Jump to content
Naimisiin.info

Missä olette olleet häämatkalla kotimaassa?


jokala

Recommended Posts

Me ei lentopelkoni takia varmaankaan lähdetä ulkomaille, eikä mieskään ole ainakaan rantalomasta innostunut. Halutaan toimintaa (=liikuntaa).

 

Meidän "honeymoon" on  2 viikkoa, meidän kesälomat(: Mennään 2-5 yöksi kylpylään (Eedeniin ja/tai Ikaalisiin). Ikaalinen on tosi edullinen ja siellä voi osassa huoneissa tehdä ruuatkin itse. Uinnin lisäksi voi esim frisbeegolfata, keilata ja kävellä luonnossa. Eeden on niin ihana ja siisti(: kalliimpi , mutta kylpylä<3 ja kuntosali on enempi meidän mieleen. Siellä ulkoaltaassakin mahtuu uimaan kunnolla ja kylpylä on paljon hienonpi. Aulangon kylpyläkään ei olis huono, se on pieni, mutta erillinen kuntouintialue on meidän mieleen! 

 

Loput  ajasta ollaan (vanhempien) mökillä. Siellä saunotaan, käydään ulkoilemassa säänsalliessa ja varmaan eerikkilän urheiluopistolla tai vesihelmessä forssassa kuntosalilla ja uimassa. Järvivesi on elo-syyskuun vaihteessa ehkä jo liian kylmä meidän makuun.

Ja tietysti pelataan paljon lautapelejä!:)

Osa ajasta ollaan varmaan ihan kotona, kun ainakin lemmikit pitää välillä käydä ruokkimassa.

 

Kaverit kyllä kuumastelee meidän valintaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

En ole vielä häämatkalla ollut, mutta olen miettinyt, josko tuonne Jurmon saarelle veis matkamme joskus ilman lapsia. Saari on pieni, ja toiseksi viimeinen saari ulkosaaristossa. Rauhassa saa olla ja käyskennellä päivisin erikoisessa maastossa, vaikka kiikarit kaulassa (onhan se erityisen hyvä paikka bongata lintuja). Illaksi kotimökkiin ja saunaan. Vedet saa kantaa itse sisään kaivosta, ja polttopuut hakea puuvajasta. Ollaan oltu tuolla muutaman kerran lasten kanssa, ja on kyllä ihana paikka. On siellä kirkkokin jos haluais siellä mennä naimisiin. Kaunis paikka kaikin puolin. Ja just meidän oloinen :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...