Jump to content
Naimisiin.info

medde

Rouva
  • Viestit

    82
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by medde

  1. Me teetettiin mun sormus Kulta- Albertissa. Hinta oli halvempi kuin vastaavanlaiset valmissormukset sekä edullisempi kuin muualta kysytty tarjous. Ottavat myös "romukultaa" vastaan, joka sitten vähentää tuota hintaa.

    Kultaseppä oli heti samalla aaltopituudella ja sormuksesta tulikin juuri semmonen ku halusin, eli TÄYDELLINEN :girl_smile: Rungon malli otettiin kihlasta, joten näyttää kuin ne olis samaa sarjaa ja kuuluis yhteen.

    Aivan loistavaa palvelua ja huippu työnjälki. Voin siis todellakin suositella.

  2. Ei ole harvinaisuus tärkeää mutta toki ihan mukava ettei joka toinen kanna samaa sukunimeä :) Tärkeämpää oli saada sama sukunimi miehen ja mahdollisesti tulevien lasten kanssa.

    Tyttönimi on sukunimenä reilulla 14 000 eli ei todellakaan harvinainen (silti harvemmin törmäsin muilla tähän nimeen) ja nykyinen nimi vain 149 minä mukaan luettuna. Molemmissa nimissä tosin se -nen pääte eli "pehmeä lasku" uuteen nimeen :girl_haha:

  3. Ootko Diora käyny kattoon tuolta now and foreverin sivuilta, kun siellä on teksti- ja asettelumalleja? Niin ainakin niissä asettelumalleissa on tuommosia esimerkkejä, että "tervetuloa todistamaan kun xx ja xx sanovat toisilleen tahdon" ja noissa sitten kutsujina on morsiamen vanhemmat. Eli voisko sitten olla, että laittaisitte kutsun tuollain nimillänne kuten ehdotit ja sitten kutsujina olis vaan teidän molempien vanhemmat?

×
×
  • Create New...