Jump to content
Naimisiin.info

Boathouse


Guest Lilja

Recommended Posts

Osaisiko kukaan kertoa paaseeko Boathousee pyoratuolilla? Sulhasen isoaiti on sen verran huonokuntoinen rouva, etta pyoratuolilla pitaisi paasta veneeseen ja pois. Myos vihkimista olemme pahkailleet Sirpalesaaressa mutta kallioinen maasto alkoi hirvittaa juuri mummoa ajatellen. Kertokaa viisaammat, jotka olette paikanpaalla kayneet, kannattaako meidan edes haaveilla Boathousia haita varten?

Link to comment
Share on other sites

Epäilen kyllä, että pyörätuolilla ei taida veneeseen päästä. Itse kävimme viime vuonna kesällä tutustumassa ravintolaan ja silloinen yhdysvene oli kyllä sen verran kulahtanut, että se "silta" mitä pitkin veneeseen mentiin oli todella kapea. Ei siitä mahdu edes pienet rattaat menemään. Mutta älkää vielä luovuttako :girl_smile: Silloinen ravintolapäällikkö sanoi, että vene saattaa mennä vaihtoon joten jospa olisivat hankkineet sellaisen veneen mihin pystyy menemään myös pyörätuolilla.

Jos jollain on toisenlaista faktaa niin itsekin otan mielelläni tästä aiheesta vastauksia vastaan. Ja te jotka olette Boathousessa jo juhlineet onko wc:t ainoastaan alakerrassa? Kun meillä on suvussa hieman huonojalkaisia ihmisiä niin mietin, että siitä saattaa tulla ongelmia jos wc:t ovat ainoastaan alakerrassa....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jep, kyllä ainakin vielä kesällä 2011 yhdysvene oli tosiaan niin pieni ja kulkureitti kapea, ettei siihen mitenkään pyörätuolilla pääse. Meillä varattuna Boathouse kesälle 2012, ja jos se vene ei ole mennyt vaihtoon, pitää miettiä jotain venetaksiratkaisua muutamalle liikuntarajoitteiselle. Siinä sisääntulokerroksessa on kyllä ihan hyvä invavessa, eli ei tarvitse huonojalkaisten mennä alakertaan.

Henkilökunta koristelee pyynnöstä ja myös laskuttaa siitä ekstraa. Joku pienehkö buffetpöytäkukkakoriste ja kynttilät pöytiin vain kaiketi kuului pakettihintaan. Onko jollakin tietoa onnistuuko hääkakun hankinta Boathousen oman listan ulkopuolelta? Entäs bändilava? Muistaakseni se oli aika tosi pieni.. Monenko hengen bilebändi lavalle mahtuu?

Valokuvauksesta vielä - meillä kun on perjantaihäät ja vihkiminen vasta klo 16, tehdään varmaankin niin, että käydään valokuvaajan kanssa ottamassa saarikuvat jo ennen vihkimistä. Vähän tylsää, mutta eipähän sitten mene juhla-aikaa vieraiden kanssa siihen, että meitä kuvataan. Eikä ole itketyt meikit vielä poskilla ja kampaus hajonnut. Ja voi samalla tsekata, että juhlapaikka on kunnossa:)

Jännityksellä odotan vuoden 2012 menua, mistä sitten hääsapuskatkin valitaan...

Link to comment
Share on other sites

Boathouse on aivan ihastuttava hääviettopaikka ja olismme varannert heti jos olisimme keksineet vieraillemme parkkipaikat ja miten häälahjat olisi saatu helposti kuljetettua paikasta pois. Tilassa emme olisi myöskään voineet tarjoilla vieraillimme koko illaksi juomaa hieman rahallisen budjetin takia joten jouduimme tiputtamaan vaihtoehdon pois. Tähän kyllä ihastuin ja voin kuvitella että kaikki jotka juhlat siellä pitäävät ovat varmasti erittäin tyytyväisiä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...