Sign in to follow this  
Followers 0
aurora71

Kaikki tehdään itse kahveja varten, vinkkejä?

2 posts in this topic

Niin meillä on se tilanne, että teemme kaiken itse ja tarjoamme "vain" kahvit vihkimisen jälkeen juhlatiloissa. 

JOten vinkkejä kaivataan sellaisiin tarjottaviin, jotka voi mahdollisimman pitkälle tehdä etukäteen (eli eivät säikähdä n. vuorokauden odotusta) Meillä on vihkiminen klo: 11.00 joten kaikki aika hääpäivän aamuna menee itseni ja lasten kuntoon laittamisessa, paljoa ei aamulla kerkiä tehdä.

Hääkakkuna ollaan ajateltu ihan normi täytekakkua ja sen koristelu onkin vähän ongelmallinen tuon odottelun suhteen, säilyykö kerma hyvänä kakun päällä yön yli, koska muutaman kerran olen kulhoon erehtynyt vatkaamaan kerman ja se on yön yli jää/viileäkaapissa oltuaan vetistynyt kovasti.

Kiitollisena otan ehdotuksia ja vinkkejä vastaan :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tehdään kaikki omin voimin :) Nyt kun häihin on kuusi päivää, pakastimessa on kolme pellillistä mansikkapaloja (mokkapalojen mansikkaisia serkkuja) ja yksi tiikerikakku, ja kaksi tiikerikakkua tulee lisää. Anoppi on tehnyt täytekakkujen pohjat jotka ovat myös pakastimessa. Tekee ilmeisesti myös pororullaa jonka pakastaa. 30.6. eli häitä edeltävänä päivänä pakastimessa olevat otetaan pakastimesta pois ja viedään juhlapaikan jääkaappiin, anoppi tekee täytekakut loppuun ja myös voileipäkakut. Minä ja siskoni paistamme vielä cocktailkarjalanpiirakoita ja pasteijoita, jotka myös viedään juhlapaikalle.

Anoppi on aina tehnyt kaikkiin juhliin tarjottavat jo etukäteen ja pakastanut osan ja ottanut sitten sulamaan. Tähän asti kaikki on mennyt hyvin, mutta voin toki tulla juhlien jälkeen kertomaan, oliko jonkun lajikkeen kanssa sittenkin ongelmaa vai onnistuiko kaikki niin kuin piti :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0