Jump to content
Naimisiin.info

Vinkkejä morisussviitin koristeluun?


Guest Trooper

Recommended Posts

Eli siinäpä se kysymys olikin. Mitään jekkuja ei ole tarkoitus tehdä vaan mieluummin jopa ällöromanttista. Ruusunlehdet ja skumppa nyt ekana tulee mieleen. Mitäs muuta kivaa tuoreelle parille voisi keksiä?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Moninkertainen kaaso

Koristelussa kannattaa ottaa huomioon parin persoonat, jos löytyisi ideaan joku keskinäinen "juttu". Ihan perusromanttiset asiat on joka tapauksessa tosi kivoja. Vaihtoehtona ruusuille eri kukkia esim.neilikat ja jos haluaa käyttää kynttilöitä turvallisinta on käyttää led-tuikkuja joilla saa kivoja kuvioita tehtyä sängylle ja ne on kauniita.

Skumpan lisäksi yöllä voi maistua jo alkoholitonkin kupliva eli makuvissyt. Marjojen ja kermavaahdon lisäksi vaikka erilaiset melonit/hedelmät ja yleensäkin pikkusuolainen joka säilyy syötävänä on hyvä. Sitten jos pari ymmärtää niin kaksimieliset pikkutuhmat,käsiraudoista tai kamasutrasta lähtien, voivat olla hauskoja. Jos onnistuu niin tunnelmallista on tehdä myös kokoelmalevy biiseistä joita voi sitten soitella hiljakseen yöllä.

Ja kaikkien näiden vastapainoksi on koriin joskus löytänyt tiensä myös silmälaput jossa lukee tyyliin "haluan nukkua" :) jää sitten parin vastuulle mitä korista löytyvää käytetään.. tässäpä sellaisia juttuja mitä muistan että itse on tullut tehtyä yllätyksenä pareille yötä varten. Mutta täytyy muistaa että määrä ei ole pakollista vaan se ajatus on tärkein :give_heart:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...