Jump to content
Naimisiin.info

Huono kokemus Kaunis morsian-liikkeessä


Recommended Posts

Ajattelin jakaa kokemukseni Kaunis morsian-hääpukuliikkeessä. Yleensä en ikinä kirjoittele mihinkään mitään mutta nyt ketutti niin paljon.

Olimme ensi kertaa äitini kanssa kierroksella hääpukuliikkeissä Helsingin keskustassa. Innoissamme ajattelimme aloittaa Kaunis morsian-liikkeestä, jossa meidät otti vastaan hyvin epäammattitaitoinen myyjä/muu työntekijä. Kysyin voiko nyt sovittaa hääpukuja vai pitääkö varata aika. Myyjä kysyi olenko oikeasti menossa naimisiin vai tulenko vain sovittamaan huvin vuoksi pukuja??? Vaikka kerroin että menemme naimisiin syksyllä 2018, hän jatkoi kuinka nyt voi sovittaa vain jos on oikeasti aikeissaan ostaa??? Hän kertoi että nyt on vanhoja malleja myynnissä  ja ehdotti myös menemään pukuvuokraamoon??

Olimme äitini kanssa aivan pöyristyneitä. Ensinäkin sovittaminen nyt taitaa olla vaan se ainoa keino saada selville onko puku sellainen jonka haluaa päälle tärkeänä päivänä. Eikä sitä pysty sanomaan aikooko nyt ostaa hääpuvun ilman sovittamista! Toiseksi, itsellä ei mitään vastaan pukuvuokraamoja,mutta jos sieltä haluaisin puvun, osaisin varmasti sellaiseen liikkeeseen mennä. Lähdimme pois ja menimme Stockmannin yläkerran White Dress-liikkeeseen jossa palvelu oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Täällä myyjä vielä lisäsi että etsitään sinulle unelmien hääpuku!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...