Jump to content
Naimisiin.info

Aihio

Morsian
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Aihio

  1. tää olikin mulla kyllä jo tuolla kaasoksipyytämis-keskustelussa, mutta tämmösen väkästelin:

    tulisitko kaasokseni

    kukkakimpun kantajaksi

    tärkeänä päivänäni

    henkiseks tueksi herkän neion?

    Tulisitko kaasokseni

    kaupat läpi juoksemahan

    kuplajuomat valitsemahan

    kokemattoman keralle?

    ja vastaukseksi sain:

    Kyllä kaasoksi rupean

    morsiolle mainiolle,

    vaimoksi valitulle,

    ystävälle ylimmälle,

    naapurilleni nätille.

    smile.gif

    awwww... :-X

  2. En ihan koko ketjua jaksanut kahlata läpi (ja osa alkaakin olemaan melkoisen vanhentunutta tietoa) joten kyselenpä samantien itse. Haluaisin tietää lisää Tampereella olevista juhlapaikoista, joihin mahtuisi 50-60 vierasta. Toivon hääjuhlastamme tulevan intiimi ja tiivis, joten kovin isoa tilaa en halua.

    Ahlman oli ykkösvaihtoehtoni, mutta nettisivuja tutkittuani ainoa meille soveltuva tila on ilmeisesti Juhlasali, jonka lattia oli kuin lukion liikkasalista... Muita vaihtoehtoja en edes ollut ajatellut ja nyt kun vihdoinkin paikan valitseminen tulee ajankohtaiseksi olen ihan helisemässä...

    Kokemuksia Ahlmanista? Kannattaakohan edes soitella ja kysyä katsomaan pääsyä, jos jo nettisivujen perusteella tuntuu ettei sovi meille... Onko luonnossa kivemman näköinen?

    Valmistuin Ahlmanilta viime vuonna, ja opiskeluun liittyen järjestimme tapahtumia juhlasalissa ja muissa Ahlmanin tiloissa. Juhlasalista ei kyllä saa millään kovin kaunista, se on niin liikkasali.

    Ahlmanilla on henkilökunnan mukaan järjestetty myös ulkohäitä puutarhassa, jolloin kasvihuonetta on käytetty osana juhlatilaa. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että kasvihuone on varsinkin illan pimäessä todella kaunis kattoa ja seiniä kiertävine viiniköynnöksineen, varsinkin kun tilan valaisee kynttilöillä.

  3. Ens kesänä häät. Olen haalinut noin kahden vuoden ajan kaikkea häätilpehööriä kaappeihin (aluksi kylläkin mieheltä salassa). Siinä vaiheessa oli pakko myöntää kun se erehtyi menemään väärälle kaapille ja sai pussillisen hää-rompetta niskaan... :girl_sigh::girl_haha: No, saatiin samalla lyötyä lukkoon päivä ja sain luvan kanssa alkaa ostelemaan kaikkea muutakin. :gpari:

    Hääkamoja en ole ruvennut vielä hamstraamaan, mutta vauva-juttuja kylläkin :D aluksi mieheltä salaa, ja lopulta sain perusteltua itselleni ja miehelle, että on fiksua ostella vaatteita ja muita kivoja ja söpöjä juttuja sillon kun niitä löytää alennuksesta vaikka ei olis vielä ajankohtaista, kun ei sitten mee hirveetä mälliä rahaa kerralla kun akuutti tarve iskee :D

    Häihin vielä kaksi vuotta, ja lapsia on suunniteltu tulevaks samana vuonna kun häätkin, eli ajoissa ollaan liikkeellä :D

×
×
  • Create New...