Jump to content
Naimisiin.info

JENNNAO

Aktiivijäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by JENNNAO

  1. Meidän häät on toukokuussa 2017  :-X Olen jo muutamalta juhlapaikalta kysynyt tarjouspyyntöjä. Potentiaalisiin valokuvaajiin olen ottanut nyt hyvissä ajoin yhteyttä, mutta mitään ei ole lyöty lukkoon. Vielä en haluaisi tehdä mitään suurempia päätöksiä, kun oon niin nopea muuttamaan mieltäni. Mutta ihanaa että on vielä reilusti aikaa  :)

    Meillä on jo valmiiksi aika varma kuvaaja, ei vaan olla varattu vielä. On kuvannut aika paljon kaikkia juhlia meillä :)

  2. Mä en oo täällä ikinä kirjoitellutkaan, mutta jos sitä nyt rohkenis :) Haeskelin jo Facebookstakin 2017 ryhmiä ja ajattelin niihikin liittyä :) Onko teistä joku jo noissa Häät2017 tai Häät2017! ryhmissä :)?

    En oo vielä liittynyt, pitäis ehkä. Oon ihan tohkeissani jo järjestämässä kaikkea, tuntuu et jos ei tee mahd pian nyt, niin ei kyllä sitten tuu tehtyy myöhemminkään :D 

  3. Aloitin kans heti kun kosinta tuli. Oon pienestä asti suunnitellu häitä, näistä ei kuitenkaan tule mitään sinne päinkään.

    Kaasokutsut lähti postiin, kirkko on varattu, selvät sävelet häämekon suhteen juhlapaikka on melko varmasti tiedossa, värimaailma oli jo kerran ihan täysin varma, 

    enään ei olekkaan. Teen tällä hetkellä asioita yksin, sulhasta ei juurikaan nappaa vielä. Onhan häihin kuitenkin vielä 2 vuotta aikaa.

    En vain haluaisi unohtaa tai tyriä mitään.

    Kirkkoherranvirastoon kun soitin ja varasin kirkkoa, sanoivat että olisihan niitä vielä tällekkin vuodelle, eikä ensivuonnakaan tunkua niinkään ole.

    Harmi vaan että ollaan päivämäärä päätetty ja siinä pysytään!

  4. Kaulinleikki.

    Hääparilla on kummallakin kaulin, morsiammella vpunaisilla nauhoilla koristeltu ja sulhasella vsinisillä. Tarkoituksena kerätä nimet kaulimiin. Morsiammen pitää saada kaikilta naisilta kimet ja sulhasen miehiltä. Se kumman kaulin on palautettu hääparin pöydälle ensimmäisenä, ns määrää kaapin paikan. Tätä on helppo sabotoida, ryöstämällä vastapuolen kaulimen (hyvän maun rajoissa) hetkellisesti. :)

×
×
  • Create New...