Jump to content
Naimisiin.info

mari010

Rouva
  • Viestit

    243
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by mari010

  1. Olen ollut Suomessa vain kirkkohäissä, ja aina on isä saattanut morsiamen.

    Omissa häissäni (siviilivihkiminen) käveltiin vihkijän eteen yhdessä sulhasen kanssa. En edes miettinyt isä vaihtoehtoa, koska en tule omani kanssa ollenkaan toimeen. Ja muutenkin se olisi minusta ollut siviilivihkimisessä vähän "liikaa". Jokainen tekee niin kuin itsestään parhaalta tuntuu. :girl_smile:

  2. Marsipaanimakeinen, teidän suunnitelmat kuulostaa oikein hyvältä! Gardajärvi on kaunista aluetta (Sirmione! :-X), ja sieltä pääsee kätevästi piipahtamaan muuallakin. :) Venetsiakaan ei ole mun mielestä liian kaukana!

    Ajattelin laittaa nokkani tähän väliin, koska asuin aiemmin Milanossa ja tällä hetkellä asun suht' lähellä Veronaa. Kannatan ehdottomasti auton vuokrausta jos haluatte käydä katsomassa pieniä kaupunkeja, viinitiloja, ym. Mutta Milanoon ja Veronaan mennessä auto ei aina ole kaikkein paras vaihtoehto. Suurin syy tähän on parkkipaikkojen kalleus. Ilmaisia parkkipaikkoja on lähes mahdoton löytää, mekin käytetään miehen kanssa tavallisesti maksullisia parkkihalleja. Milanon ydinkeskustaan ei myöskään saa mennä ilman ecopassia, joten teidän on jätettävä auto hiukan keskustan ulkopuolelle. Osaan suositella kyllä kätevää parkkitaloa ihan metropysäkin vieressä jos haluat!

  3. Vieras Utelias, tuli nyt muotoiltua toi noin "tähän mennessä", ei kyllä ollut tarkoitus lisätä ohjeita. Aika jännä tämä ketju kun joka ikiseen pikkusanaan tartutaan! :huh: Kuten näkyy, meidän häihin on enää 24 päivää, joten montaa viikonloppua tässä ei sitä ennen ole! Ajattelin, että yksi viikonloppu voisi olla ok, koska oli aiemmin puhetta, että sulhanen menisi Milanoon viettämään polttareita (ei siis asuta Suomessa), ja siinä tapauksessa ymmärrän, että olisi pikkusen kauemmin poissa.. "Ulkomaista" puhuessani ajattelin enemmänkin Las Vegasia tai Macauta, kuin jotain lähempänä olevaa.. siis paikkaa, jonne mennessä ei yksi tai kaksi yötä riitä. Nyt kyllä alkaa näyttää kyllä siltä, että sulhaselle ei tule polttareita ollenkaan. Eikä minulla ole mitään tekemistä sen asian kanssa (taitaa olla tärkeää mainita tämä tässä ketjussa, ettei tule väärinkäsityksiä).

  4. Miksi pitää ihmisiä arvostella siitä, jos ei pidä että mies käy katsomassa stripparia? Eiköhän se ole jokaisen oma asia kuinka siihen suhtautuu, toisille se ei ole mitään ja toiset kokee sen loukkaavana. Molemmat on sallittuja tunteita.

    Mutta nyt itse asiaan: Itse sanoisin että polttarit ovat menneet liian pitkälle jos ne sisältävät muita ihmisiä, ei siis katselu mielessä vaan tässä toisessa. Kaikenlainen muu sekoilu on ymmärrettävää, toki kanarianmatka voisi hieman herättää närää tässäkin vaimokkeessa. wink.gif

    Itse ajattelen etteivät polttarit ole mikään viimeinen vapaudessa vietetty ilta, meillä on tällaiset illat vietetty ennen kuin on alettu seurustelemaan.

    Olen täysin samaa mieltä Mariannekarkin kanssa, kaikessa! :) Minunkaan mielestä ei ole väärin ärsyyntyä siitä, että mies käy katsomassa strippareita. Tai olla tuntematta mitään erikoista. Jokaisella on oikeus omiin tunteisiin, eikä muiden pitäisi tunneasioita alkaa arvostelemaan. Olen samaa mieltä myös siinä, että polttareissa voi katsoa, mutta ei koskea.. juhla täytyy pitää tiettyjen rajojen puitteissa, sillä kuten Mariannekarkki totesi, viimeinen vapaudessa vietetty ilta oli se ennen seurustelun alkua!! Ainut ohje, jonka olen tähän mennessä sulhaselle antanut on, että hän EI saa lähteä ulkomaille. Polttarit on vietettävä tässä maassa. Tämä oikeastaan siksi, että meillä on paljon suunnitelmia häitä edeltäville viikoille, enkä halua jäädä pulaan tehtävälistan kanssa sillä välin kun sulho on jossain monen päivän reissulla! Jos yhden illan (no viikonloppukin voisi vielä jotenkuten menetellä) polttarit ei riitä, sitten ne olisi pitänyt järjestää jo ajat sitten. Muuten luotan siihen, että hän tietää, missä raja kulkee.

