Nampu

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Nampu


 1. Elli- Kuinka paljon teille on tulossa vieraita tuonne KTV:n majalle? Tai kuka tahansa, joka tietää kuinka paljon sinne todellisuudessa mahtuu?

  Ollaan nyt muutaman kerran käyty paikan päällä suunnittelemassa ja mittailemassa ja se tuntuu koko ajan pienemmältä ja pienemmältä  :-/

  Vai panikoinkohan mä turhaan  :P


 2. Tarkistelin tuota KTV:n majan hiljaisus klo 24 mennessä-asiaa ja mulle sanottiin, että kyllä siellä saa juhlia ilman aikarajoituksia mutta ympäri pihoja ei saisi juoksennella ettei "naapurit" häiriinny.

  Tuskin me juoksennellaan, joten tyytyväisiä ollaan, että saadaan juhlia siellä.

  Mulla olisi pasmat seonnu, jos tässä vaiheessa olisi pitänyt alkaa miettiä juhlapaikkaa uusiks.

  Vähän mietityttää se lava... Sulhanen on muusikko ja suurin osa vieraista on muusikkoja, joten ne ottaa tollaset bändiasiat vähän tosissaan. Se lava on kyllä tosi onnettoman pieni, joten osa artisteista joutuu lattialle esiintyy :( Ei mahda mitään, eiköhän siihenkin joku ratkaisu löydy ;)


 3. meillä on varattu KTV:n maja ensi kesälle eikä meille ainakaan sanottu mitään hiljaisuudesta :o

  Rouva sanoi vaan että sinne ei voi jäädä yöksi mutta mitään poistumisaikaa ei ole. Ja oon ollut siellä joskus 50-v juhlissa ja silloin juhlittiin piiiiitkälle yöhön.

  Täytyykin tuo tarkistaa koska meillä olis tarkoitus juhlia yli puolen yön...


 4. mua on tämä sama asia mietityttänyt... En tiedä onko mulla silmät sen verran omituiset vai itkenkö sitten niin ankarasti mutta mulla usein menee piilarit ihan sumeaksi vollottamisen jälkeen. No joo, vollottaminen on eri asia ku liikuttunut kyynelehtiminen mutta mua oikeesti hirvittää, että elämäni tärkeimpänä päivänä mulla on linssit töhnässä ja morsian menee myyränä eteenpäin... ;D