Jump to content
Naimisiin.info

Marius

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Viestit posted by Marius

  1. Ongelma omassa hunnussani on, että kangasta on liian paljon (omasta mielestäni) kamman päällä, eli vaikutelma on tosi pöyhkeä. Toinen on se kamman pitävyys... ei oikein pysy. Mutta mietintään, ja viilaan vielä paremmaksi kunhan keksin keinot. ;D

    Hintaa muuten hunnulle tuli:

    organza 1,12e

    vinonauha 2,0e

    kampa 2,05e

    Yhteensä 5,17e

    Noi kuvat oli sivuilta http://www.wegotgame.net/jen/veils.html

    Kuinka paljon ostit kangasta? Se organza mitä löysin Eurokankaasta maksoi yli 20 euroa metri eli mistä noin halpaa kangasta löytyy!? Ja vielä, mistä löysit kamman huntuusi? Kunhan löydän kullansävyistä organzaa niin yritän minäkin väsätä itselleni noilla ohjeilla hunnun.

  2. Uusimmassa Suuressa Käsityölehdessä (1/2004) on ohjeet 2-kertaiselle hunnulle:

    Tyllistä leikataan kaksi puoliympyrää, toisen säde 85 cm ja toisen 115 cm. Kummankin puoliympyrän suoralta sivulta rypytetään keskeltä 40 cm ->20cm. Raunat huolitellaan satiinivinokaitaleella. Lopuksi kappaleet ommellaan yhteen poimutuskohdista.

    Mielestäni oli aika hyvän näköinen. Samassa lehdessä on muuten myös kaavat yksinkertaiseen iltapukumaiseen morsiuspukuun.

    Mä olen todella onneton ymmärtämään noita ompeluohjeita ja kaavoja, mutta yritän kuitenkin ommella noilla ohjeilla hunnun. Tyhmä kysymykseni kuuluu, että kun puoliympyrässä on kaksi suoraa sivua niin kumpi niistä rypytetään? Ehkä ymmärtäisin paremmin jos minulla olisi se leikattu huntu edessäni... Ja saako siihen jotenkin laitettua kiinni sen kamman? ???  ::)

×
×
  • Create New...