SnartBrud

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by SnartBrud


 1. LillaMy: Minäkin olen kyllä ajatellut että 2007 kesä/syksy olisi mainio aika mennä naimisiin. Olen jo puhunut hääasioista kauan joten luulen kyllä että se nyt alkaa jo mennä sen päähän. Onneksi täällä ja amoriinin ja bröllopstorgetin sivuilla saa niin paljon hyviä vinkkejä että on jo vähän suunnitelmia päässä. (no totuus on että aika paljon on jo suunniteltu...minulla on ihan oma kansiokin  ::) )Rahan säästö ei ole kuitenkaan vielä aloitettu.

  Käyn merenkyntäjillä tosi usein mutta nyt kun katsoin kuvia totesin että en ole ikinä käynyt siellä sisällä. Aina vaan katsomassa veneitä.  On kyllä vähän hassu kun se jakautuu noin. Mutta olin kerran häissä strömsössä ja se oli aivan kamalaa, me istuimme jossain todella kaukana ja oli monta huonetta välissä eli ei ollut edes pienintä mahdollisuutta nähdä hääparia.


 2. Heipparallaa! Eli Segelin rakennus on kyllä muistaakseni keltainen. Siitä on minigolf radalle vissiin joku 200-300 metriä. Segeliin mahtuu vähemmän ihmisiä kuten edellä kirjoittanut jo kertoi.

  Harmittaa että vaasassa ei ole enemmän "merellisiä hääpaikkoja". Itse ei ole vielä kosintaa tullut mutta olemme olleet kihloissa jo 5 vuotta ja häistä jutellaan viikottain, itselläni hää-asiat pyörii mielessä noin kerran tunnissa  ::)

  Kuitenkin olemme miettineet hääpaikkoja ja kirkkoja paljon. Merenkyntäjät on yksi paikoista. Olen kuullut että jossain kalajoen lähellä olsi kirkko jossa on alttaritaulun sijasta suuri ikkuna merelle päin...vähän olisi ihanaa! (Vähän kaukana vaan!)


 3. Heippa! Ajattelin tässä vastata LillMyyn kysymykseen. Eli Seglis on ruotsinkielisen pursiseuran paikka ja merenkyntäjät taas suomenkielisen...! Seglis on mielestäni kiva paikka, mutta koska siinä on ravintola niin voi olla että kaikki ruoat ym pitää ottaa sieltä mutta merenkyntäjillä on mielestäni eri jutska!

  Vähän sekavaa toi nyt oli mutta toivottavasti sait selvää.