Jump to content
Naimisiin.info

Memoria

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Memoria

  1. Mun vihkisormus on Sandbergin Aamukaste II mallistosta V-234-8w hieman muokattuna: halusin siihen isomman keskitimantin, jolloin sormukseen laitettiin isompi kastikka jotta siihen saatiin 0,30 ct keskitimantti. (Normaalisti tässä sormuksessa on 0,09 ct keskitimantti.)

    Tässä sormuksessa ihastuin siihen että se on rungoltaan siro ja sopi täydellisesti yhteen kihlani kanssa. Aika monessa sormuskaupassa kerettiin käymään eikä millään meinannut löytyä tarpeeksi siro runkoista timanttisormusta sivukivillä. Kun ekan kerran sormuksen sitten näin, se oli ihan vastatullut uutuus ja ihastuin siihen välittömästi. Keskitimantti näytti kuitenkin hieman vaatimattomalta mun makuun, joten se kun vaihdettiin hieman isompaan niin sormus on enemmän kuin täydellinen. :-X

    Suositushinta oli n.2500 euroa, tästä saatiin jonkin verran alennusta. Sormus on valkokultaa (18k) ja timantit on siis 0,30 ct ja 8x 0,01ct.

    Tässä vielä kuva (jätin tarkoituksella ton lapun näkyville jossa on tarkemmat tiedot sormuksesta/timanteista, jos jotakuta kiinnostaa) :

    sormus3.jpg

    Ja tässä vielä yhdessä kihlan kanssa:

    sormus2.jpg

    sormus.jpg

    Meillä on Tilda tosi samanlainen maku ;) Ja häätkin näköjään melko lähekkäin, meillä ens kesäkuussa.

  2. Mun vihkisormus saapui pari päivää sitten koruliikkeeseen ja käytiin se katsomassa ja hyväksymässä. Se on täydellinen! :girl_in_love:

    Sormus jäi vielä kaiverretavaksi ja käyttöön saan sen vasta heinäkuussa. Pari kuvaa otin sormuksista liikkeessä ja nyt en malta olla katselematta kuvia... :wub:

    Tässä mun vihki ja kihla yhdessä, kihla siis alempi ja vihki ylempi:

    sormus2.jpg

    sormus.jpg

    Todella kaunis yhdistelmä Tilda83! Saako kysyä, mikä vihkin keskikiven koko on?

  3. Kiinnostuin kovasti Wedding Crashersista ja lähetin heille tarjouspyynnön noin kuukausi sitten. Vähän ajan päästä aloin soitella perään, mutta kummankaan puhelinnumero ei ole enää käytössä, mistä sai käsityksen ettei firmakaan enää pystyssä. Tietääkö joku tarkemmin?

    Harmittaa kovasti, koska musanäytteet oli tosi hyviä, just sellaisia mitä oltaisiin haluttu!

    Kitty, saako kysyä mihin DJ-yritykseen päädyitte? Mä alan tästä laitella tarjouspyyntöjä meidän ensi kesän häihin Salmisalissa :girl_smile:

  4. Todella piinaavaa odotusta! Soitin aamulla tuomiokirkkoseurakunnan virastoon seurakuntasihteeri Erika Tuomiselle ja kysyin missä vaiheessa heidän prosessi on. Hän kertoi että koittavat tämän viikon loppupuolella laittaa viestiä kaikille mutta ihan viimeistään kuitenkin ensi viikon alussa.

    Kuulemma heinä- ja elokuu ovat olleet suosituimmat kuukaudet, mutta jännittää aivan mielettömästi saadaanko me meidän toiveet kesäkuussa läpi. :girl_impossible:

    Kaikille tsemppia odotukseen!

  5. Kuinka aikaisin olette varanneet dokumentaarisen kuvauksen? Tässä vaiheessa on tullut huomattua että kuvaus olisi kannattanut varata jo tosi hyvissä ajoin, ajankohta siis kesäkuussa 2012 Helsingissä.

    Ehdottomasti aiomme panostaa koko päivän kuvaukseen, mutta meitä eniten miellyttäneet kuvaajat (tai kenen kuvat meitä ovat miellyttäneet eniten) ovat olleet jo varattuina.

×
×
  • Create New...