Jump to content
Naimisiin.info

sormusten vienti


-neeze-

Recommended Posts

olen ajatellut että meidän tyttö kantaisi sormustyynyä kirkkoo tullessaan, kulkieessaan edelläni.. mutta nyt mietinkin sitä että antaako hän tuo tyynyn toiselle bestmanille jo heti silloin vai odottaako omalla paikallaan niin kauan kun pappi antaa merkin ja vie sormukset sitten? tyttö on häiden aikaan reilu 2v. eli olisiko varmempi kuitenkin niin että tyttö kuljettaisi tyynyn heti bestmanille koska JOS käy niin että tyttö ei malta istua aloillaa (vilkas kun on) ja veljeni joutuu hänet kiikuttamaan ulos/eteiseen, niin silloinhan sen tyynyn siten vaan joku muu antaisi ja tätä en ehkä kuitenkaan haluaisi.

musta ois vaan niin ihanaa jos oma tyttö antaisi ne sormukset suoraan papille mutta kai tuon ikäisen kanssa on hieman varauduttava kaikkeen..ja onhan siinäkin jo kuitenkin jotain jos kävelee se tyyny kädessään :)

onkohan se hankalaa bestmanille seisoa tyyny kädessään siellä alttarille? (ei luulis)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä miehen kummipoika 5 v. todennäköisesti kantaa sormustyynyä minun edellä alttarille. Hänelle järkätään joku jakkara sinne eteen, jolla voi istua ja sitten bestman sanoo, koska sormus pitää tuoda meille. Jos pika kuitenkin alkaa ujostella kovasti, voidaan tuo kävely jättää pois tai sitten voi istua ihan vanhempiensa kanssa ja tuoda sormuksen sit sieltä penkistä eteen. Ja jos ei sitäkään uskalla niin sit bestman saa hakea sen sieltä penkistä. Poika on kyllä mielestäni reipas ja rohkea joten varmaan kyllä uskaltaa toimia sormuspoikana. Ja äitinsäkin sanoi, että poika on innoissaan tehtävästään. :girl_smile:

Hmm. Sitä kai yritän sanoa, et kannattaa varmaan miettiä joku varasuunnitelma, jos hommat ei meekään niinkuin aluksi suunniteltiin. 2 vuotias on kuitenkin vielä aika pieni, et voi alkaa ujostuttaa kovastikin, ja puoli tuntia hiljaa paikallaan voi olla aika vaikeaa. Hmm. Voisikohan toimia sellainen, että tyttö kantaisi tyynyn sinne eteen, jollekin pienelle pöydälle tai jakkaralle bestmanin lähelle ja menisi sitten penkkiin istumaan veljesi viereen. Ja jos nyt malttaa istua kiltisti penkissä, niin sittenhän hän voisi hakea tyynyn ja tuoda sen teille.. Ja jos ei malta, niin sit bestman voi tuoda sormuksen teille... Jotenkin ajatus siitä, että bestman seisoo joku hempeä tyyny kädessään tuntuu vähän huvittavalta. Meillä bestman ainakin on sellainen rokkimies, kuvittele sille nyt sit joku siro pieni tyyny käteen. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

hei, keksin. tyttö voi antaa tuon tyynyn toiselle kaasoista (ovat kuitenkin samalla puolella) ja sitten kun on oikea aika niin joko tyttö ottaa tyynyn kaasolta ja tuo meille tai sitten kasso antaa sen... (vai viekö tämä nyt sitten bestmanilta sormushomman??) ja kaasolla tuo tyyny ei näyttäisi ollenkaan niin huvittavalta ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meilläkin ideana olisi, että oma tytär toisi sormukset. Näin ollen hän saisi osallistua vihkiseremoniaan ja pieni söpö sormustyynykin istuisi hyvin pienen söpön (4 v.) morsiusneidon kannettavaksi. Ja hän varmaan istuisi ensimmäisessä penkissä isovanhempien seurassa, joten siitä olisi siedettävän lyhyt matkakin. Alttarin sivussa seisominen/istuminen ei varmaankaan onnistuisi...

Nyt mietityttää vaan, että pitääkö sormustyynyn olla edessä vai voisiko sitä pitää ihan kädessä siellä penkissä istuessa? Keille sormukset annetaan papille vai meille? Ja onko se jotenkin bestmanin perinteisten tehtävien murentamista, jos sormukset antaakin joku muu? Eikä se joku muu edes ole sulhaspoika? :grin:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...