Jump to content
Naimisiin.info

Aavikkoruusu

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Aavikkoruusu

  1. Kannattaako tuonne http://www.morsiusgalleria.com/ liikkeeseen lähteä pidemmän matkan päästä? Pidemmän matkan päästä tarkoittaa noin 170km:n päästä :rolleyes:

    Mietin, että jos täältä mun läheltä ei löydy sitä minulle täydellistä pukua, että kannattaako lähteä pidemmän matkan päästä?

    Mä kävin eilen Treella vain hakemassa pukuni MG:sta.. En ole asioinut muissa morsiuspukuliikkeissä, joten en osaa verrata palvelua muihin. Mutta; olen saanut erittäin ystävällistä palvelua, valikoima oli mieluisa ja laaja ja hinnat edulliset (erityisesti nyt Tullareiden aikaan). En ole käynneilleni varannut etukäteen sovitusaikaa, mutta aina ovat myyjät tarjonneet apuaan ja huomioineet minut hyvin :) Asioinnista jäi kaiken kaikkiaan hyvä maku ja matkustus kannatti :) Kannattaa varmaankin katsoa valikoimaa MG:n sivuilta valmiiksi ja jos sopiva löytyy, niin soittaa onko haluamaasi kokoa liikkeessä...Ja voihan Tampereella kiertää useamman paikan samalla reissulla, jos siltä tuntuu :)

  2. Elo2013, meillä on näköjään sama hääpäivä mielessä :) Samoja perusteita: lämmintä, mutta piemenevät illat. Meillä ensimmäisenä perusteena oli myös mun krooniset nuhat - huhtikuusta heinäkuuhun allergiat vaivaavat usein eniten ja syyskuusta alkaen olen lähes aina flunssassa. Töistäkin saisi varmaankin elokuussa vapaata, vaikka kesälomat, niin että ehtisi vielä hyvin häämatkalle.

×
×
  • Create New...