Jump to content
Naimisiin.info

jonjon

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by jonjon

  1. Hääpaikka Lahden seutuvilta haussa, ja kovin vaikealta tuntuu, kun ei vielä Lahdessa asuta... Juhlapaikka saisi olla suht moderni, hieno, jos järven rannalla, mutta ei pakko, vieraita noin 60-70henkeä. Tarjoilut voi hyvin tulla talon puolesta. Mikään ihan perusravintola ei kuitenkaan kiinnosta... Tällä hetkellä ehdokkaita on Casseli ja Lehmonkärki, mutta Lehmonkärjessä hyvin niukalti enää vapaata. Mukkulan kartano ei oikein innosta, eikä Messilä, nuorisoseurantalot ei myöskään ihan sitä meidän toivomaa tyyliä. Onko näitä nyt enää muita mahdollisuuksia..? Mitä kokemuksia on Upseerikerhosta? sekin tosin aika vanhahtava. Myllysaari ainakin kuvissa paikkana mahtava, mutta siellä menu todella tylsä, ja pitää poistua aikaisin. Myöskään palvelusta ja homman toimivuudesta muutenkaan en ole kuullut oikein mitään hyvää..

    kannattaa tutustua Villa Rauhalaan! Olemme varanneet sen omiin häihimme. Todella ihana paikka lähes kaupungin keskustassa, todella hyvä tarjoilu ja henkilökunta. Alkoholi juomat saa tuoda itse ja siitä tulee isoa säästöä. Ihan huippu, mutta en tiedä löytyykö vapaita iltoja. Ps meidät vihitään myös Villa Rauhalassa!

  2. Onko kenelläkään kokemusta Lahden Villa Rauhalasta? Kävimme eilen katsomassa paikkaa, ja oli kyllä hieno ja paikan pitäjä vaikutti kyllä ihan ammattilaiselta. Olisi kiva kuulla miten juhlat ovat sitten oikeasti menneet eli jos jollain on kokemusta niin kertokaahan ihmeessä!

    Olimme keväällä häissä Villa Rauhalassa. Ihana paikka , ruoka ja henkilökunta! Paikkaan saa itse tuoda alkoholijuomat, josta tulee valtavaa säästöä. Ei tarvitse stressata kun kartanon väki huolehtii kaikesta. Varasimme sen myös omiin häihin!

  3.   Auttakaa.

      Alkoi tässä epäilyttämään meidän sillä silmällä katselema hääjuhlapaikka eli Mukkulan kartano. Suosittu karavaanarialue ja rantsu ihan pihapiirissä. Mitäs jos me järkätään häät sinne ja sitten hoo hetkellä pihanurmi onkin täynnä puolialastomia auringonpalvojia  8) tahi juopineita teinejä poppivehkeet kybällä :P Morsian juoksee helmat hulmuten pitkin rantaa huutamassa ja hätistelemässä kutsumattomia vieraita?  Ain't funny.

      Siis, kaikki joilla on kokemusta Lahdesta, asukkaina, juhlavieraina tai vaikka vaan kuulopuheen asteella, nyt vinkkejä hyvistä juhlapaikoista, joihin sais tungettua ainaski noi 70 pallopäävalasta (vierasta) jotka listalle on päässy. Mielellään ei mikään keskustan hotelli tai vastaava, vähän sais ehkä olla atmosfääriäkin... Tai kyllä siitäkin voidaan tinkiä, hääauto on kuulemma ainoa mistä ei tingitä. Tjaah.  :-/

    Oltiin häissä Lahdessa Villa Rauhalassa. Ihana paikka melkein kaupungin keskustassa Vesijärven rannassa. Googlaamalla löytyy tiedot! www.lahdenvillarauhala.fi

×
×
  • Create New...