Jump to content
Naimisiin.info

Kokemuksia Etelä-Afrikasta?


dalvadas

Recommended Posts

Asteita voi olla hyvinkin 20+ mutta tuuli saa kelit tuntumaan varsin viileiltä vielä lokakuussa (sama myös vaikka asteita olisi yli 30, ainakin kapkaupungissa). Ehkei sentään kalsareita tarvi mutta takille ja pitkähihaisille on varmasti käyttöä. Sama safarilla! Vaikka lämpötilat krugerissa (toivottavasti ette suunnittele safaria minnekään muualle kuin krugeriin koska voin sanoa että ainakin western capen "safarit" (esim. aquila ja sanbona) ei ole oikeaa safaria nähneetkään) voi lokakuussa hipoa 30:ää niin aamusafarilla ainakin palelee ihan varmasti. Jeepeissä on yleensä aamusafareita varten tarjolla vilttejä, mutta itse ainakin palelin pää sinisenä vaikka sainkin omittua useamman viltin käyttööni. Toivoin vain että olisin tuonut talvitakkini, ihan oikeesti. Mutta tämä siis aamusafarilla, päiväsafarilla sitten tarkeni jo teepaidassa (krugerissa lokakuussa). Durbanin keleistä en tarkemmin tiedä mutta tosiaan western capessa ei ole sortsikelit vielä lokakuussa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kiitos vastauksesta, hyvä tietää että täytyy pakata kunnon vaatteet :girl_smile: Meidän "safari" on enemmänkin kiertomatka, eli olisi tarkoitus lähteä Driftersin kanssa ajelemaan rannikkoa pitkin Kap kaupungista Durbaniin. De Hoop reservaatti ja Addo elfantti puisto ovat muun muassa kohteita matkallamme. Toivottavasti tästä tulee hyvä matka...eikä malariaa pitäisi olla ongelma vileä lokakuussa!?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Löysin tämän vanhan keskustelun. Onko kellään tuoreita kokemuksia? Mekin haaveillaan Etelä-Afrikasta häämatkakohteena. Löysin paljon hyvää tietoa tästä blogista:

 

http://www.vaihdavapaalle.fi/2015/08/safarilla-villielainten-keskella-osa.html

 

Olisi kuitenkin kiva kuulla muidenkin kokemuksia. Etenkin turvallisuus mietityttää, mutta monet on kyllä sanoneet, ettei ole mitään pelättävää.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...