Jump to content
Naimisiin.info

Lasten ruokailu


gaktus

Recommended Posts

Oon vähän pihalla et maksaako lastenruokailu yhtä paljon pitopalvelulta kuin aikuisten ruokailu, ku moni täällä puhuu vain yhdestä hinnasta. En löytänyt aiheesta tietoa. Ku yleensäkin lasten ruoka on halvempaa... Tuli mieleen vaan, että joutuuko loppujen lopuksi pitämään pippalot vain varttuneelle väelle, kun viisihenkisen perheen ruokkiminen maksaa yli 100e ja tietää et meidän serkuilta ois tulossa 7 aikuista ja 5 lasta ja ne todennäköisesti kantaa vain yhden yhteisen lahjan ja lapsia en ole oikeestaan tavannutkaan ja muutenkin aiheuttaa ongelmia, kun se nyt tietenkin ajaa heidät aikaisemmin kotio kun ei meillä ihan 12 hengelle majoituspaikkaa lisäks löydy.

Link to comment
Share on other sites

Meille tuli pitopalvelun tarjous / hlö -hinnalla ja heillä on käytäntönä, että tilaaja arvioi, monelleko tilaa. Eli tilatessaan huomioi sitten tilaamalla vähemmälle määrälle..

Lapset huomioidaan myös niin, että siihen tilaan minkä ajattelimme rauhoittaa lapsille hoito- ja leikkitilaksi saatamme viedä mikroaaltouunin esim. pilttipurkkien lämmittämiseen. Ko. huoneessa on myös mukavia tuoleja imetystä ajatellen. Tila on rauhallinen, eli vauva malttaa melko varmasti syödä, vaikka olisi esikoiseni kaltainen. (Esikoinen ei suostunut syömään kuin rauhallisessa tilassa, vilkkaammalla paikalla kaikki muu vei huomion nälästäkin huolimatta)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...