Jump to content
Naimisiin.info

Paudeli

Morsian
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Paudeli

  1. Mun mielestä kukin yritys valmistaa pukunsa missä haluaa ja myy ne millä hinnalla haluaa. Eniten suututtaa esim haapuku.fi - nettimyynti, jossa törkeästi myydään muiden merkkien pukuja omina. Kyseiset kuvatkin ovat suoraan (ainakin osa) alkuperäisen merkin ottamia kuvia mallillaan. Ei ole vaivauduttu kuvaamaan kyseisistä hääpuvuista edes omia ototoksia.

     

    Se, että mua ainakin kiinnostaisi millaisissa oloissa pukuja valmistetaan, oli se sitten kopio- tai alkuperäinenhääpuku. 

  2. Muakin pelottaa raha-asiat. Hetki tässä jo mietittiin että kannattaako pistää 10 000€ taivaan tuuliin yhdeksi päiväksi vai laittaisiko ne asuntosäästöön...

    Olen tarkka rahasta, mutta maksan kyllä aiheesta. Olen jo nipistänyt menoja ja osassa budjetti onkin mennyt yli... ja se hirvitttää aivan  mielettömästi.

     

    Päätimme pitää häät. Olemme säästäneet rahaa reilun vuoden ja kyllä me parissa vuodessa häiden jälkeen saadaan asunnon 10% säästettyä. Vähän aikaa jos tähän nykyiseen mahdutaisiin.

  3. Mulla on tähän kuuntelijan rooliin joutunut työkaveri! Se onneton on jo puoli vuotta kuunnellut mun sepustuksia.... Olen kyllä itsekin huomannut että ei nää jutut taida häntä paljoa kiinnostaa.. Nauroinkin hänelle että yrittää jaksaa enää 4 kk.. Vaikka olen ihan tarkoituksella yrittänyt puhua muistakin asioista. ( työkaveri siis saa kutsun sitten aikanaan mutta en ole sitä hänelle suoraan sanonut)

     

    Tosin moni kaveri kun soittaa niin melkein kaikki kysyy mites hääsuunnittelut? No kun siinähän ne...tahdotko ihan oikeasti tietää??? :girl_haha: ja sitten kerron vähän tuolle ja vähän tälle niin ei tule yliannostusta  :girl_wink:

     

    Anoppi kun kuuli hääsuunnitelmasta se lupasi antaa meille 5000 € jos emme pidä häitä...ei ole kuulemma juhlijatyyppiä. Ehdotin että antaa meille rahat ja me pidämme juhlat muuta emme kutsu häntä! (vitsi vitsi) Noh... onhan tuo alkanut pikkuhiljaa kiinnostumaan meidän juhlista... ja antaa paljon ideoita ja on valmiina auttamaan järjestelyissä  :girl_smile:

  4. Me tapasimme heinäkuun alussa 2011.

    Helmikuussa 2012 muutettin yhteen.

    Vappuna 2012 mies kosi.

    Häät on syksyllä 2013.

     

    Meille tämä on ollut todella hyvä valinta. Eikä kukaan ole tahtia ihmetellyt. Tää tuntuu hyvältä ja niillä tunteilla mennään. Kyllä tässäkin ajassa se arki pyörii normaalisti eikä meidän yhteiset kokemukset ole ollut ruusuilla tanssimista rakkauden huumassa. 

  5. Me laitamme hääinfoon pyynnöksi juhlavaa pukeutumista.

    Emme vaadi mitään tietyä asua mutta minusta pukeutumisohjeen avulla voi auttaa vieraitakin valitsemaan vaatteet eikä joillekin tule tunnetta juhlassa, että nyt ollaan pukeuduttu liian hienosti tai alipukeuduttu muihin verrattuna kun ei ole mitään hajua millaiset juhlat on tiedossa. Itsekin pidän itsestään selvänä että toisten juhliin mennään pukeutuneina mutta olen ollut juhlissa joissa joillakin vierailla on ollut farkut jalassa...

     

    vaikka eipä tuo meidän "juhlava pukeutuminen" välttämättä kaikille tarkoitaa samaa kuin meille.....

  6. Mä tilasin pitsikangasta ebayn kautta jenkeistä. Tullin kauttahan se tietty meni  :girl_mad:  Kangas postikuluineen maksoi noin 100 dollaria ja tullia tuli n 16 € päälle. Ensin tuli tullilasku jonka maksoin samantien netissä ja kaksi päivää myöhemmin oli paketti tullut postiluukusta  :girl_smile:  Ja se kangas on aivan mielettömän ihana!

