Jump to content
Naimisiin.info

Vinkkejä Egyptiin


Guest Jussi Seppola

Recommended Posts

Guest Jussi Seppola

Moikka, suunnittelen muruni kanssa kevääksi häämatkaa Egyptiin. Pyramidit ja maan ainutlaatuinen historia kiinnostavat kovasti. Olemme miettineet että valitsisimme kohteeksi Sharm el Sheikhin. Kokemuksia? Vinkkejä? Kiitos =)

Link to comment
Share on other sites

Moi, Sharm el Sheikh on hyvä paikka rantalomailuun ja aivan mahtava paikka sukeltamiseen. Tuolla kannattaa ehdottomasti kokeilla laite sukellusta tai sitten snorklaamista. Rannan tuntumasta löytyy jo paljon kaloja ja koralleja. Kairon retkeä kannattaa harkita vaikka se onkin aika rakas. Pyramidit ovat luonnossa aika mahtava ilmestys ;) Tässä vielä vinkiksi matkailusivustot Egyptistä.

Tietoa ja kuvia Egyptistä: http://www.egypti.suomalaisille.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Olen käynyt sekä Sharmissa että Hurghadassa. Tykkäsin ehkä enemmän Hurghadasta.

Mutta kyllä Sharmikin oli oikein kiva kohde, etenkin jos tykkää snorklata tai sukeltaa. Alueena se on kovin turistipainotteinen (ainakin se osa missä itse olimme eli Naama Bay) ja kaikki mäkkäristä star bucksiin löytyy... Oli siellä onneksi muutamia hyviä paikallisempiakin ruokapaikkoja, mutta jälkikäteen ajatellen all inclusive olisi ollut hyvä vaihtoehto.

Kävimme safariretkellä autiomaassa ja se oli huippua! Reissu oli Finnmatkojen paikallisen yhteistyökumppanin järjestämä ja oikeasti aika extreme!

Sää oli mahtava (pääsiäisen tienoilla oltiin) ja matkustusaika ja aikaero mitä parhaimmat. Suomeen verrattuna hintataso oli edullinen, mutta ei mitenkään erityisen halpa.

Arabikulttuuri näkyy, ja se kannattaa tiedostaa, ettei ahdistu kaupustelijoihin. Ja jos kaupustelijat ahdistaa, niin Sharmista löytyy myös länsimaisempi ostoskeskus (kuollaksenikaan en muista sen nimeä, oli samalla suunnalla kuin basaarialue)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...