  5. Meillä vain yksi kaaso ja yksi bestman, joiden rooli on häissä pieni (allekirjoittavat vihkitodistuksen ja auttavat pikkusen hääpäivän aikana). Silti halusimme heitä muistaa, ja päädyimme koruihin. Kaasolle tulee tälläinen kaulakoru (alla) morsiammen valitsemalla tekstillä ja bestmanille miehinen rannekoru sulhasen valitsemalla tekstillä (ei valitettavasti kuvaa). Molemmat korut on tilattu täältä. Käytetään lahjoihin yhteensä alle 70e.

    il_570xN.323014241.jpg

    Kuva

    täältä.

    Myös tämä kaulakoru sopisi ihanasti kaasoille! Harmi, että vasta nyt tuli mieleen!

    :)

    il_570xN.353652995_d9zd.jpg

    Kuva

    täältä.

    il_570xN.319394888.jpg

    Kuva

    täältä.

    P.S. Etsy kaupoista mulla on kokemusta Sarah of Sweden nimisestä kaupasta (itse tilasin alla näkyvän korun kahdella kirjaimella, ihana!), josta löytyy myös kivoja lahjaideoita. Suosittelen kauppaa sydämellisesti!

    il_570xN.245873953.jpg

    Kuva

    täältä.

  6. Hääpäivää varten haluaisin valkaista hampaita (mutta voi olla, että jää tekemättä), sekä mulle tulee hääpäiväksi hiuslisäke (omat hiukset on niin ohkaiset ettei niistä oikein hienoa kampausta saa mitenkään). Ei siis kuitenkaan pidempiaikaisia pidennyksiä. Muuten en oikeastaan tee mitään sen kummempaa.. no, kuntosalilla olen käynyt vähän kiinteytymässä (en kuitenkaan ihan vain häitä varten!) ja yritän tänä kesänä vältellä tavallista enemmän rusketusraitoja, joten käytössä on enemmän olkaimettomia toppeja. :)

  7. ^Mielestani sen voi parhaiten sanoa aika yksinkertaisesti. Itse en ainakaan hirveasti pida mistaan varssyista sun muista, joten muotolisin asian varmaankin jotenkin nain: Juhlavieraiden pukeutumisessa haapari arvostaisi erityisesti iloista ja varikasta asua.

    Olet oikeassa, parempi sanoa vaan suoraan. Kiitos!

  8. Tänä päivänä 20 000 euroa ei ole "älyttömän paljon". Sillä saa tavalliset häät, ei mitään super erikoista. Valitettavasti.

    Minä en tinkisi kahdesta asiasta: valokuvaus ja kiva juhlapaikka, jossa on kaikki valmiina (koristeet, ruoka, ym.) En missään nimessä haluaisi viettää viimeisiä päiviä ennen häitä ruoista murehtien, ja herätä hääpäivän aamuna klo.04 mennäkseni koristelemaan juhlapaikaa! Sulhanen taas ei halunnut tinkiä ruoasta tai häämatkasta. Ja koska Italiassa ollaan, mainitaan nyt vielä, että sulhasen vanhemmat eivät olleet valmiit tinkimään ruoasta eivätkä etenkään vierasmäärästä, joten nämä kaksi asiaa yhdessä ovat ne, jotka aiheuttavat suuren laskun! Italiassa ruoka on suuressa roolissa, ja sitä on oltava paljon ja sen on oltava jotain hiukan erikoisempaa (meidän häissä se erikoisuus tulee olemaan grillattua ankkaa). Viiniä on myös tarjolla ehdottomasti rajaton määrä (meillä kuuluu ruoan hintaan, kuten myös jälkiruoka ja hääkakku)!

    Ollaan käytetty moneen asiaan suht' vähän rahaa, vaikka ei olla tietoisesti ryhdytty niistä tinkimään.. näitä asioita ovat olleet: laulaja/dj, sormukset, morsiammen hääkampaus. Ja näistä taas olla tingitty ihan tarkoituksella: hääpuvut, molempien asusteet, hääauto, kukat vihkipaikalle (tulee ihan vain muutama kukkakoriste), hääyö (vietetään kotona), morsiuskimppu (pieni ja ei heittokimppua) ja vieraslahjat.

  9. Minua jännittää ehkä eniten se, että joudun tekemään oman meikkini. Täytyy harjoitella paljon ennen suurta päivää, jotta hermostuneenakin kykenen tekemään kivan meikin! Toinen juttu, joka minua jännittää on, että itken. Muutama kyynel ei toki haittaisi, mutta jos oikeasti itkettää, eikä sitä saa loppumaan (olen tosi herkkä!). :D

    Kolmas asia jota jännitän on, mitä vieraat sanovat meidän hääjuhlasta. Ja viihtyvätkö. Ja ennen kaikkea miten eri kulttuurien kohtaus sujuu!! Viihtyvätkö suomalaiset vieraat isossa joukossa italialaisia? Entä miten italialaiset suhtautuvat minun suomalaisiin vieraisiin. Tämä on ehkä se suurin juttu jota jännitän!

  10. Minä haluaisin perinteisen "Just married". Englanti voisi olla kielenä nimittäin hyvä kompromissi, sillä kaikki ymmärtävät ilman selityksiä. Italiassa usein käytetty "Oggi sposi", "Tänään naimisiin", on tosi tylsä. Tai sitten laitetaan vaan meidän nimikirjamet, joka ei olisi myöskään hullumpi idea. Itse kun en noista huumoriteksteistä niin välitä..

×
×
  • Create New...