Jump to content
Naimisiin.info

veerakaroliina

Aktiivijäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän veerakaroliina kaikki viestit

  1. Koristeluideoita, yksityiskohtia ja fiiliskuvia.
  2. Albumista Koristelu/Yksityiskohdat

    Viirit samalla idealla mutta suomeksi
  3. Kannatan omaa, ja erittäin harvinaista sukunimeäni siksi, että meitä on tosiaan vain alle 10 koko maailmassa. Naimattomia nuoria miehiä on vain yksi, enkä hänen suhteen ole varma, tuleeko koskaan jatkamaan sukua... Sukurakkaana en halua, että sukuni "kuolee sukupuuttoon"
  4. Tinderissä kolme vuotta sitten!
  5. Annoimme puolison kanssa yhdelle hääparille lahjaksi 70 euroa, kun he(kin) pyysivät rahaa. Olen itse opiskelija, ja mielestäni kukin antaa pystymisensä mukaan. Mun mielestä on todellakin käytännöllisempää sekä vastaanottajalle, että lahjan antajalle, että annetaan rahaa. Juhlapari säästyy lahjalistojen vääntämiseltä ja lahjan antaja säästyy stressiltä. Toki sitä rahan antajana sitten toivoo, että rahaa käytetään esim. häämatkaan tai astiastoon, säästetään pesämunaksi tai muuta vastaavaa. On hassua ajatella, että joskus rahan pyytäminen on ollut aivan käsittämätön ajatus.
  6. Oli kiva huomata, että myös muita opiskelijapareja tai pareja, joissa toinen opiskelee, löytyy myös tältä foorumilta. Meillä minä opiskelen ainakin 2,5 vuotta vielä, kunnes saan maisterin paperit ulos. Puolisoni on puuseppä ammatiltaan. Olemme olleet yhdessä nyt 3 vuotta. Häät juhlitaan 2018 elokuussa. Lapsia ei ole, mutta tulee toivottavasti 3-5 vuoden kuluttua
  7. Albumista Koristelu/Yksityiskohdat

    Tämä toteutetaan varmasti. Mieheni on puuseppä ja hoitaa nämä koristeet. Uitamme ainakin päivän näitäkin vedessä, jotta puu on täysin kosteaa eikä vain pääse syttymään.
  8. Albumista Koristelu/Yksityiskohdat

    Häät pidetään elokuussa, joten teemaan sopisi myös lyhdetyyppiset "kimput" - onhan elonkorjuuaika :)
  9. Albumista Koristelu/Yksityiskohdat

    Tunkit pitää varmaan uittaa vedessä ennen käyttöä, jotta paloriskiä ei ole.
  10. Albumista Koristelu/Yksityiskohdat

    Valkoiset pöytäliinat saamme talon puolesta. Ajateltiin luonto-/rustiikkiteeman mukaisesti lisätä juuttikangasta. Pöydät ei tule olemaan pyöreitä, joten liina kulkisi kaitaliinana pöydän keskeltä.
×
×
  • Create New...