Jump to content
Naimisiin.info

KatariinaB

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by KatariinaB

  1.  

    Tamperelaisena oottelen myös Tampereen häämessuja. Mieskin lupautui lähtemään mukaan! Kesällä meillä olisi tarkoitus käynnistellä hääjärjestelyt kunnolla. Silloin sitten etsitään pitopalvelua ja ratkaistaan ongelmat vihkimisestä... eli onko meillä perinteiset kirkkohäät, vai vain maistaattivihkiminen jossakin paikassa x, vai maistaatti ja kirkon siunaus. En siis kuulu kirkkoon enkä ole käynyt riparia. Mies taas kaipailee perinteisiä kirkkohäitä. Että tässä sitä on pohdittavaa :girl_impossible:  :girl_haha: . Elokuu on asettu deadlineksi, koska silloin saa varata haluamansa kirkon, jos siis siihen päädymme. 

    Meillä on myös sama "ongelma" paitsi ettei mies oo käynyt riparia, eikä kuulu kirkkoon. Se pohtii vielä haluaako liittyä vai ei ja sen perusteella pääsen sitten paremmin jatkamaan suunnittelua. Ollaan pohdittu myös sitä vaihtoehtoa, että karattaisiin salaa naimisiin meidän 7-vuotispäivänä tänävuonna ja pidettäisiin kirkollinen siunaus ja juhlat sitten 2016. Saa nähdä mihin päädytään :)

  2. Me pidetään häät vuonna 2016 :) päivää ei olla vielä lyöty lukkoon

    Tässä on hyvin vielä aikaa suunnitella, joka on hyvä juttu, sillä pidetään häät pienellä budjetilla ja kahden pienen lapsen äitinä aika on rajallista.

    Kovasti nuo Tampereen häämessut kiinnostaa ;)

  3. Mä oon ikuisesti katkera siitä että miehelle oli ok että otetaan kihlajaiskuvat, suunniteltiinkin niitä. Sit yhdessä vaiheessa kysyin että millon mennään ottaa ne, niin mies vittumaisehkoon sävyyn totes että tartteeko nyt niitä, ne on nyt taas noita sun hömpötyksiä. Itkuhan siitä tuli..

    Voisiko teidän kihlajaiskuvat ottaa jälkikäteen? Kannattaa puhua miehelle kuinka tärkeä muisto kuvat on sulle.

  4. Meillä oli pienimuotoiset kihlajaiset, joihin kutsuttiin vain aivan lähimmät ihmiset eli minun vanhemmat ja sisarukset ja miehen vanhemmat. Kihlajaiset pidettiin meidän kotona.

    Kihlajaiset järjestettiin todella nopealla aikataululla. En ehtinyt edes leipoa, vaan hain kaupasta tarjottavat mm. pakastekakun, jäätelöä, suklaata ja lihapasteijoita. Juomana tarjottiin kuoharia ja kahvia.

    Kihlajaislahjaksi saatiin molempien vanhemmilta rahaa ja veljeltäni kaunis lyhty.

×
×
  • Create New...