Jump to content
Naimisiin.info

Gambia


Guest mesimestari

Recommended Posts

Mä olen kauhukokemukseni tuonne alakertaan Matkailu -palstalle jo kirjoittanutkin. En koskaan ikinä suosittelisi Gambiaa kenellekään, etenkään häämatkakohteeksi. Olin reissussa äitini kanssa, mutta tapasimme pariskuntia, jotka kertoivat, ettei edes miehen läsnäolo pelastanut naisia siltä jatkuvalta seksin tarjoamiselta. Ihan hirveä paikka. Jos noita bumstereita ei olisi, niin Gambia voisikin olla ihan mukava kohde. Mutta se on ihan totta äärimmäisen häiritsevää. Jopa hotellin henkilökunta ahdisteli meitä jatkuvilla ehdotuksillaan ja pulskat brittinaiset raahasivat nuoria gambialaisia maksullisia miehiä hotellin uima-altaalle ilottelemaan. Ällöttävää. Ja turha edes kuvitella, että bumsterit pystyy karkottamaan sanomalla ´no thanks´...

Edited by Rayelle
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mä kävin vastineeksi kirjoittamassa alakertaan oman romaanini meidän viikon reissusta Gambiaan. :)

Paikallistenkin puheiden mukaan Gambia on kovasti siistiytynyt aikasemmasta, mutta edelleen on varmaan aika tuuripeliä ja omista kiinnostuksenkohteista kiinni minkälainen kuva maasta jää. Me tykättiin, toiset varmastikaan ei.

Link to comment
Share on other sites

Rayelle, pitää varmasti hyvin paikkaansa. Täytyy myöntää että välillä tuli itsekin huokaistua helpotuksesta kun pääsi hotellialueen sisään "turvaan", eikä tarvinnut jutella kenellekään.

Me oltiin varmaan siitäkin helppoja asiakkaita että oltiin ekaa kertaa koko mantereella ja koko viikon ihan äimänä että "voi vitsi, palmuja" tai "kato nyt noita apinoita". :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Me oltiin "muuten vaan" -reissulla viime tammikuussa ja oli tosi ihanaa :) ! Oon kuullu että moni haukkuu ja ei oo tykänny, mutta niin myös moni on rakastunu. Me käytiin retkillä James Islandilla, markkinoilla ja eläinpuistossa. Ja oli tosi kivaa, palkattiin paikallinen opas mikä oli ihan naurettavan halpa ja kierreltiin oma toimisesti. Eläinpuistossa tosin krokotiilit oli rauhotettu ku oli vaan muutama joihin sai koskea... Mutta joo, bumstereita oli mutta mulla mies sai karkotettua ne aika nopeesti. Eivät olleet ilkeitä/epärehellisiä vaan lähinnä uteliaita. Käytiin myös SOS-lapsikylässä viemässä tarvikkeita.

Yövyttiin Kairaba Beach hotellissa, joka on luokiteltu 5-tähdellä, ja olikin tosi upea. Ruoka oli hyvää ja edullista, kuten kaikki muukin siellä.. Mielummin Gambia kuin Thaimaa! :-X

..niin ja oltiin luettu ja kaverin kokemuksia kuunneltu niistä bumstereista ennen ku mentii sinne, nii osattii varautua, ei jaksettu nipottaa!

Edited by Minnalyn
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...