kohtaan vaan pohdin ihan yleisesti :)

  Samalla tavalla voidaan miettia kumpi on parempi ystava: se joka valehtelee aivan jarkyttavan vaatteen nayttavan hyvalta toisen paalla vai se joka sanoo suoraan, etta ei oikein sovi siulle? Tamakin on toki tilanteesta ja ihmisesta kiinni mutta tuli vaan mieleen kaverin kertoma tarina hanen ystavastaan joka oli elaittanut palleen aivan liian pienen ja huonosti istuvan asun ja kaikki sanoivat sen nayttavan upealta. Tama miun kaveri sanoi kuitenkin suoraan, etta ala missaan nimessa lahde ulos noissa vetimissa. Osakseen sai kiitoksen koska oli rehellinen.


 9. ^^Niinpa niin. Aika rankaksi yleistamikskeis meni taas :rolleyes:

  Miusta ihmisten kayttaytymismallien erittely sukupuolen mukaan on yksi maailman turhimpia asioista. Jokaikinen meista on oma persoonansa sukupuoleen katsomatta. Persoona joka tekee omat paatoksensa ja jolla on omat mieltymyksensa. Kaikki miehet eivat tykkaa strippareita samoin kun kaikki naiset ei tykkaa shoppailusta.

  Ja jos miun kumppanini ei uskaltaisi olla rehellinen miulle, niin olisin aika huolissani meidan suheesta...


 10. Miehenä täytyy sanoa tämä asia:

  Olen tämän ketjun perusteella yllättynyt siitä, kuinka huonosti te naiset meitä miehiä tunnette. :) En löytänyt montaakaan viestiä, jossa olisitte osanneet hyvin arvata sitä, miten miehet näihin asioihin suhtautuvat, etenkin kun ollaan kaveriporukalla liikkeellä. Suosittelen katsomaan elokuvan "Miesten vuoro", jotta ymmärrätte arvomaailmaamme paremmin...

  Muutama viesti on ollut melkein oikeassa, mutta sorrutte liian putkimaiseen ajatteluun, kun puhutte miesten ajattelumaailmasta! Ja kun luette näitä viestejä täältä foorumilta, ja kommentoitte toistenne viestejä, niin metsään mennään entistä enemmän. :D Välillä rinnastatte itsenne ja miehenne, ja silloin ollaan jo niin väärillä urilla, että huh huh. :D :D Vaikka tuntisittekin miehenne hyvin, niin hän on silti mies, ei nainen! Ja mies ajattelee eri tavalla kuin nainen, vaikka olisikin yhdessä 24/7/365.

  Kirjoitin tämän viestin vain siksi, että täällä on niin paljon disinformaatiota miehistä, että ihan naurattaa. :)

  Tää viesti oli nyt aika rankkaa yleistystä. Tiedän että miehenä sinulla on varmasti enemmän käsitystä miesten ajatusmaailmasta kuin meillä naisilla, MUTTA eiköhän meistä jokainen tunne oman miehensä kuitenkin paremmin kuin sinä. Ja tämä koskee myös heidän ajatusmaailmaansa. Totta kai mies on erilainen minun seurassani kuin kaveriporukalla ja varmaan jututkin ovat osittain sellaisia mitä minun kuulleni ei sanottaisi, mutta en kyllä usko että kaikki miehet muuttuvat täysin nahkakompassinsa suunnan mukaan kulkeviksi ääliöiksi, heti kun astuvat kotiovesta ulos :girl_haha:

  komps komps :)


 11. Etsin tassa hyvaa tekstia Save the date-kortteihin ja tama tuli vastaan:

  I love you because

  I love you because you understand dear

  Every single thing I try to do.

  You're always there to lend a helping hand, dear.

  I love you most of all because you're you.

  No matter what the world may say about me,

  I know your love will always see me through.

  I love you for the way you never doubt me.

  But most of all I love you 'cause you're you.

  I love you because, because my heart is ligther

  honey everytime, everytime I'm walking by your side

  and I love you, yes I love you because the future is a little bit brighter

  and the door, the door of my happiness, you open wide

  No matter what may be the style or season,

  I know your heart will always be true.

  I love you for a hundred thousand reasons,

  But most of all I love you 'cause you're you

  (Elvis)


 12. Juuri pohdin tätä asiaa :)

  Meille ei tule pöytänumeroita vaan joka pöydällä on oma tatuointi aiheinen kuvansa (häiden teeman mukaan). Ajattelin laittaa ne kuvat kartogille ja siihen alle aina kuka missäkin pöydässä istuu. En usko, että me tarvitaan erillistä karttaa pöytien sijainnista sillä meidän juhlatila on aika pieni ja oikean pöydän löytäminen ei pitäisi olla ongelma.


 13. Meidän häät tulee maksamaan maximissaan £4000, todennäköisesti vähemmän. Kyllä ne saa tuollaisillakin summilla järjestettyä kunhan vaan jaksaa etsiä parhaat diilit juhlapaikoista, pitoplaveluista tms. Itse tekemällä saa myös karsittua kustannuksia.

  Eniten rahaa menee ruokaan ja juomaan, sitä ei pääse mihinkään, mutta näissäkin voi säästää. Me ei esim. tarjota juotavia (muuta kun hääseurueelle ruokailun yhteydessä) vaan meillä on maksullinen baari, minkä ihmiset on ymmärtänyt ihan ihmeellisen hyvin.


 14. käytiin äsken tällainen keskustelu

  mies: mitäs hääjuttuja siellä taas katselet?

  minä: kukkia...

  mies: mitä niistä, eiks vieraat tuo ihan tarpeeks?

  minä: no ei...?

  mies: ai miten niin ei?

  minä: kyllä häihin pitää kukat olla ihan omasta takaa, morsiuskimppu ja pöytäkoristeet ainakin...

  mies: no mitä ne vieraat sitte tuo???

  minä: no jos halutaan jotain lahjoja ni voidaan tehdä vaikka lahjalista

  mies: laitetaan sille listalle kukkia, sillähän siitä päästään.

  :girl_haha::-X

  *Reps* :girl_haha:


 15. Säikäytin miun kaason ihan kunnolla viime viikolla kun huomautin, että sen häät on vain kolme kuukautta miun häiden jälkeen :grin: Nyt se oli sitten hommannut hääsuunnittelu kirjan ja oli ihan innoissaan ideoimassa :-X


 16. Näin viime yönä unta, että yksi vanhimmista ystävistäni sanoi miulle, että teen virheen kun menen naimisiin enkä ole valmis näin vakavaan sitoutumiseen. Menetin hermot ja aloin huutamaan ystävälleni, että miun ihmissuhteet ei kuulu sille pätkän vertaa ja muuta ei niin mukavaa...

  Pahinta oli, että jälkeenpäin miulla oli tosi helpottunut olo kun sain puhuttua suuni puhtaaksi :girl_impossible:

  Tää uni tuli todenäkösesti siitä, että oon viime aikoina epäillyt ettei tätä ystävää kiinnosta meidän häät lainkaan ja että se salaa arvostelee miuta koska menin niin nopeasti kihloihin...Patoutumia, minullako? Ei suinkaan... :P