Jump to content
Naimisiin.info

pigeon

Morsian
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by pigeon

  1. Täällä Suomi-Turkkipari, sulhoni on siis turkkilainen ja on asunut Suomessa 8,5v.

    Häiden ohjelma tulee noudattamaan ns. suomalaista kaavaa. Turkkilaisuutta saadaan sekaan kaksikielisillä kutsukorteilla ja muilla teksteillä, turkkilaisella napatanssiesityksellä, baklavalla (turkkilainen jälkiruoka) jne. Saa nähä mitä tässä viä keksii :)

  2. Me tarjottiin bändille mahdollisuutta sekä pääruokaan että iltapalaan, ja myös alkoholiin (tietty niin että soitto silti sujuu :D). He eivät kuitenkaan keikalla juo, ja roudaavat kamat jo aamupäivällä (ja menevät välissä kotiin), joten tyytyvät pelkkään iltapalaan.

  3. Muutama kuukausi ensitapaamisen jälkeen asuttiin jo "epävirallisesti" yhdessä, ja 7kk jälkeen muutettiin virallisesti yhteen. Mies kosi 10kk jälkeen, jolloin päätettiin myös hääpäivä 16.7.2011 :) Mies on ollut kerran aikasemmin naimisissa, minä en oo ees aikasemmin seurustellu. Kyl sen vaan tietää kun se oikea osuu kohdalle :-X (vaikka itsekään en ennen tuohon uskonut..)

  4. Pigeon: mekin sanomme toisillemme tahdon 16.7.2011 :) ja SUUNNITTELEMME häämatkaa Mauritiukselle :)! Huolestuttaako sinua/teitä tuo Mauritiuksen heinäkuinen sää, että riittääkö siellä lämpö ja onko luonto miten rehevää tuohon aikaan jne...? Me vielä vähän pähkäilemme kohdetta juuri tuon talvikauden takia, ettei kai siellä vaan palella tarvi =D! Saanko vielä tiedustella, että minä päivänä lähdette, kauanko olette ja kenen kautta varasitte matkan sekä mitä kustansi? Me olemme laittaneet Helin Matkoille tarjouspyynnön, mutta emme ole saaneet vielä vastausta. Tarkoitus olisi lähteä matkaan heti häiden jälkeisellä viikolla. Tiedä siis, vaikka siellä törmätään ;)...

    Heippa! Ei me olla mitenkään murehdittu tuosta säästä, ajateltiin että eiköhän sielä nyt sen verran lämpöä piisaa että tarkenee vähän rannalla löhöillä :grin: Lähdetään maanantaina 18.7. (perillä ollaan tiistaina), ja paluu on sitten pe 29.7. Helin Matkoilta varattiin, reissu maksaa 2270e/hlö plus sitten all-inclusive päälle. Ehkäpä törmäillään ;)

  5. Me ollaan myös suuntaamassa häämatkalle Mauritiukselle heinäkuussa :-X

    Ekat 5 yötä ollaan Le Mauriciassa ja sit loput 5 Le Victoriassa.

    Tässä kun lueskelin noita pukeutumisjuttuja illalliselle, niin aloin miettimään että millaset kengät miehellä pitäis siä olla? Vaikeeta...

  6. Meille tulee jotain tämän tyylistä:

    Miten päättää koska mennä naimisiin?

    Ekana täytyy löytää joku, joka tykkää samoista asioista kuin itte.

    Jos esimerkiks tykkää jalkapallosta, täytyy löytää vaimo joka tuo sipsiä

    ja kaljaa ( Alain 10v)

    Tulkaa siis ystävät ja sukulaiset todistamaan

    kun avioliittomme Aitolahden vanhassa kirkossa siunataan

    lauantaina 16.7.2011 klo 13.

    Kanssamme juhlia jatkathan,

    kera hyvän ruoan, kakun ja shampanjan.

    Suuntaa siis kirkosta Pirkanmaan musiikkiopistolle,

    jossa yhdessä tanssitaan, nauretaan myöhään yöhön.

    Toivomme näkevämme sinut siellä,

    kun aloitamme elämämme vaimona ja miehenä.

    yst. terveisin J&S

    Meille tulee kaksikielinen kutsu, vas. sisäpuolelle suomeksi teksti ja oik. turkiksi :)

  7. Moikka ja anteeksi hidas vastaaminen, en oo täällä taas hetkeen käynyt. Elikkäs 820e maksaa 3x45min, illalla saattaa soittaa pitempäänkin ja lisäks myös encore, jos yleisö sitä pyytää :) Oon ollu yksissä häissä vieraana missä tää bändi oli soittamassa, ja tykkäsin kovin. Ottaa hyvin toiveet huomioon jne ja meno on todellakin loistava läpi illan! Suosittelen siis lämpimästi :)

×
×
  • Create New...