  7. Onko kukaan tehnyt tai aikoo tehdä pitsistä huntua? Minulla olisi tällainen haaveissa ja koska en kohtuuhintaista huntua ole löytänyt olen päättänyt tehdä sen itse.

     

    Olen ostanut jo pitsikankaan. En laittaisi hunnun pääpuoleen rypytystä tai kampaa vaan huntu olisi sileä ylhäältä asti. Onko huntu silloin soikion muotoinen vai pyöreä? Pitäisikö hunnun olla ylhäältä kapeampi ja alhaalta leveämpi?

     

    Täytyypi tehdä jokin mallikappale halpiskankaasta...

  8. Pakko myös tunnustaa.. onkohan kenellekään muulle käynyt näin... :D Telkussa pyöri se rakkausrunovessapaperin mainos (limited edition) ja mitä minä mietin? No.. "mistähän kaupasta noita saisi, ja miten sinne pääsisi sekä mihin ne voisi jemmata mieheltä piiloon vuodeksi-pariksi... Ois kyllä tosi söpöt! Ja eihän ne välttämättä tule enää myyntiin!"

     

    Sama täällä! ostin kaksi pakettia talteen varastoon kun pelkään ettei niitä syksyllä enää myydä  :girl_smile:

  9. mä puen stay-upit. Jos häät olisi talvella niin sitten sukkikset. Mulla ei stay-upit pysy ylhäällä jos ulkona menee ilma nollan tuntumaan. Liekö silikoni sitten kohmetu tai jotain mutta monta kertaa olen kävellyt iltapuku päällä sukat nilkoissa tai lyhyellä hameella sukkia ylhäällä pidellen =) Jessus kun se oli noloa!

    Sukkanauhat olen ostanut tulevaisuuden varalle mut en ole niistä erityisemmin tykännyt.

    Mua ei todellakaan kiinnosta ovatko vaatteet seksikkäät hääyönä, mun sulho on nähnyt jo mun parhaat ja huonot puolet että ei hän enää mistään hätkähdä.

  10. Meille tuleee nauhahuiskut. Olen kovasti tässä yrittänyt selvittää mistä saa edullisimmin raaka-aineet (kepin ja nauhat) vai ostetaanko samaan hintaan valmiina. Satiininauhalle tulee yllättävästi hintaa kun sitä pitää tilata 100 metriä  :girl_to_take_umbrage2:

    Joku täällä puhui lastusatiininauhasta mutta ne on mielestä aika kovaa...

     

    Ne jotka ovat nauhat tehneet: Kuinka monta nauhaa huiskussanne oli? Miten pitkiä? Minkä mittainen on keppi?

  11. Mies taasen on sanonut, että mitään järkeä ei ole edes mennä naimisiin, jollen nimeäni vaihda.... huoh...

    No huoh juurikin! Kai nyt naimisiinmenoon on aika paljon muitakin lainopillisia ja symbolisia syitä kuin sukunimi. :) Ja miksi muka naisen pitää olla aina se, joka luopuu omastaan? Teidän tapauksessa ymmärrän pohdinnan sikäli, että lapset ovat jo miehen nimellä, mutta minusta perheen äiti voi olla ihan hyvin erisukuniminen kuin muut perheessä. Itse pidän sellaisia perheitä ihan normaaleina, jopa keskimäärin modernimpina kuin sellaisia, joissa kaikilla on pakko olla sama nimi naisen harmistuksen uhallakin. Nimi on kuitenkin niin tärkeä ja jokapäiväinen osa identiteettiä, että minusta on turha uhrata sitä, ellei ratkaisu tunnu täysin oikealta.

    Minusta taas sukunimen vaihtaminen on yhtä kuin etunimen vaihtaminen. Se että ollaan perhe ei tarkoita mielestäni samaa sukunimeä, perhe on jotain ihan muuta...

  12. Me kutsumme häihin yksin sellaiset henkilöt joilla emme tiedä olevan vakiokumppania, Toki pariskunnat saavat kutsun yhdessä mutta sekin on molempien nimillä. Me olemme tehneet kutsuvieraslistan jo nyt ylitäydeksi ja laskemme sen varaan ettei kaikki pääse tulemaan. Eli serkun tuntematon poikaystävä jonka kanssa ei edes asuta ei pääse juhliin, sillä tilaa ei kerta kaikkiaan ole. Muutenkin harmittaa kun jouduin karsimaan joidenkin ystävien kohdalla kun ei vaan mahdu. Enpä ole paljoa heidän kanssaan häistäni hehkutellut mutta onneksi emme ole kovin tiiviissä tekemisissäkään muutenkaan.

