Jump to content
Naimisiin.info

Minoa palace


muru11

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Me olimme Minoan Palacessa ja se oli kyllä aika hyvä kokemus. Ruoka oli hyvää (meillä oli puolihoito), todella runsas buffetpöytä sekä aamiaisella että illallisella. Otimme bungalowin (garden view piti olla, mutta meidän parvekkeeltamme oli näkymä uima-altaalle ja merikin näkyi puiden takaa, mutta puutarhan näkymätkin olisivat olleet kauniit) vanhalta puolelta ja se oli minusta hyvä ratkaisu, uusi puoli oli kyllä hieno, mutta jotenkin steriilin oloinen. Häämatkalaisille toimitettiin huoneeseen hotellin tervehdyksenä pullo proseccoa ja valtava pala suklaamoussekakkua. Hotelli on melko suuri ja tie jakaa sen alueen kahteen osaan, toinen on juuri se meidän asumamme vanha puoli ja rannan puolella on sitten uusi siipi. Palvelu oli hyvää ja huoneet siistejä.

Vähän riippuu minusta siitä mitä hakee. Tämä oli hyvätasoinen hotelli ja kyllä siellä häämatkaa vietti. Toukokuun lopussa oli aika vähän väkeä, mutta palvelu toimi kuin kello ja eiköhän taso pysy. Hotellin baarihinnat olivat korkeita, mutta kävimme välillä aperitiivilla muualla ennen illalliselle menoa.

Kreeta on muuten siitä hyvä saari, että se on niin iso, että näkemistä riittää. Jos vuokraatte auton, ajakaa hillitysti, meno voi kuulemma kesällä olla aika vauhdikasta. Kannattaa silti mennä katsomaan vuoristoa, siellä oli upeita maisemia!

Link to comment
Share on other sites

Kiva kuulla hyviä kokemuksia, matkat varattu sinne siis :)

Ja tosiaan auto ajateltiin vuokrata, ne pienet kylät on niin ihania siellä vuoristossa ! Meillä kans tuli puolihoito siihen paikkaan, vaikka sitä ei välttämättä oltaisi tarvittu, sisältyi se kuitenkin automaattisesti hintaan. häiden kynnyksellä syksyn matkaa odotellen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Minoa palacessa ollaan mekin oltu, ja oli yhtenä häämatkavaihtoehtona mennä sinne takasin. Tosi hyvät ruuat ja hieno paikka muutenkin! Ehdottomasti pitää olla vähintään allasnäkymä tai puutarhanäkymä, "mountainview" olis ollu ihan hirvee kuivahtanu kukkula... Puolihoito myös hyvä, kun tosiaan niin hyvät ruuat! Käytiin sitten lounaalla aina jossakin muualla, ja paikkojahan siinä lähellä kyllä on mukavasti, Suositellaan siis jos joku Kreetaa miettinyt kohteeksi :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...