Jump to content
Naimisiin.info

omenahillo

Jäsen
  • Viestit

    1
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by omenahillo

  1. Jei, meillä varattuna Lehmonkärjen Ometta syyshäihin  :girl_in_love: Olin ensin ehdottomasti sitä mieltä, että haluamme viettää häitämme Isohaavassa, mutta mies ja tuleva anoppi saivat pääni kääntymään. Lisäksi varasimme jatkopaikaksi Villa Aurumin, jossa pääsee sitten rentoutumaan saunaan ja ulkona poreisiin. En malta odottaa, että pääsen myös katsomaan noita tiloja! Sitten voi alkaa suunnitella koristeluita ja juhlien järkkäilyä tarkemmin. Toisaalta en usko, että kovin paljoa edes Omettaa joudumme koristelemaan, mutta olisihan se kiva jotain omaa sinne lisätä  :girl_smile:

     

    Emme ole vielä päättäneet, missä meidät vihitään. Onko kenelläkään kokemusta Kalkkisten kirkosta? Pitäisi saada tuo mies soittelemaan noihin seurakuntiin mahdollisista vapaista kirkoista.  On hirveä harmi, ettei Asikkalan kirkossa voi vihkiä muulloin kuin kesällä.  :girl_sad:

     

    Omien häitteni suhteen minun suunnitelmani ovat lähes täysin samanlaiset. Kuinka paljon Ometan ja Villa Aurumin vuokraus maksaa? Ruoka-menut olivat kohtuullisen hintaisia verrattuna moneen muuhun juhlapaikkaan.

×
×
  • Create New...