Sign in to follow this  
Followers 0
Eija-80

Kaurakeksi ohje

4 posts in this topic

Eli, kaurakeksien ohje hukassa. Ovat aivan [glb][/glb] ihania naposteltavia ja hääpöytään (seisovaan pöytää siis) olisi niitä tarkoitus saada isot läjät.

Eli löytyisikö ohjetta täältä? Kiitos!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaurakeksit

125 g voita

1 ½ dl sokeria

1 dl rusinoita

1 ½ dl vehnäjauhoja

2 dl isoja kaurahiutaleita

1 tl leivinjauhetta

½ dl kermaa tai maitoa

1. Vaahdota voi ja sokeri.

2. Lisää keskenään sekoitetut muut kuivat aineet sekä viimeiseksi kerma.

3. Nosta nokareita pellille.

4. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Kaurakeksit

Sekoitetaan

100g sulaa voita ja  1½ -2dl sokeria lisätään 3dl kaurahiutaleita, 1tl leivinjauhetta ja 1rkl vehnäjauhoja. Annetaan olla noin 10 min. Lopuksi lisätään yksi muna, ja sekoitetaan.

Laitetaan pellille pieniksi keoiksi ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeiksi (noin 10min)

Kaurakeksit

(tästä tulee noin 60 keksiä)

150g sinistä keijua

2dl kaurahiutaleita

2d vehnäjauhoja

2dl sokeria

½tl leivinjauhetta

4rkl kaurakermaa

4rkl siirappia

1.sulata keiju

2.sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne sulatettuun keijuun

3.sekoita vielä kaurakerma ja siirappi joukkoon

4.nostele lusikalla nokereita leivinpaperilla vuoratulle pellille(muista jättää väli,keksit leviää uunissa)

5.laita pelti uunin keskitasoon ja paista 200 asteessa noin 5 min.(eli kunnes keksit on kauniin värisiä)

6.anna jäähtyä ennenkö laitat peltiseen tai lasiseen purkkiin.

Säilyy viikon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mie oon tehny yleensä ihan vaan niin, että tavallisen murotaikinan jauhoista korvaan osan (pari desiä muistaakseni) kaurahiutaleilla..ja hyviä on tullu..vielä jos laittaa suklaarouhetta sekaan niin namskis.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kaurakeksit

125 g voita

1 ½ dl sokeria

1 dl rusinoita

1 ½ dl vehnäjauhoja

2 dl isoja kaurahiutaleita

1 tl leivinjauhetta

½ dl kermaa tai maitoa

1. Vaahdota voi ja sokeri.

2. Lisää keskenään sekoitetut muut kuivat aineet sekä viimeiseksi kerma.

3. Nosta nokareita pellille.

4. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Kaurakeksit

Sekoitetaan

100g sulaa voita ja  1½ -2dl sokeria lisätään 3dl kaurahiutaleita, 1tl leivinjauhetta ja 1rkl vehnäjauhoja. Annetaan olla noin 10 min. Lopuksi lisätään yksi muna, ja sekoitetaan.

Laitetaan pellille pieniksi keoiksi ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeiksi (noin 10min)

Kaurakeksit

(tästä tulee noin 60 keksiä)

150g sinistä keijua

2dl kaurahiutaleita

2d vehnäjauhoja

2dl sokeria

½tl leivinjauhetta

4rkl kaurakermaa

4rkl siirappia

1.sulata keiju

2.sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne sulatettuun keijuun

3.sekoita vielä kaurakerma ja siirappi joukkoon

4.nostele lusikalla nokereita leivinpaperilla vuoratulle pellille(muista jättää väli,keksit leviää uunissa)

5.laita pelti uunin keskitasoon ja paista 200 asteessa noin 5 min.(eli kunnes keksit on kauniin värisiä)

6.anna jäähtyä ennenkö laitat peltiseen tai lasiseen purkkiin.

Säilyy viikon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0