Jump to content
Naimisiin.info

me2011

Rouva
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by me2011

  1. Olen sitä mieltä, että tulevan anopin ei tulisi tehdä isoa numeroa pikku asioista, mutta. Jos itse ei halua morsiamen ryöstöä, niin ei voi olettaa että anoppikaan haluaisi tulla ryöstetyksi. Miksi et ota ryöstön kohteeksi omaa äitiäsi? Hänestäkin kun anoppi tulee häiden myötä.

    Tarkoituksena on siis ryöstää molemmat anopit :) Mutta katsellaan mitä tässä ohjelmanumeroiden kanssa tehdään. Jokainen tekee sillä tavalla kun itse parhaaksi näkee. Häihin on enää 6päivää ja kaikki on hyvin :)

  2. Kukaan muu ei ole valittanut millään tapaa rannekukista kuin anoppi. Kaikille muille se on sopinut. Kai mä sit olen niin lapsellinen kun haluaisin mieheni äidin olevan hiukan enemmän innostunut meidän häistä. Oman tyttären häissä ei ole mistään valittanut, mutta se onkin oma tytär eikä miniä. Jos anoppi ei halua anopinryöstöä ni olkoon sit nurkassa mököttämässä, mun oma äiti sentään haluaa hääpäivän olevan onnellinen meille molemmille. Ja omatpa on häämme, tehdään just niin kuin halutaan, koska me ne myös maksamme.

  3. Kiitos kommenteista, asia on kunnossa. Kiitos mun miehelle :) Mies teki anopille selväksi, että joko

    laittaa kukan ranteeseensa tai sit on ilman ja mököttää ihan itsekseen. Hänellä ei ole oikeutta puuttua häiden ohjelmaan,

    koska häät ovat meidän ja me päätetään mitä meidän häissä on ohjelmana. Se on hyvä Ursula jos sulla on mieluinen anoppi mutta kaikilla näin ei ole! Ja toiseksi ohjelmanumerot on kaasojen ja bestmanien käsialaa. Kaikki eivät halua morsiamen ryöstöä tai tuttu juttu leikkiä.

  4. Meillä on nyt häihin aikaa 3 viikkoa. Ja mua ärsyttää ja ihmetyttää tulevan anopin mielipiteet ja sanomiset häistä.

    Ensinnä sanoin,että mun suvussa on tapana tanssia ns "vieroitusvalssi" jossa naiset tanssittaa morsianta ja miehet sulhasta. Tähän anoppi sanoi, ettei ole tottunut tai kuullut koskaan kyseistä valssia, joten hän ei ainakaan siihen osallistu :girl_sad: Tällä viikolla tilasin hääkukat ja tarkoitus olisi, että molempien äideillä sisarilla ja kaasoilla tulisi olemaan rannekukka ja tämäkään ei anopille käy :skilletgirl:

    Alkaa ärsyttämään, ettei anopille käy mikään mitä olen häihin suunnitellut myöskään ohjelmaosiosta, kuten anoppien ryöstö, onneksi ei tästä tiedä, ei varmaan suostuisi siihenkään :girl_cray:

  5. Onko oikeassa järjestyksessä? vai miten pitäisiolla menussa?

    Kylmäsavulohta Savusiikaa

    Tillikastiketta

    Riista-yrttipatee Puolukkaa

    Tuoresalaattia Sienisalaattia

    Brie-salaatti

    Paahtopaisti Punaviinikastiketta

    Smetanassa haudutettua lohta

    Kasvispyöryköitä

    Kokoperunoita Valkosipulikermaperunoita

    Höyrytettyjä kasviksia

    Ruisleipää Patonkeja

    Maustelevitettä Levitettä

  6. Me tavattiin vuonna 2003 sillä tavalle, että laitoin nettiin suranhakuilmoituksen, johon mies sitten vastasi.

    Puhuimme silloin yöllä 3 tuntia puhelimessa ja tapasimme seuraavana päivänä hänen luonaan.

    Siitä se lähti. Yhteinen lapsi syntyi vuonna 2006. Kihlat vaihdettiin 2007 ja ensi heinäkuussa astelemme vihille :)

    Rakkautta ensisilmäyksellä <3

×
×
  • Create New...