  13. Kutsun, mutta ne ketä kutsun ovat sellaisia kenen kanssa vietän myös vapaa-ajalla aikaa smile.gif

    Sama täällä! Minulla on yksi työkaveri jonka kanssa vietän vapaa-aikana aikaa ja muutamia sellaisia, jotka ovat samassa firmassa töissä mutta eivät samassa talossa.

    Myös sellaisiakin ihmisia löytyy että olen heidän miestensä kanssa samassa työpaikassa mutta tunnen vaimot paremmin miesten kautta! Eli työyhteisöstä tulee jonkin verran ihmisiä

  14. Ukkoni kanssa kohtasimme Suomi24 Treffeillä :D

    Juttu luisti välittömästi Msn-keskustelusta ja heti seuraavana päivänä vaihdettiin numerot ;)

    Tosin, kesti reilu 2v enneku nähtiin livenä kun välimätkaa oli 600km :D

    Siinä se 2v meni soitellessa/tekstaten/netissä jutellen joka ikinen päivä! <3

    En vaihtaisi niitä hetkiä mihinkään!

    Sama täällä! Netin ihmeellinen maailma :give_heart: Tosin me asuimme jo valmiiksi samassa kaupungissa joten treffit tehtiin aika pian :girl_smile:

  15. Olemme häiden aikaan molemmat yli kolmekymppisiä, työssäkäyviä ihmisiä. Itselleni on aivan selvä asia että maksamme häämme ihan itse säästetyillä rahoilla. Vaikka häiden hinta kauhistuttaa ja olemme pohtineet saman rahan laittamista omaan asuntoon...

    Mulle on tärkeää että pystyn häät itse maksamaan vaikka säästöön mies on kyennyt enemmän rahaa laittamaan kuin minä pienen palkkani tähden.

  16. Meillä säästetään:

    -ei erikoisia alusvaatteita

    -kukat poimitaan luonnosta

    - vanhat korut ja kengät. Enkä käsilaukkuakaan aio kanniskella juhlapäivänä joten ei sitä tarvita.

    - osaan itseni onneksi meikata enkä muutenkaan välitä räikeistä sotamaalauksista

    - alkoholi ostetaan tallinnasta

    -mahdolliset kynttilät ja serverit etsin alennusmyynneistä joulun jälkeen

    -bändi tulee tuttavan kautta edullisesti

    -hääautoa jos ei löydy edullisesti niin sitten sään salliessa kävellään (matkaa kaksi korttelia) tai sadesäällä tilataan taksi.

    -vieraille häälahja tehdään kierrätysmateriaaleista (karkin tilalle)

    Sormukset jäävät vähän tähän väliin sillä ne eivät ole kalliit vaikka emme edullisia varsinaisesti etsineetkään, noin 1000€ yhteensä.(miehelle siis tulee myös uusi sormus)

    Panostetaan:

    -miehen puku

    -oma puku

    -pitopalvelu

    -juhlapaikka

    Olemme laskeneet juhliin menevän noin (+/-) 10 000 € josta pitopalvelu on noin 7000 €

  17. Et varmaan ole kovinkaan myöhässä. Soittele mieleisimmät paikat läpi ja kysele vapaita aikoja, Meillä on häät ensi syksynä ja minusta tuntuu että olen naurettavan ajoissa. Pappi, kirkko, bändi ja juhlapaikka on jo varattu vaikka häihin on vain 346 päivää aikaa!

    Väillä vähän hävettää kun täällä sivuilla pyörin näinkin paljon ja yritän vältellä aihetta ystävien kanssa ettei heillä mene hermo hömpötyksissäni :girl_smile:

  18. Jotain huomiota herättäviä, ei perinteisiä sydämen muotoisia. Ideoita, ideoita...

    Serkku meni naimisiin ja heillä on kaksi westietä. Puiset westiesiluettikyltit osoittivat tienvarrella suunnan hääpaikalle. Meillä on myös westie ja vähän harmittaa että ehtivät keksimään tämän ennen meitä enkä nyt viitsi samaa ideaa käyttää kun olemme lähipiirissä.

    Mutta minusta ajatus että kyltit ovatkin jotain mikä on lähellä hääparin sydäntä, on ihana.

×
×
  • Create New...